Luky Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 kako je stari uzeo neodavno golfa tdi 130 ks.. i auto prve 3 brzine ide dobro, čak i četvrtu.. ali 5. i 6. nece nikako.. muči se i jedva nabere 190 km/h.. sto bi ipak auto od 130 ks trebao bolje ic.. zna netko u čemu moze bit problem? je li EGR ventil mozda začepljen? btw. naručio se u ponedjeljak kod jednog dečka sto servisira vw, pa ce mu pogledat jel do egr ventila.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 tako se meni na z3 maf ponasao, nekada je isao nekada nije...al jedino je ima i zagusena nekada ubrzanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 hm....da ne klize lamela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 dobro ti mexx kaže... to se mom prijatelju događalo na Alfi 156.. u 5 i 6 mu lamela klizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) ako je do lamele nemoj davat novce za cili set zamasnjaka+lamele+druk lezaj....dode oko 4k kn....jednostavno samo repariraj svoju ....cca 300 kn sumnjam da ce ti netko htjet izvadit lamelu iz seta..ja imam jednu novu doma neznam dal pase...uglavnom javi se ako bude do lamele da vidimo odg li ti moja...ako odgovara bit ce povoljno Edited January 30, 2010 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Najprije da će bit do turba!! Treba ju ocistiti. To je najčešći kvar kad gubi snagu,ali najbolje će ti rec majstor kad pregleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ovo bi bili siptomi egr-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bara Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Ma kakav egr... jel se auto guši na višim okretajima? Ako da onda je turbina začađena, treba očistit... nije nužno da baca u safe mod... Po ovome kako si opisao mogla bi biti lamela... TDI kad neide može biti 100 stvari, možda je MAF, skini crijevo sa egr-a pa pogledaj koliko ima čađe u grani, možda je to... možda su u šumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 najbolje da počneš od najjeftinijeg vakuum šlaufići,maf,egr.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 najbolje da počneš od najjeftinijeg vakuum šlaufići,maf,egr.... sjest u auto ....suvozac drzi laptop sa dijagnostikom...sve spojeno motor na radnoj fibri... vozit se i provjerit : -tlak turba ,neznam koliko je maximum ....ako se u full opterecenju vrijednost tlaka turba ne penje iznad 1,2 to je ok..na leru do 0,7-0,8 -maf(na leru 250 mg,u voznji do 400 mg) kazes nece iznad 190km/h... ako ej getriba 6 brzina,a trebala bi bit ,petu treba napunit do 205 km/h i onda daj sestu... ili probaj uzbrdo sa nekih 70 kmh vozit u petoj pa mu NAGLO zabit gas...ako dize okretaje a ne" lijepi u sic" lamela je buni me to sta kazes ide dobro u nizim brzinama....cuje li se kakvo šištanje? prvo na dijagnostiku ajde al sve mi to nije u igri AKO auto ide ok u nizim brzinama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 2luky: za kolko cca hvataš 100km/h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 lamela ne kliže.. jer prve 3 kad stisnem i šaltam ubrzava dobro i nema proklizavanja lamele, i onda 4. dođe do nekih 140 i vidi se da slabi.. a 5. je probao stari opet danas i zalijepi se na 180 i nece dalje.. šalta u 6. i nema sanse da ubrza, jos pada snaga.. @ bojan: sutra ako ne bude jako klizavo probat cu snimit do 100km/h pa cu uploadat.. @ mexx: nema šištanja, ako mislis da je palo crijevo sa intercoolera.. znači da najrpije provjerim egr, maf senzor, crijeva oko turba i intercoolera, turbo itd? i naravno da spoji na komp mehaničar i vidi dal ima kakvu grešku.. jer mi stvarno čudno da do 120-130 ide dobro a kasnije mrtav.. ravnica ima 2 kilometra, i od početka stisne gas sa 130 i nema sanse da pređe 180 i to u 5. brzini.