Mexx Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 evo ovako na autu imam garret gt1749va turbinu. ona stoji okrenuta prema dolje... znaci ovako: a mislio sam stavljat gt1749vc....koja stoji ejbeno obrnuto znaci prema gore,prema haubi(na slici su drukcije okrenute pa izgledaju isto inace stoje na grani obrnuto jedna od druge e sada sam zbraja koliko love trebam ako mislim samo ovu zavidat i kupit sva crijeva ic-a,downpipe,sva uljna crijeva.....pre pre previse...novaca i posla. sada mene zanima dal ja mogu kako preslozit da mi pase ova vc? moze li se ioskominirat ova turbina koju imam od 170tdi na moju ispusnu granu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Kompresorski dio se moze okrenit kako god hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 al opet mi ne pase pola dijelova....moram ih uzimat nove. najprimitivnije rjesenje bi bilo odrezat fleksom moju ispusnu ,i privarit ovu turbinu na moju ispusnu ali toga me strah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 al opet mi ne pase pola dijelova....moram ih uzimat nove.najprimitivnije rjesenje bi bilo odrezat fleksom moju ispusnu ,i privarit ovu turbinu na moju ispusnu ali toga me strah ali ni onda ti sve ne bi bilo na milimetar na istom mjestu tak da ti opet spojevi ostaju problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 ali ni onda ti sve ne bi bilo na milimetar na istom mjestu tak da ti opet spojevi ostaju problem... najbitnije je da crijava ic-a pasu ,ostalo vise manje se da kupit povoljno... a lovrek da mille skroji kakvu granu ? btw hvala za opsezan pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 slozi granu na koji se moze stavit bilo koja turbina koja ne dolazi u komadu sa ispusnom granom... samo kaj tebi onda ovaj turbo ne bi nista koristio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 poljak je na ibizu stavio vc tako sto je zdravo seljacki odvario i zavario ispusnu. auto vec vozi cca pola godine i sve sljaka. znam da si to vjerovatno dobio za nikakve novce ali plug i play ti moze bit samo neki hibrid za tvoj auto tipa 17/22 ili vece ovisno sta oces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 slozi granu na koji se moze stavit bilo koja turbina koja ne dolazi u komadu sa ispusnom granom... samo kaj tebi onda ovaj turbo ne bi nista koristio.... tako je....cut cu se s tim barom pa cu vidit sta cu.... prekomplicirano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 sta god napravis, ja bi na tvom mjestu sve staro spremio ako nesto ne stima, da mozes lako vratit nazad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 poljak je na ibizu stavio vc tako sto je zdravo seljacki odvario i zavario ispusnu. auto vec vozi cca pola godine i sve sljaka. znam da si to vjerovatno dobio za nikakve novce ali plug i play ti moze bit samo neki hibrid za tvoj auto tipa 17/22 ili vece ovisno sta oces. imas link od tog poljaka sa projektom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 a razlika je u cemu? Nisu iste turbine ili, mislim isti su brojeve, samo va i vc? s ovom drugom dobijes nešto kobilica ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 1749VA je turbina na 130ks tdi-u i na 2.0 tdi-u 140ks 1749vb je turbina na 150ks tdi-u 1749vc je turbina na 170ks tdi-u @meks - dat cu ti samo da dođem doma na svoj komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now