Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ma gluposti... Ove price sa zimskim ili boljim iza govore samo o situaciji kad ides prebrzo u zavoju. I onda ti KAO bjezi zadnji kraj ako su tamo losije gume. Kao prvo (opet se ponavljam), u praksi ce uglavnom prije ici prednji kraj ionako. Dakle teze je izbaciti zadnji kraj. Ako na X brzini s Y (losijim) gumama "ode" zadnji kraj, onda ce brzina na kojoj ce prednji kraj s tim istim Y gumama "otic" bit niza. Logicno... Tj. s boljim gumama napred ce s vecom brzinom moc proc zavoj... Kao drugo, i opet, prica se SAMO o zavoju i brzoj voznji. Puno cesce je bitno kocenje, pogotovo se PUNO cesce desi situcija u kojoj nenadano moras jako kociti. Sigurno cesce nego sto "nenadano" moras brzo picit u zavoju s losim gumama LOL. A (valjda) jasno da su prednje gume bitnije za kocenje. Pogotovo po snijegu, kisi,... I kao trece, na FWDu su prednje pogonske, sto je jos jedan razlog za stavit napred bolje gume... Po zimi nemam zasto pricat. A po ljeti recimo radi bolje izlazne iz zavoja :lol:
mr_G Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Outlaw jesi vozio slikove na prednji gumama a na zadnjim ljetne? No definitivno su bitnije prednje gume. No ajde ti stavi otraga čelestonke bez profila, a naprijed nove gume, pa se malo prođiraj po pljusku...
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) No ajde ti stavi otraga čelestonke bez profila, a naprijed nove gume, pa se malo prođiraj po pljusku... Moze... A ti te takve iste celestonke stavi napred, a iza nove i idemo se vozit :lol: Uostalom imao sam na autu ljetne gume koje su koma za kisu. I na kisi, mokrom, pa cak i samo hladnom sam imao jako malo gripa. I gle cuda, NITI JEDNOM se nisam uspio izvrtit, mislim da mi cak nije nikad ni malo pobjegla guzica (da nisam htio). Ali zato sam ga puno puta lovio kad je prednji kraj proklizao kod kocenja ili skretanja ili sto ja znam cega :lol: Par puta mi se desilo morao naglo kocit po kisi, ekipa napred nes kocila ko mutava, a ja malo kocnica (nula bodova) pa morao trazit alternativne rute :lol: No definitivno su bitnije prednje gume. Pa normalno da jesu tako da ne kuzim cemu uopce ove fore sa zadnjim gumama. Edited February 14, 2010 by Outlaw
mr_G Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pa evo ja sad vozim naprijed čelestonke, pzero nero bez imalo profila, čak mjestimično vire žice. A otraga imam vrlo malo poderane pzero nero, ali 3 godine starije proizvodnje.... Jel to pogrešno? :huh: :lol:
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To je do jaja... Ako se hoces na parkingu zabit u BMW
mr_G Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja mislim da su novije iako poderane pzero nero bolje od 3 godine starijih koje nisu poderane... Osim na kiši... A bilo je suho kad sam ubio bmw-a, ljeto, 8 mjesec, vruče, samo uklizan asfalt na toj krivini..
