Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dali on tamo skida turbinu ili mu se turbina mora donijeti...te koliko bi bilo čišćenje turbine otprilike(turbina 1.9tdi od leona sa 110kw)

Obe kombinacije.

Po meni je bolje da ti tamo skinu.

Posted
Osovina se ne obradjuje,....ide nova, kao i sve ostale komponente koje su unistene.

Rijetko kada se brusi turbina i stavljaju oversize lezajeva. Isto vazi i za centralno kuciste.

To se radi samo kod egzotike i turbina za koje je nemoguce naci rez. dijelove.

Kirschner je trgovac novim turbinama, blow-off - ima, WG-ima i .....

:thumbsup:

neide nova ako je u komadu s turbinskim impelerom.

Kirschner-u strojni park sluzi za slikanje? :no2:

Posted
:thumbsup:

neide nova ako je u komadu s turbinskim impelerom.

Kirschner-u strojni park sluzi za slikanje? :no2:

"neide nova ako je u komadu s turbinskim impelerom"

A sta ti sad to znaci? Kakav turbinski impeler?

Ti znas za neku osovinu bez "turbinskog impelera"?

"Kirschner-u strojni park sluzi za slikanje?"

Koliko god to tebi bilo smijesno, ....DA.:D

Posted

heh evo danas dobio vijesti da je turbina propisala na sve strane.

zato je ulje ulazilo u spuh i tolko je brutalno dimilo. kaze da je 90 % ziher da ce ju popravit i to ce me ispast nekih 2500 3000 iljade :D

sto je ok za razliku od 10 ili ak neide da mi on proda drugu koja je reparirana a njemu ostaje ova za nekih 5500 kn kaj je bolje nezanm vidjet cu na licu mjesta i nakon reparacije.

Posted

eto vijesti. bila kod pinjusica i slozio ju je i danas je u servisu stavili da idu probat i procurila opet. i sad ce vidjet u pon kaj ce s tim. e a sad puklo mi je jedno crijevo od IC-a i sad to sam dao radit od armirane gume silikona bla bla.. jel u redu solucija da kupim silikonska koljena i prijelaze i sa inoxom to riješim?

• 4 weeks later...
Posted
eto vijesti. bila kod pinjusica i slozio ju je i danas je u servisu stavili da idu probat i procurila opet. i sad ce vidjet u pon kaj ce s tim. e a sad puklo mi je jedno crijevo od IC-a i sad to sam dao radit od armirane gume silikona bla bla.. jel u redu solucija da kupim silikonska koljena i prijelaze i sa inoxom to riješim?

Sta je na kraju bilo sa turbinom?

Ja znam, ali neznaju drugi, pa napisi.:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...