Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja imam auto od Erbera i sve pohvale..Kilometri skidani,, klasika al za auto nemam primjedbe... Svugdje ima šrota i dobrih auta,, otvorit oči i to je to... Ako ima priliku da ti nesto uvali naravno da hoce jer je trgovac i od toga zivi...

JA nemam primjedbe na poslovnost nit na auto,, jer sam auto sam odabro a ne on...

to ti samo mislis, on ga je odabro u italiji prije tebe :)

Posted

ja sam gledao auto u erberu i to dvaput sam bio

nisu uopce losi auti, kom ne smetaju sitna ostecenja

jedan je od leda malo istcuen, drugi na sva 4 coska zagreban,

zeleni passat karavan, bež koža a ovaj zagrebaniji je a4 avant bio

Posted
Za sve aute imam provjerene informacije, prijevoznik koji im vozi aute iz italije mi je najbolji frend.

Dinkec konkretno me zanimaju ove 2.4 JTD 159ke.. Čine se skroz ok. U subotu ćemo na probnu vožnju sve 3..

Posted
Dinkec konkretno me zanimaju ove 2.4 JTD 159ke.. Čine se skroz ok. U subotu ćemo na probnu vožnju sve 3..

Javim ti :thumbsup:

Znam samo kakva je ona 3.2 i svaka pohvala, auto ima max opremu (osim grijanja siceva sve) a cini mi se i original kilometraža s obzirom na neke sitnice.

Inace imam ti ja jednu ali je "Ti" oprema, ali je iz HR (AC) drugi vlasnik,samo neznam jel prodana jer me zvao frend da je predao papire za kredi za nju?!

http://img524.imageshack.us/g/dsc06632z.jpg/

Posted

Frend je danas prodao astru 1.7 cdti i uzeo bi odmah alfu od onoga tko bi uzeo 2008. ZX6R Ninju pod račun (prešla sitno, garažirana).

Obavezno mora biti 159 i obavezno mora biti 2.4. Ako je karavan - najbolje, ali ne nužno.

Posted
Frend je danas prodao astru 1.7 cdti i uzeo bi odmah alfu od onoga tko bi uzeo 2008. ZX6R Ninju pod račun (prešla sitno, garažirana).

Obavezno mora biti 159 i obavezno mora biti 2.4. Ako je karavan - najbolje, ali ne nužno.

2.4 je zakon, jedini motor u 159-etki koji je u potpunosti alfin (fiatov) , ide brutalno (za dizela), ne troši ,ne kvari se, a talijani su na 159 opet usrali sve sa šugavim ovjesom (kvaliteta) i plastikama :drink::doh: tako da su te niske cijene opravdane.

Raspitam se , pa javim :thumbsup:

Posted

... baš san malo pogleda stranicu s njegovim autima... svi mu auti imaju između 80000 i 140000 tisuća kn bez obzira na godinu... haha...

Posted
blablabla, price za malu djecu. seb kolko imas po erberovom autu?

ti to mene zajebavaš???

ja kad velim da je nešto ok onda je ok...ono što ne vidim za to ne tvrdim ništa i ne odgovaram

šta mi znači nahvalit auto,čovjek če možda sutra doč kod mene na servis i onda ču ja promjenit pol auta jer ne valja a par dana ranije sam reko da je sve 5

hvala meni toga ne treba...ja se nikom nedam prostituirat

Posted

izbjegavajte varijantu od 200 ks...samo 210

Posted
ti to mene zajebavaš???

ja kad velim da je nešto ok onda je ok...ono što ne vidim za to ne tvrdim ništa i ne odgovaram

šta mi znači nahvalit auto,čovjek če možda sutra doč kod mene na servis i onda ču ja promjenit pol auta jer ne valja a par dana ranije sam reko da je sve 5

hvala meni toga ne treba...ja se nikom nedam prostituirat

seb, samo hvaljenje dilera rabljenih auti je nezahvalno i ako sam ozbiljan kao sto ti tvrdis da jesi onda bi preporuke ili davao s time da imam nesto od toga ili bi mi to trebao biti brat. ovo sa skidanjem kilometara necu komentirat vec ti je neko odgovorio.

moje iskustvo sa doticnim je negativno, nisam nis kupio, ali sam isao pogledati 2 bmw 3, auti su blaga katastrofa bili, za alfe neznam, ali vjerujem da je ista situacija.