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja mislim da su novije iako poderane pzero nero bolje od 3 godine starijih koje nisu poderane... Osim na kiši... Pa onda moras prednje stavit nazad :huh: A bilo je suho kad sam ubio bmw-a, ljeto, 8 mjesec, vruče, samo uklizan asfalt na toj krivini.. Ne znam kako si se razbio, ali pretpostavljam da bi se izvukao da si imao napred losije gume a iza bolje :rofl:
Dado-350Z Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pročitao sam djelomično raspravu ali sam primjetio da je Marko u pravu i pišem ovo u nadi da pomognem savjetom a ne da nečije mišljenje osporavam ili da pametujem. Dakle ako već nemamo izbora nego staviti samo jedan par novih guma onda one idu uvijek na zadnji kraj auta nebitno koja je pogonska osovina jer zadnji dio auto u tom slučaju je miran i stabilan.Da onda neki misle a kako stati kad imaš iznenadnu situaciju i potrebu za kočenjem a prednje gume imaju manje gripa? Ukoliko imaš bolje gume naprijed budeš brže vozio i imao lažnu stabilnost jer prilikom manevra volanom ode zadnji kraj na sve strane,prilikom kočenja isto ode guzica na bok,prilikom ulaska ili izlaska iz zavoja opet ode guzica a ako imamo manje gripa naprijed budemo imali više osjećaja nestabilnosti i automatski sporije vozili i time efekt iznenađenja smanjili a samim time bili sigurniji u prometu
filip00 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pročitao sam djelomično raspravu ali sam primjetio da je Marko u pravu i pišem ovo u nadi da pomognem savjetom a ne da nečije mišljenje osporavam ili da pametujem. Dakle ako već nemamo izbora nego staviti samo jedan par novih guma onda one idu uvijek na zadnji kraj auta nebitno koja je pogonska osovina jer zadnji dio auto u tom slučaju je miran i stabilan.Da onda neki misle a kako stati kad imaš iznenadnu situaciju i potrebu za kočenjem a prednje gume imaju manje gripa? Ukoliko imaš bolje gume naprijed budeš brže vozio i imao lažnu stabilnost jer prilikom manevra volanom ode zadnji kraj na sve strane,prilikom kočenja isto ode guzica na bok,prilikom ulaska ili izlaska iz zavoja opet ode guzica a ako imamo manje gripa naprijed budemo imali više osjećaja nestabilnosti i automatski sporije vozili i time efekt iznenađenja smanjili a samim time bili sigurniji u prometu sad ce tebe forumski scumacheri naucit da si ti zapravo u krivu... :no2:
Bubi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) da filip shvati već jednom jebote! samo idiot se može razbiti tako da mu zadnji kraj pobjegne zbog istrošenih guma, pogotovo ako zna da su u kurcu, a ako je dodatno tome auto FWD, onda je to...ne znam kojim riječima bi to opisao....... koje su to fore lažna stabilnost? šta sad treba staviti drvene kotače s kočije na auto da budemo 100% sigurni da nam treba 400 metara za stati s 50 km/h pa ćemo voziti 4 km/h? Edited February 14, 2010 by Bubi
Japanac Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja mislim da ste vi stvarno svi potpuno neinformirani.... ako se kupuju samo 2 gume, onda se stavljaju dijagonalno... jedna napred lijevo, a druga otraga desno.... bez obzira na pogon... to je univerzalno riješenje. :lol: majkoisusovakakavtopic...
filip00 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 da filip shvati već jednom jebote! samo idiot se može razbiti tako da mu zadnji kraj pobjegne zbog istrošenih guma, pogotovo ako zna da su u kurcu, a ako je dodatno tome auto FWD, onda je to...ne znam kojim riječima bi to opisao....... koje su to fore lažna stabilnost? šta sad treba staviti drvene kotače s kočije na auto da budemo 100% sigurni da nam treba 400 metara za stati s 50 km/h pa ćemo voziti 4 km/h? zakaj pizdis? ne kuzim zasto inzistirate jedno, ako auto-instruktori tvrde drugo...ja nemam iskustva osobno, preferiram sve 4 gume, a da vozim fwd i samo 2 zimske, stavio bih ih naprijed da mogu lakse krenut i vozio lagano....jer da ih bacim iza, mucio bih se sa startom, ali mislim da bi auto bio stabilniji, da.
Bubi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) ma ne pizdim, nego ne kužim kako netko može pričati o ekstremnim situacijama sa sjebanim gumama. da li ćeš prije morati kočiti zbog iznenadne situacije ili hvatati auto zbog oversteera? ne znam odvoziti grobnik za 1.40, ne kužim se u klipove, vemsove, vipece i štajaznam, ali sam u 500.000 km naučio da ću po kiši paziti ako imam gume u kurcu i da ću morati iznenada kočiti jer će netko napraviti sranje. i onda mi dobre bume na guzici neće pomoći Edited February 14, 2010 by Bubi
