goggi Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 dakle stvar je ovakva,otkad sam dosao s mora,auto mi trosi kunu po kilometru sto je za 1.6 16v sa 100ks ogromna potrosnja a samim time sto je prvih dva mjeseca kad sam ga kupio auto trosio kako spada 8-9l. promijenio sam sondu,kablove,svjecice itd,malo prije bio kod mehanicara i spojen na comp i po compu motor je u savrsenom stanju. jedina stvar koju je izbacio je da comp pokazivao drukciju temperaturu od one u autu tj u autu je bilo oko 90 stupnjeva dok je ovdje pokazivalo 75,pa mi je mehanicar rekao da mi je otisao termostat i da auto ocitava zbog toga da je stalno hladan motor i da zato trosi vise. meni sad nejde u glavu da auto zbog termostata moze trositi 5-6l vise? ostalo je pokazao normalu,sonda,kat,smjesa itd sve radi savrseno ali auto trosi 13-14l. jel moguce da je to zbog termostata?
frx1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 malo mi je cudno da ti je smjesa i lamda dobra a puno trosi. to dvoje neide zajedno.
meshin Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 jel moguce da je to zbog termostata? Da.. i zasigurno je
SvenDaMan Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 bar je termostat jeftin (100ak kn) i brz popravak.... pa nije bed probat
stipe Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 jel moguce da je to zbog termostata? je moguce, al ne bas 3, 4 litre razlike...
Iggy_R Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 je moguce, al ne bas 3, 4 litre razlike... O itekako je moguće, i vjerovatno, imao istu stvar na Puntu prije cca mjesec dana :doh:
stipe Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nemoj zezat da toliko puno moze povecati potrosnju? tko bi reka
goggi Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 sad sam zvao tokic kazu da termostat dodje 330kn :notworthy: uglavnom narucio sam iz TAS-a indikator i termostat pa kad promijenimo to veceras nadam se iskreno da ce se potrosnja vratiti na normalno jer ovako auto nikam nejde a trosi kao da je v6 :doh: malo mi je cudno da bi zbog termostata bila takva potrosnja ali odnekud se mora krenuti
Ozy Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 to sa termostatom je bilo i meni kad sam kupio silviu. 2litre razlika u potrosnji.
SvenDaMan Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 sad sam zvao tokic kazu da termostat dodje 330kn :notworthy:uglavnom narucio sam iz TAS-a indikator i termostat pa kad promijenimo to veceras nadam se iskreno da ce se potrosnja vratiti na normalno jer ovako auto nikam nejde a trosi kao da je v6 :doh: malo mi je cudno da bi zbog termostata bila takva potrosnja ali odnekud se mora krenuti nije li malo puno 330kn za termostat? pogotovo jer je opel u igri..... jesi pitao Renea?
goggi Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 naravno da je puno pogotovo sto tokic ima jeftino talijansko smece. rijesio sam u TAS-u.
goggi Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 promijenio sam indikator i termostat,definitivno vidim na instrument tabli promjenu ali je potrosnja ostala ista.
goggi Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 e vidis to je ono sta mrzim,ne znam tocan kvar i tako mogu promijeniti pola motora a da ne sredim kvar
Josey Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 prodaj auto, idi pjesice tako se sigurno nece nista kvarit... UH PARDON! ili kupi wv oni se ne kvare
toc Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 prodaj auto, idi pjesice tako se sigurno nece nista kvarit... UH PARDON! ili kupi wv oni se ne kvare :thumbsup:
Rudy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 prodaj auto, idi pjesice tako se sigurno nece nista kvarit... UH PARDON! ili kupi wv oni se ne kvare Ti to ne znaš jer "voziš" forda btw vjerojatno ti je lambda loša,jel ti smrdi neizgoreni benzin na auspuh?
Josey Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 audi? jel losij ili bolji auto od vw? ah oprosti i ja pizdarije pricam, ne postoji nista bolje od golfa
goggi Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 ne smrdi na benzin,a dijagnostika je ocitala da su lamda i kat dobri a i lambda je mijenjana prije mjesec dva.
Josey Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 gle senzor temp vode kaze kompu kolko je motor vruc i koliko dugo treba drzat otvorene injektore...
kutija Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 (edited) pa kave veze termostat ima.....on otvori ili ne otvori..... ako je pokvaren i ne otvori onda moze doc do pregrijavanja vode. ne moze to na potrosnju utjecat... ono sto ce utjecat na potrsosnju je ako ti senzor temp. salje konstantno podatke ECU-u da je voda hladna tada ce ti se potrosnja povecat.... edit....to jest moze utjecat na potrosnju tako da je non stop otvoren i onda ce motor teze ili mozda nikako pogotovo zimi postic radnu temperaturu,ali to mozes vidit po temp. vode na instrument tabli. Ako je to OK onda je senzor ako je sve drugo u redu........ Edited January 22, 2010 by kutija
Josey Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 pa kave veze termostat ima.....on otvori ili ne otvori.....ako je pokvaren i ne otvori onda moze doc do pregrijavanja vode. ne moze to na potrosnju utjecat... ono sto ce utjecat na potrsosnju je ako ti senzor temp. salje konstantno podatke ECU-u da je voda hladna tada ce ti se potrosnja povecat.... onda ima veze termostat drzi stalno otvoren, tj zablokirao je u polozaju gdje je otvoren i voda je stalno prehladna no kao sto rekoh ja bi poceo od senzora temp vode. mozda je crka a mozda je samo zica u kurcu a mozda su u sumi
Rudy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 audi? jel losij ili bolji auto od vw? ah oprosti i ja pizdarije pricam, ne postoji nista bolje od golfa Moramse složiti s tobom u podebljanom,a vjerujem i bar pola foruma ne smrdi na benzin,a dijagnostika je ocitala da su lamda i kat dobri a i lambda je mijenjana prije mjesec dva. Jel ti počeo trošiti više prije promjene lambde ili nakon............jer znalo je biti slučajeva da lambda pokazuje da je ispravna,a u stvarnosti daje krive podatke!
goggi Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 (edited) motor ima dva indikatora jedan je zamijenjen a drugi ce isto ovih dana ali to nije to. ovih dana kad nabavim neko grijanje u garazi idem skinuti fakin dizne i dat ih da se ociste ovako,auto je trosio u normalno dva mjeseca,onda sam otisao na more u 8om,i na povratku se upalio check engine auto je poceo cukati i nije isao vise od 100kmh. u zagrebu su promjenjene svjecice i kablovi i radio normalno ali od tada trosi ko kuga. nakon toga sam i lambdu promijenio ali nema rezultata. na kratkim relacijama mi se check engine ne pali ali nakon 45 min voznje obvezno se upali(kad ugasim auto i opet upalim lampica se gasi). dijagnostika je pokazala da sve radi kako treba osim te temperature ali evo i to je zamijenjeno i opet isto Edited January 22, 2010 by goggi
Rudy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 1. Vjerojatno si kupio neku žnj lambu,nisi kupio bosch 2.Kakav ti je katalizator? U pravilu se sve vezano za povećanu potrošnju vrti oko lambdi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now