Jump to content

Brusenje zamasnjaka

KIMI_1.8T

Recommended Posts

ja sam nekada tokario ali kod tokarenje se hoce desit da se pojave ispupcenja (zakaljeni dijelovi) i to izgleda kao flekice. Moze se i to rijesit sa manjom brzinom vrtnje i jebeno kvalitetnim nozem.

Brusenjem sve izlazi van, radio mi je to kum u INAS-u ali je u penziji sad pa kita... inace cak mi je planski brusio i plocice ventila za peugeot jedan :)

a brusio mi je i OSOVINU TURBINE na jednaku mjeru jer se pojela od lezaja, istokario lezajeve od mangan bronce, sastavio sam ju i dao balansirati - vozi vec 4 godine :)

Edited by Alfaludak

Kaj ima on brusilicu za ceono brusenje?

ne...mislio sam na tokarenje...ja svaki put kad mjenjam lamelu mušteriji potokarim zamajac kod njega

zašto bi brusio?što ne valja tokarenju?bude ko špigl kad metne ne veči broj okr i spori posmak

ja sam nekada tokario ali kod tokarenje se hoce desit da se pojave ispupcenja (zakaljeni dijelovi) i to izgleda kao flekice. Moze se i to rijesit sa manjom brzinom vrtnje i jebeno kvalitetnim nozem.

Brusenjem sve izlazi van, radio mi je to kum u INAS-u ali je u penziji sad pa kita... inace cak mi je planski brusio i plocice ventila za peugeot jedan :)

a brusio mi je i OSOVINU TURBINE na jednaku mjeru jer se pojela od lezaja, istokario lezajeve od mangan bronce, sastavio sam ju i dao balansirati - vozi vec 4 godine :)

ne smetaju te flekice niš

ja sam imao pacjenta kaj se prekalili zamajce i bile su te flekice...potokariš i bok

nesmije samo bit šprungiran i puknut

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...