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) Ma koji auto instruktori LOL To je neki teoreticar smislio (jer u teoriji i ima nekog smisla) i onda se to ponavlja bezveze. Netko cuje pa ponavlja... Kao i sve ostalo. Mislim da se oko niceg ne mozemo slozit 100%... To sto vi pricate, zato se auti i rade da idu u under. I to vecina JAKO ide u under, bas zato jer su napravljeni za debile, pardon prosjecne vozace. Dakle na auto koji ionako ide u under i napravljen je za debila ti jos stavis napred lose gume. Jebeno A to je i dalje samo u zavojima stvar. Sto se tice samog KOCENJA na pravcu, jel ima neke dileme sto je bolje LOL Jos jednom za kraj, posto mi jos (skoro) nikad nije pobjegao zadnji kraj (a vozim bar 4 auta redovito), nego uvijek prednji, ocito sam ja lud... Sve to naravno uz to da sam uvijek stavljao "losije" gume iza (ako su gume "razlicite"). A da... I koja je upoce parodija sto pricamo o nekom tko se "ganja", a nema za 4 postene gume. Jer ova teorija da je bolje iza zimske ionako satro "vrijedi" samo kod neke prebrze voznje. "Prosjecan vozac" ce se prije naci u situaciji kad ce trebat s losim gumama (na pravcu) kocit, a ne ganjat se po zavojima... EOD od mene Samo vi stavljajte bolje gume iza, a ja cu se i dalje vrtit po cesti sav nestabilan jer imam napred bolje gume. Na osovini koja pokrece, koje skrece i na kojoj je puno veci dio kocenja :doh: Sto god mi rekao "instruktor" LOL Edited February 14, 2010 by Outlaw
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 prilikom ulaska ili izlaska iz zavoja opet ode guzica Kako to na izlasku ode guzica :huh: Kod FWDa
Bubi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja mislim da bi svi koji smo se uopće upustili u ovu raspravu na auto forumu trebali dobiti bananu na nekoliko dana
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 A sto je najbolje, ako se ne varam, ja se kao cudio o cemu se uopce raspravlja. Tj. smijao onima koji uopce o ovom raspravljaju BTW a nadam se da smo ono s cim je pocela tema bar zakljucili. Dakle ZIMSKE gume u slucaju ZIME idu na prednje kod FWD?
acmen Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ista stvar je i u mojeg frenda. Tupi po tom svom i nemreš ga razuvjeriti nikako :doh::doh::doh: I onda slavodobitno ističe da su ljudi u velikoj zabludi šta se toga tice :doh::doh::doh: A vidim da i ovdje nije neka razlika u mišljenjima/razmišljanjima zato sam i pitao ako postoji netko malo tehnički potkovaniji da to malčice na višem nivou proelaborira. I ovo o čemu je cijelo vrijeme riječ je o normalnim (nejakim/nesportskim) autima, o vozačima poput mojih/vaših staraca/susjeda, o svakodnevnom normalnom prometu i prometnicama. To je ono na šta sam mislio na početku threada a ne o nabrijanoj ekipi (ili čak proficima) sa 500ks spuštenim otvrdnitim nitro autima.
mr_G Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kako to na izlasku ode guzica :huh: Kod FWDa Ja neznam kako taj tvoj swift ne bježi guzica na jakim kočenjima?! :drink: Ako je asfalt predobar, na jakim kočenjima, pogotovo ako si malo u krivini, ode guzica u PM!
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 (edited) 2 aceman: A gle ova teorija da je bolje iza imat vise gripa jer je prosjecnom vozacu lakse izvuc under nego oversteer stoji. Samo ja osobno ne bi mogao ciste savjesti nekom reci da napred stavi lose gume. Na brzu voznju mozes utjecat. Ali na to kad ce ti neko izletit ili sto vec zbog cega ces morat kocit naglo, ne mozes. A posto se cesce vozis ravno nego po zavojima, vece su sanse da ce se to desit na ravnom. A onda ces prije stat s boljim gumama napred. I to je to. A pogotovo po zimi. A ono sa guzicom, zavojima i gumama iza ovisi o vise stvari. Koji je auto tj. kakav ovjes, kolika je ta razlika medu gumama, koliko je "los" vozac, itd itd... Edited February 14, 2010 by Outlaw
matija0311 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 normalno je da guzica malo pobegne...al to lako reguliraš bolje gume napred lošije iza /FWD) i amen...lockajte ovo
Outlaw Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja neznam kako taj tvoj swift ne bježi guzica na jakim kočenjima?! :drink: Ako je asfalt predobar, na jakim kočenjima, pogotovo ako si malo u krivini, ode guzica u PM! Tvrd ovjes
mr_G Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gle svi su ovdje u pravu. Tako da ne možeš generalizirati.... No najbolje sve 4 pa si miran...
Rudy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Koja ideja :lol::lol::rofl::rofl::rofl: Stavit zimske ize na FWD :lol::lol::rofl::rofl: I vi jos ozbiljno raspravljate o tome :lol::lol::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: :drink::rofl::lol: Svašta se može čuti,taj lik koji ti je rekao da staviš zimulje na FWD vjerojatno cica gljive ludare. Kako ćeš krenuti i zakočiti s ljetnima naprijed,aaaaaaaaaa da s kurcem!!! :haha::haha::haha:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now