matt Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Izgleda da me počelo pratiti. Dobio sam kamenčić u šoferšajbu i na tri mjesta mi je šprungirano vjetrobransko staklo. Ništa jako al me smeta. Najveći je nekih 2mm promjera. Gdje bi se to dalo kvalitetno popraviti i po fer cijeni? Kakva su vam iskustva po tom pitanju? Jel to neš trajno ili se skine s vremenom?
MoschuS Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Probaj ASC Špansko, ne sjecam se vise cijene ali rezultat je bio dobar. http://www.as-c.hr/
Pavo Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Sorry na upadu u topic ali mene zanima dali se da ispolirat staklo jer imam nekakve ogrebotine po prednjoj šajbi još od kad sam kupio auto (vjerovatno neke china shit metlice)?
Jasa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Kad sam u ASC Špansko pitao za poliranje stakla rekli su mi da je bolje to ne raditi, a sad budi pametan
ivwan19 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Probaj ASC Špansko, ne sjecam se vise cijene ali rezultat je bio dobar.http://www.as-c.hr/ potpis na njih. meni prije 3 god krpali rupicu velicine 6 mm i do sada drzi,i nije se pocelo sirit dalje!!:thumbsup::thumbsup:
matt Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Super, poslikat ću staklo i poslat im na mail pa da vidimo kaj će reći. Izgleda da ću ih u subotu posjetiti. Mrzim cestarsku službu!!! Da bar glupani postružu cestu, mislim nisu glupani jeftinije je posipati hebeni šoder nego kupovati novu ralicu. GAMAD
toc Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Super, poslikat ću staklo i poslat im na mail pa da vidimo kaj će reći. Izgleda da ću ih u subotu posjetiti. Mrzim cestarsku službu!!! Da bar glupani postružu cestu, mislim nisu glupani jeftinije je posipati hebeni šoder nego kupovati novu ralicu. GAMAD mogo si bez ovog komentara...:thumbsup: jel ocito je da nemaš pojma. NHF
Renda Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Samo probaj da ti ne dođe voda na staklo jer ti onda sitne čestice prašine uđu u rupu pa sa više vidi nakon krpanja. Ja sam genijalac išao prat auto prije nego sam krpao staklo pa kad mi je tip to rekao, bilo je samo - :doh: Tako da probaj što prije otić, to je kojih sat vremena posla i 150kn mislim po pukotini... I također preporuka za ASC Špansko!:thumbsup:
matt Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 mogo si bez ovog komentara...:thumbsup:jel ocito je da nemaš pojma. NHF Eeee, varaš se prijatelju. Bi ja vidio tebe da si doma di i ja i da ti cestari privatnici čiste cestu. Nemam ni ništa protiv da posipavaju, al bljuzga + sol + šoder (veličine špekule) je dobitna kombinacija da ti auto ispred digne kamen na šoferšajbu. No OT, auto vozim već dva dana nakon toga jer jednostavno bez njega ne mogu na posao. Nemam pukotninu nego je staklo lagano oštećeno, površinski, al se vidi. Jooooj kad se sjetim da sam starom nasjeo na franšizni kasko :drink:
eNcode Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 10 % vise na osnovno osiguranje ti je osiguranje stakla na policu od 3000 kn je oko cca 300 kn kad te kamen pogodi fino u osiguranje i imas novu sajbu tako da se to vise isplati nego je krpat za 150 kn meni evo 3 sajba prosle godine , ove sam jos uvijek cijeli i naavno to je orginalna sajba u ovlastenom servisu
Jashim Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 (edited) Jooooj kad se sjetim da sam starom nasjeo na franšizni kasko :drink: Jooooj kad se ja sjetim da sam ti nudio dodatnu kombinaciju na kasku za sajbe, farove i retrovizore za sicu pa bi sad fino otisao, prijavio štetu, zamjenio šajbu i nikakvu franšizu nebi imao niti bi bonus gubio. Zato i je polica njihova jeftinija nego što sam ti ja ponudio pa zato moraš sudjelovati u šteti :drink::drink::drink: Edited January 18, 2010 by Jashim
matt Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Znao sam da ćeš se javiti Kaj mogu, krelac sam Opet s druge strane nisam vjerovao da ću baš odmah nakon 3 mjeseca imati kamen u šajbi. To mi se s Corsom u 5 godina nije dogodilo
Jashim Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Za sve uvijek postoji prvi put, nažalost kad tad se dogodi A morao sam te malo prcnuti, ali što je najgore to je istina. Sad kad pokrpaš šajbu to je ona stara, a onako bi išla nova. Ja sam u 3 godine 2 put mjenjao šajbu zbog kamenčića i ne razmišljam uopće o zamjenskim šajbama, krpanju. Isključivo servis i originalna šajba
matt Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Počeo sam već šparati za novi normalni kasko + sitnice... Nego samo za inf, kolko dođe novo staklo za Megana III? I uostalom kako krpaju te rupice. Sad sam malo bolje pogledao i to je više ulegnuće nego rupa. Što se to stavlja?
Sunstorm Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Mene je izašlo novo staklo za 407icu sa svim senzorima (original naravno) 5500 kn sa ugradnjom... Imao sam dodatno kasko za stakla, neznam kako se zove ta kombinacija zove... sve kasko platio, ne dira se glavna polica...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now