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 lamelu provjeris tako da na 80kmh stavis u cetvrtu i pricepis gas u pod...ako okretaji pozure a auto ne ubrza, onda je lamela...ako to nije, onda kao sto su ti rekli, egr, turbina, maf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 lamelu provjeris tako da na 80kmh stavis u cetvrtu i pricepis gas u pod...ako okretaji pozure a auto ne ubrza, onda je lamela...ako to nije, onda kao sto su ti rekli, egr, turbina, maf lamela nije.. ne skaču okretaji, tj. ne proklizava lamela.. ali jos provjerim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Senzor protoka zraka. Mozda je samo zastopan. No i njega mozes provijeriti na laptopu samo u voznji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Senzor protoka zraka.Mozda je samo zastopan. No i njega mozes provijeriti na laptopu samo u voznji on se nemoze zastopat,....ili je ispravan ili ne... moze ga se provjerit u leru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 (edited) Meni je bio problem sto mi je crijevo koje ide u usisnu bilo labavo i mrvicu visilo van i vuklo zrak. TOliko malo da ne baca safe mod a opet dovoljno da smeta. Ja sam cisto reda radi ocisto usisnu i egr, komplet IC sa svim crijevima. Usput sam ocistio MAF kojeg također mozes provjerit preko kompa. Isto tako mozes provjerit da li ti turbina dovoljno dobro puse i jel sve ok s njom. Vidi na kompu jel tlak u usisnoj grani ok sto ce reci da ti ne pustaju nikakva crijeva i te pizdarije vise manje. Kakav ti je filter zraka ? Inace auto se da zastopat pogotovo jer ga vozi moja mama..recimo evo moj mk4 130ks sad ide do 190ok al do 210 mu treba tri godine a sjecam se sa 30 tisuca kilometara kad sam ga vozio je isao debljinu kazaljke preko 220kmh. A sad je nova turbina gore i auto ima 150tkm Recimo redovito mažem golfa 5 2.0 tdi al mi auto vise nece preko 210 da neznam sta bude Edited January 31, 2010 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Inace auto se da zastopat pogotovo jer ga vozi moja mama..recimo evo moj mk4 130ks sad ide do 190ok al do 210 mu treba tri godine a sjecam se sa 30 tisuca kilometara kad sam ga vozio je isao debljinu kazaljke preko 220kmh. A sad je nova turbina gore i auto ima 150tkm Recimo redovito mažem golfa 5 2.0 tdi al mi auto vise nece preko 210 da neznam sta bude ista stvar i sa mojim passatom samo ga stari vozi otkad ja imam brava...i dok sam ga ja vozio auto nije dimio ni trunke osim kada ga prvi put stisnes taj dan i isao je debelo preko 180 po kazaljci sada dimi ko lokomotiva kada ga stisnem (a nije chipan i to je kontinuirani dim ko na zacovom bmwu) i nejde preko 160 da se na glavu postavis. Auto je naravno ispravan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Ocistite usisnu granu oba dva Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 e vidiš, sad kad spominjete, tetka kupila prije 5 godina novog Peugeota 406, auto danas ima 35k km.. i ne ide ni blizu ko prije....katastrofa... (2.0 HDI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 A da ga proba voziti??? 35kkm u 5 godina....jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 u ponedjeljak cu ic do mehaničara.. pa javim sto bude.. zahvaljujem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 da se i ja pridruzim problemu ; vw Touran 1.9 tdi , 105ks - u ljeti zamjenjena turbina novom. Sad se pocelo dogadjati da auto ide ko bez turba, znaci ponasa se ko obican dizel , treba mu valda 30 sec do 100kmh, ALI ponekad iz cista mira turbina se "ukljuci" i ide cisto normalno. Totalno neovisno o bilo cem kad se "ukljucuje", bilo kad je hladan, topli, zna se desiti da ne radi dobro cijeli dan i onda proradi na 10 sec, i onda opet sere, an nekad radi 5 dana ok. Eto sad je situacija da nejde vec 4 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Ja bi za sve takve pizdarije prvo provjerio maf... Jer je on velika boljka kod tih dizela i zna bit jako mušićav tj. zayebavati samo u određenim uvjetima, a zna i skroz krepati. Najbolje rješenje tj. ispitivanje toga bi bilo probat zamijenit maf i na test vožnju jer kao što sam rekao, zna ponekad imat kriva očitanja samo pod određenim opterečenjima (što sam ja imao slučaj, iz međuubrzanja), a da inače sve normalno radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 maf smo stavili sa auta koji radi i opet je isto bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now