Marko Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 da je bar motor nizi, uvijek je problem s trpanjem motora s prednjeg pogona iza ,sto su motori s karterom visoki, kad se vozac sjedne unutra , motor mu je do visine ramena, kolko je visok motor od poda do dekla?
Rockatansky Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A šta je ono crveno ispred garaže na prvoj slici? U prvi tren mi se učinilo da je 180SX, ali mi ne pašu kvake na vratima.
Zvonimir_G. Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A šta je ono crveno ispred garaže na prvoj slici?U prvi tren mi se učinilo da je 180SX, ali mi ne pašu kvake na vratima. bitce da je ovo http://i496.photobucket.com/albums/rr330/bOzO_8vt/2009%20Street%20Style%20Trogir/SST20091129.jpg
Dominik Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Aerodinamiku su izmislili oni koji imaju slabe motore jake motore trebaju oni koji ne znaju napraviti vozilo, al i danas ne kuze da im to nije pomoglo, prakticki kao i 99% ljudi na forumu, nego imaju samoubilacke projektile
Dominik Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 valjda nije htio direktno napisat LANOS ST da je ST lanos to bi bila pjesma, ovako je vise grupa B :lol::lol::lol:
Hans Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Aerodinamiku su izmislili oni koji imaju slabe motore Nisam ja smislio tu rečenicu....to je jedna izjava iz povjesti F1 koja se danas iz zafrkancije spominje , pri tome nisam mislio na ničiji auto konkretno da je neareodinamičan,ali stoji da su svi hatchback auti loši po tom pitanju.
bOzO Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 da je bar motor nizi, uvijek je problem s trpanjem motora s prednjeg pogona iza ,sto su motori s karterom visoki, kad se vozac sjedne unutra , motor mu je do visine ramena, kolko je visok motor od poda do dekla? nzm podatak, kad se cujem sa antom pitam pa eto.. A šta je ono crveno ispred garaže na prvoj slici?U prvi tren mi se učinilo da je 180SX, ali mi ne pašu kvake na vratima. josey je odma znamo ZAGATO
Zvonimir_G. Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 nzm podatak, kad se cujem sa antom pitam pa eto.. josey je odma znamo ZAGATO bozo di si vidio Josija:lol:
bOzO Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 aaaaaaaaaaaaa koja fora nisam skuzi ni sam, sori zvone, vidim fjestu i to mi je odma josy hehe
Zvonimir_G. Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 aaaaaaaaaaaaa koja fora nisam skuzi ni sam, sori zvone, vidim fjestu i to mi je odma josy hehe :thumbsup:
tcode Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 jake motore trebaju oni koji ne znaju napraviti vozilo, al i danas ne kuze da im to nije pomoglo, prakticki kao i 99% ljudi na forumu, nego imaju samoubilacke projektile Ili oni koji se ne žele odreći akustičke izolacije, udobnih sjedala i općenito komfora koji auto pruža pri vožnji. Naglasak je na auto i sve što ta riječ zapravo predstavlja, a ne na nešto što ima četiri kotača i pogonski agregat :thumbsup:.
Dominik Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nisam ja smislio tu rečenicu....to je jedna izjava iz povjesti F1 koja se danas iz zafrkancije spominje , pri tome nisam mislio na ničiji auto konkretno da je neareodinamičan,ali stoji da su svi hatchback auti loši po tom pitanju. ma znam, to je vjecita debata Ferraria vs. engleske konkurencije , a u novije dobra ferrari je prvi samo ako ga englez konstruira hatchbackovi su definitivno u banani :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now