Jump to content

ERBER Automobili -- kakvi su?

Recommended Posts

Stari od frendice i njegov buraz to drže, muljatori žešći... već sam joj miljun puta dolazio, tješio je i smirivao nakon što bi im 'zadovoljni' kupci dolazili doma na vrata, prijetili , a bilo je i žešćih ekcesa... ona si je sa starim žešće posvađana baš zbog toga...

yeap, muljatori, znam 4 negativna iskustva s njima i jedno recimo pozitivno, uglavnom presucivani udesi, a skidanje kilometraze je pod normalno...

Nista sto ne bi ocekivao od bilo koje druge auto kuce..

Ja znam da sam bio gledao tamo A4 Avant B5. Auto je bio 1995 godiste ili tako nesto, imao farove sa facelifta, cetiri stakla sve drugih proizvodjaca, bio je 1.8 a imao straga dvocjevku kakvu inace ima 1.8t model, i tako par sitnica iz kojih se lako izvuce da je auto bio hm..

samo ne kuzim. vidis auto kako je slozen, uzmes na probnu voznju da vidis vuce li i radi li uopce. na to oni kao daju sest mjeseci garancije. Gdje moze zapeti?? Recimo, na audiu koji sad vozi moj stari je skinuto cca 180 000km sa cajgera prije nego smo ga kupili :)))

ja nisam čuo ništa loše a radio sam x njegovih auti koji su imali neke probleme koje je on platio ljudima pod garancijom...to su bile i skuplje stvari recimo za jednu Alfu je dopeljo komplet potupno novi motor

ljudi nekad znaju bi i nerazumni...kupe polovniauto pa očekuju da od njega da im sad da garanciju ko da je prodo novi auto

jos sto sam cuo, ali nemogu sa sigurnoscu tvrdit je da uvozi autmobile iz francuske,

mahom karavane, a tamo su karavani u firmama nekaj bez poreza ili s manjim porezom

i da su to vecinom automobili sa operativnih leasinga i da su potroseni...

to je rekla kazala, daklem sa zadrskom uzet...

pregledavo i za kupnju nekoliko njegovih auti i svi su bili u vrlo dobrom stanju i tamo je kilometraža štimala...na novijim autima nije lako muljat sa km jer treba i u ECU motora skinut a to ne može baš svako...ne vjerujem da je tako glup i da če pušit na takvim forama...di stoji da i onaj od kojeg je on uzo auto več prije nije skino km a da nezna???

ček i ti vrhunski pozavatelj automobila i automobilske tehnologije te života općenito nisi prepozno da ti je neko skino skoro 200k km sa auta :doh::doh::doh::doh:

Hvala na tituli vrhunskog poznavatelja automobila, nisam bio svjestan te cinjenice :lol:

Auto proizveden 1991, u hrv uvezen 1994 ili 1995, sa 50 000km. Teta ga kupila. Mi ga otkupili 1996 sa 75000km. Stari je pred tri godine okinuo 200 000km na tom autu, taman mu tak negdje riknuo ventilator. Dao mehanicaru da raskopa, i lik dok je kopao ispod tapicirunga pronasao servisnu knjizicu koja 1994 ima zadnji unos servisa u njemackoj sa 213000km na satu :D Pa ti vidi... Jebiga, audi, nije bas da su sicevi bili podrapani, volan iscufan i slicni detalji iz kojih jedino i mozes izvuci nesto tako

Edit: uostalom, auto danas sa svojih 260 000km NA SATU i dalje u voznom stanju. Pa onda zakljuci u kakvom je stanju trebao biti tada :P

Edited by Gogach

Kilometraža ože cak i proci.

Ali stanje od ova 2 auta je bilo ajme. Ovaj 330cd je vjernovatno od gepeka ima harmoniku i jakoo loše napravljen je bio.

Ne znam, to su samo 2 slučaja koje sam ja vidio. Ali ne znači da mu ostali auti nisu uredu

ja nisam čuo ništa loše a radio sam x njegovih auti koji su imali neke probleme koje je on platio ljudima pod garancijom...to su bile i skuplje stvari recimo za jednu Alfu je dopeljo komplet potupno novi motor

ljudi nekad znaju bi i nerazumni...kupe polovniauto pa očekuju da od njega da im sad da garanciju ko da je prodo novi auto

tamo preko puta tvog servisa je bio onaj A1 salon, ne znam jel jos tamo.

Taj mi je uvalio i u usta i u guzicu s Alfom 156 kaj sam kupio kod njega.

Skupo me ta skola kostala.

pregledavo i za kupnju nekoliko njegovih auti i svi su bili u vrlo dobrom stanju i tamo je kilometraža štimala...na novijim autima nije lako muljat sa km jer treba i u ECU motora skinut a to ne može baš svako...ne vjerujem da je tako glup i da če pušit na takvim forama...di stoji da i onaj od kojeg je on uzo auto več prije nije skino km a da nezna???

blablabla, price za malu djecu. seb kolko imas po erberovom autu?

Sto bilo?

2001-e sam kupio kod njega Alfu 156 2.4 jtd

Sve divno i krasno naravno. Bila mi je dosta stiska za auto a i popizdio sam bas za Alfom da bi me poceli hebat svakavi problemi.

Na kraju je prdnula turbina a preko lika kojeg sam upoznao iz Autocommerca saznao da je skinuto brdo km.

Jos me sa turbinom sjebo onaj nesposobnjakovic sa Alfinim servisom na Zagrebackoj cesti, on sa svim uredjajima nije uspio skuzit da je turbina u banani nego mi je tupio da je neko crijevo, koje sam kupio (cca 1100 kn komad) pa onda ipak nije to.

poslje sveg toga odfurao je onom tipu kaj ima servis gore iznad smidhena, otvorio cjelu, napravio generalku, kupio repariranu turbinu iz italije (kod nas trazili oko 15 k kn za novu).

I onda nakon par mjeseci ju skrsio do neprepoznatljivosti :)

Nije nikakav problema skinuti ECU i skinuti kilometre da se ne skuži.

Ja osobno nisam nikada radio sa njima, ali nikada nisam čuo ništa dobro. Možda zato što u glavi ostane samo ono što je loše, ali kako rekoh, samo loše...

Ja imam auto od Erbera i sve pohvale..Kilometri skidani,, klasika al za auto nemam primjedbe... Svugdje ima šrota i dobrih auta,, otvorit oči i to je to... Ako ima priliku da ti nesto uvali naravno da hoce jer je trgovac i od toga zivi...

JA nemam primjedbe na poslovnost nit na auto,, jer sam auto sam odabro a ne on...

lol...xman mislis na purića

ne, nije Purić

Nemrem se sjetit kak se zove, al k njemu se ide tak da se sa te ceste skrene ljevo, ak se ide u smjeru bregane a skrene se tocno tamo gdje se ulazi na onaj parking, tam su i neke firme u dvoristu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...