Jump to content

Recommended Posts

Posted

30b935f7.jpg

da je bar motor nizi, uvijek je problem s trpanjem motora s prednjeg pogona iza ,sto su motori s karterom visoki,

kad se vozac sjedne unutra , motor mu je do visine ramena,

kolko je visok motor od poda do dekla?

Posted
Aerodinamiku su izmislili oni koji imaju slabe motore :P

jake motore trebaju oni koji ne znaju napraviti vozilo, al i danas ne kuze da im to nije pomoglo, prakticki kao i 99% ljudi na forumu, nego imaju samoubilacke projektile

Posted
Aerodinamiku su izmislili oni koji imaju slabe motore :P

Nisam ja smislio tu rečenicu....to je jedna izjava iz povjesti F1 koja se danas iz zafrkancije spominje , pri tome nisam mislio na ničiji auto konkretno da je neareodinamičan,ali stoji da su svi hatchback auti loši po tom pitanju.

Posted
da je bar motor nizi, uvijek je problem s trpanjem motora s prednjeg pogona iza ,sto su motori s karterom visoki,

kad se vozac sjedne unutra , motor mu je do visine ramena,

kolko je visok motor od poda do dekla?

nzm podatak, kad se cujem sa antom pitam pa eto..

A šta je ono crveno ispred garaže na prvoj slici?

U prvi tren mi se učinilo da je 180SX, ali mi ne pašu kvake na vratima.

josey je odma znamo ;) ZAGATO

Posted
jake motore trebaju oni koji ne znaju napraviti vozilo, al i danas ne kuze da im to nije pomoglo, prakticki kao i 99% ljudi na forumu, nego imaju samoubilacke projektile

Ili oni koji se ne žele odreći akustičke izolacije, udobnih sjedala i općenito komfora koji auto pruža pri vožnji. Naglasak je na auto i sve što ta riječ zapravo predstavlja, a ne na nešto što ima četiri kotača i pogonski agregat :thumbsup:.

Posted
Nisam ja smislio tu rečenicu....to je jedna izjava iz povjesti F1 koja se danas iz zafrkancije spominje , pri tome nisam mislio na ničiji auto konkretno da je neareodinamičan,ali stoji da su svi hatchback auti loši po tom pitanju.

ma znam, to je vjecita debata Ferraria vs. engleske konkurencije , a u novije dobra ferrari je prvi samo ako ga englez konstruira :)

hatchbackovi su definitivno u banani :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...