bojan25 Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 danas sam bio kod kolopera,i sami znate da sam prije 2 mjeseca zletil sa zadnjim krajem u rinzol i sjebao felge,lagere...to sam do sad sve promjenil(iza sam kupil novu glavčinu) i krenuo danas napravit špur ali nije baš sjajno ispalo otraga naime ili je most spigan ili osovina..e sad neznam kak da to ustanovim jer mi se ne kupuje baš novi most..a ovo je dosta velika razlika 1,3 cm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 vidi prvo selene zadnjeg mosta. bojim se da je most ,zada ti je kruta osovina,nema tu stangica i gluposti...ako se skrivilo sta onda je most ,nema sta drugo. uglavnom novi most je 5500kn a polovan se da nac za 300 -400€,ima tjedan dana sam kupio polovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 ili je most u banani ili glavcina ili oboje. ja sam slicno napravio i promijenio sve jer mi se nije dalo dio po dio da vidim sta je strgano ja sam vidio mostove za g4 za 1000kn tak da neznam kako ovi 400€ za most... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 ili je most u banani ili glavcina ili oboje. ja sam slicno napravio i promijenio sve jer mi se nije dalo dio po dio da vidim sta je strgano ja sam vidio mostove za g4 za 1000kn tak da neznam kako ovi 400€ za most... neznam di si to vidio,ocito ovi splitski otpadari drze cijene... doduse ja sam za 400 € dobio diskove celjusti ,most ,lezajeve.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Samo mene interesira kako kupiti most rabljeni a da znaš da je ravan? na rijec lika sa otpada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 neznam di si to vidio,ocito ovi splitski otpadari drze cijene...doduse ja sam za 400 € dobio diskove celjusti ,most ,lezajeve.... to je druga priča. ja govorim o ''U'' koamdu zeljeza bez ičeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 20, 2010 Author Share Posted January 20, 2010 a kaj se može desiti da se tak npr dalje vozim s spiganim mostom...guma se nije niš razderala zimska više na toj strani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 (edited) moras promijeniti most ili pajser i natezi, savijaj nema druge tesko mozes vidjeti jel sve u redu na oko, jednimo mjernu limarsku letvu pa premjeri dijagoneale i sve udaljenosti da je simetricno, al najbolje bi bilo neki polog pa ak valja platis ak ne vratis inace daj objasnite tim "majstorima" na optici da vam sve mjere daju u stupnjevima i minutama, jer ovih 13 mm je sta ???? najgore sto ni oni ne znaju btw. prednji spur ti je banana, ma sta tamo pisalo sve zeleno Edited January 20, 2010 by Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 kako se opce vidi razlika kod dobrog i lose napravljenog spura ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 napravis krug na grobniku pa ak je 1:48 ok je, ak je 1:55 ne valja pise ti svaka izmjerena vrijednost, sam moras znati sta treba pisati Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 iako mislim da si u pravu dominik..kaj mi to znači..ak bum počeo pametovat tam koloperu ili bilo kojem drugom špur majstoru poslat će me kvragu i reć delaj si sam... jel možeš barem približno objasnit kak mora pisat i kaj je krivo konkretno u mojem slučaju(osim zadnjeg mosta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 prednji spur otvori -1mm po strani, zadnji u 0 ili zatvoren po 0,5mm po strani i samo gas , naprijed je sve ostalo u redu s ovakvim lijevim kotacem pazi kod naglog kocenja jer ce ti guzica pobijeci u lijevo i to ti je to dok ne promjenis ili ispravis most Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 rađe ga bi ispravljao neg mjenjao jer moram sve skidat dole a nedavno sam promjenio selene iza... mogu ga pajserom natezati? misliš da bi dobio taj jedan cm ak se ne varam mi treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Prije bilokakvih radnji ja bi zamjenio felge ljevo-desno i otiso kod nekokg drugog na spur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 inace daj objasnite tim "majstorima" na optici da vam sve mjere daju u stupnjevima i minutama, jer ovih 13 mm je sta ???? najgore sto ni oni ne znaju 1 stupanj=2,7778mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 (edited) u kojem to sustavu mjera ????? renault jedno je kut drugo je duzina JEDNE katete, a kolika je druga kateta ???? znaci zadnji lijevi kotac mu je otvoren 4,75 STUPNJEVA , ovo stavljajte odmah u bisere foruma a naglasak je na renault techliner cim budem prvi puta na spuru otvorim prednji kotac 4,75 stupnjeva pa poslikam da vidite kak to izgleda :lol::lol::rofl::rofl: Edited January 22, 2010 by Dominik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Stari,kad nešto neznaš,onda pitaš i zahvališ se. Ti si jedini glupan na ovom svijetu koji dobije informaciju i onda još radi sprdnju od toga. Molim te da više ne komentiraš nijedan moj post. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Stari,kad nešto neznaš,onda pitaš i zahvališ se. Ti si jedini glupan na ovom svijetu koji dobije informaciju i onda još radi sprdnju od toga. Molim te da više ne komentiraš nijedan moj post. Hvala. potpis do neba :notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Stari,kad nešto neznaš,onda pitaš i zahvališ se. Ti si jedini glupan na ovom svijetu koji dobije informaciju i onda još radi sprdnju od toga. Molim te da više ne komentiraš nijedan moj post. Hvala. kad je informacija 1stupanj = 2,7778mm ne sprdnja, nego sramota,a pogotovo za covjeka tvog "kalibra" i zanimanja, tj. pokazuje da nemas pojma sto radis ili pak s druge strane, zajebavas ljude ja o geometriji svih ovjesa znam jako,jako,jako puno, kao i o mjernoj opremi s kojo se ista mjeri a kao sto sam rekao, cim bilo koji auto bude na aparaturi poslikati cu vam svima sta znaci imati otvoreni spur 4 STUPNjA i 45 minuta po jednom kotacu, to se doslovno Bagy s neba vidi da je onako kak treba biti a ako Bojanu nije tesko nek poslika svoj zadnji lijevi kotac s straznje strane, pa jos jednom da se oba kotaca zadnja vide, i napise sa kojim gumama je bio na spuru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 mislim da im je ta duljina na kraku mjernog uređaja, sad dal je to radijus felge, ili negdje na samom onom cudu sto se sarafi na felgu mozes ga hebat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Sad je samo pitanje kolika je duljina tog kraka i da li su svi mjerni uređaji isti:lol: Kad smo kod špura, ne bi li prednji kraj trebao biti malo zatvoren na vozilima s prednjim pogonom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 koliko znam treba biti malo otvoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 koliko znam treba biti malo otvoren tak je :thumbsup: 2 Koko zato kut, pa ti nije vazan "put" a 1st.=2,7778mm, ali na razlici rubova felge od 6,27 cola :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 A zašto otvoren? Da li mislimo isto, otvoren znači da prednji rubovi prednjih kotača imaju veći razmak od zadnjih rubova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 kad das gas trap se malo zatvori, jer kola uvijek malo "rade", i onda dodu ravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now