Posted (edited)
seb, samo hvaljenje dilera rabljenih auti je nezahvalno i ako sam ozbiljan kao sto ti tvrdis da jesi onda bi preporuke ili davao s time da imam nesto od toga ili bi mi to trebao biti brat. ovo sa skidanjem kilometara necu komentirat vec ti je neko odgovorio.

moje iskustvo sa doticnim je negativno, nisam nis kupio, ali sam isao pogledati 2 bmw 3, auti su blaga katastrofa bili, za alfe neznam, ali vjerujem da je ista situacija.

ti očito neznaš SEB-a pa ti se po glavi motaju pizdarije.......:thumbsup:

on nije generalizirao sve erberove aute nego je iznio svoje iskustvo s onim autima koje je imao prilike vidjet.....pa ne vjerujem da su baš svi auti koje tamo ima škart....

uostalom nek mi netko navede jednog dilera rabljenim autima za kojeg bi stavio ruku u vatru....toga nema, ne postoji....

Edited by GT Boca
Posted
2.4 je zakon, jedini motor u 159-etki koji je u potpunosti alfin (fiatov) , ide brutalno (za dizela), ne troši ,ne kvari se, a talijani su na 159 opet usrali sve sa šugavim ovjesom (kvaliteta) i plastikama :drink::doh: tako da su te niske cijene opravdane.

Raspitam se , pa javim :thumbsup:

...hm, 2.4 210 ks je zakon samo kaj se tiče toga da se ne kvari, potrošnja oko 10, zvuk je brutalno traktorski, a da ide nešto extra, pa i nejde, za 210 ks čovjek bi očekivo više, ovo govorim iz iskustva, jedna stoji pred kućom, 65000 km, kupljena nova, vozio ju dosta, od šogija je, to mu je službeni auto...ali da je lijep auto, prejeben, inače ja volim alfe....

Posted

Jao koje vi teorije razvijate....pa svi ti dileri su polukemičari....naravno da se skidaju kilometri,polira se sve živo,kemijska iznutra....polakira se neki branik ovo ono...pa oni žive od prodaje auta...dakle moraju taj auto kupiti vani što jeftinije da bi ovdje imali neku konkurentnu cijenu,a i nešto zaradili...

Ja sam prije tri godine kupovao 156

-icu....i prošao sam sve salone u kojima ih je bilo....od toga 3 kom je onak na oko bilo dobro...i naravno sve tri kad smo ih odvezli u servis je bilo skidani km,lakirano ovo ono,lupkaju vilice itd.....ostalih 10-ak kaj je bilo u ponudi se već na oko vidjelo da nije neka sreća...

na kraju sam preko oglasnika našao 2004 godinu od prvog vlasnika sa 70 tkm i nju odvezao u servis i naravno sve je bilo 5 pa sam tu i kupio......

Posted
ti očito neznaš SEB-a pa ti se po glavi motaju pizdarije.......:thumbsup:

on nije generalizirao sve erberove aute nego je iznio svoje iskustvo s onim autima koje je imao prilike vidjet.....pa ne vjerujem da su baš svi auti koje tamo ima škart....

uostalom nek mi netko navede jednog dilera rabljenim autima za kojeg bi stavio ruku u vatru....toga nema, ne postoji....

GT lawyer Boca - molim te promijeni si nick.

Uros potpis, ja sam pol godine kupovao bmw-a, i ista je situacija. Nadao sam se naci nekog ko je imao dobar auto pa mu se zurilo s novcima i zavrsio je kod dilera, ali to sto si ti napravio je na kraju jedino ispravno.

Posted
...hm, 2.4 210 ks je zakon samo kaj se tiče toga da se ne kvari, potrošnja oko 10, zvuk je brutalno traktorski, a da ide nešto extra, pa i nejde, za 210 ks čovjek bi očekivo više, ovo govorim iz iskustva, jedna stoji pred kućom, 65000 km, kupljena nova, vozio ju dosta, od šogija je, to mu je službeni auto...ali da je lijep auto, prejeben, inače ja volim alfe....

Za 1800kg ide super :lol:

I bez Q4 pogona ide super, ne kužim poantu tog pogona na tom autu , ali ono totalno

Posted

ja pričam na kontu toga što sam vidio nekoliko vozila Fiat grupe koje je prodo i posla kojeg sam odradio za njegove klijente koje je on platio

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...