Mattas Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 ....i tako već tri godine. Auto je od cure, ali sad ga silom prilika moram voziti. Auto pali kako pali. Neki put iz prve, ali više puta ga treba paliti tj. verglatu i po 15 minuta. Nema veze je li toplo ili hladno, da li je auto parkiran za gore/dole/lijevo/desno...U vožnji se ponaša normalno osim što trokira kad je manje od 8 litara u rezervaru jer ga treba očistit. Da li bi mogla biti struja tj. ECU ili nešto slično??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 A da nije dovod benzina? Zastopan negdje? Recimo rezervar trul pa hrda na situ, filter benzina itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 za pocetak cemo pogadjat motor..... mozda pumpa goriva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 vjerojatno impuls geber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dereal Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 moj 205 se tak bio ponasao... cistio sam rezervoar... unutra bilo barem 20 god smeca... cca 5 cm visoko... najbolje ga spojit na tester... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 imal bude frend 1.1i na prodaju ak oš..nebu preskup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 cistio sam rezervoar... unutra bilo barem 20 god smeca... cca 5 cm visoko... To bi i ja rekao da je... Rezervar dolje. Ako je pun sranja, ocistit ga komplet, sito isto, pumpu pregledat... Ako ne valja vise (hrda) uzet novi (komplet odmah s pumpom) i bok. Ako je rezervar cist... Onda nije u tom stvar :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dereal Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 nis ne kosta otvorit rezervoar ispod sjedala i provjerit dal ima sranja tranu... ili je to..ili je pumpa zastopana ili ne pumpa dovoljno kad ima malo benge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvenDaMan Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 i filtar goriva..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 šta nemaju svi normalni auti (od '80 i neke na dalje) plastični rezervar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 p106 ko i ax imaju plasticni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 šta nemaju svi normalni auti (od '80 i neke na dalje) plastični rezervar? Swift ne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Swift ne :lol: Niti toyote.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ovo su sve nagađanja....Treba imati auto u trenutku kada ne pali i provjeriti dijagnostikom osnovne parametre ubrizgavanja : broj okretaja motora,tlak u usisnoj grani,vrijeme ubrizgavanja. Ako ti to sve štima onda fizički izmjeriti tlak goriva na rampi i provjeriti ima li iskre na svjećicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ovo su sve nagađanja....Treba imati auto u trenutku kada ne pali i provjeriti dijagnostikom osnovne parametre ubrizgavanja : broj okretaja motora,tlak u usisnoj grani,vrijeme ubrizgavanja. Ako ti to sve štima onda fizički izmjeriti tlak goriva na rampi i provjeriti ima li iskre na svjećicama. Sjedi 5 :thumbsup: Može biti miloion stvari, a prednost dajem relaciji geber-modul paljenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Ovo su sve nagađanja....Treba imati auto u trenutku kada ne pali i provjeriti dijagnostikom osnovne parametre ubrizgavanja : broj okretaja motora,tlak u usisnoj grani,vrijeme ubrizgavanja. Ako ti to sve štima onda fizički izmjeriti tlak goriva na rampi i provjeriti ima li iskre na svjećicama. Znaš i sam kad auto dođe kod majstora da radi kako treba. Da li je taj rezervar na kraju plastični ili ne jer nije sad auto kod mene. Pumpa je mjenjana nedavno i na dnu rezervara je sigurno smeće, ali ovo za paljenje riješiti mi je nuklearna znanost. Objasnite mi šta je geber. joj kad ću dobiti Forda nazad:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dereal Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 i meni je moj 106 bio trokirao...ali samo nekad... naravno...kad sam bio kod mehanicara auto je radio savrseno... na kraju sam izgubio zivce i dao ga u autopar... i elektricar je nasao kvar nakon 20 min ... kabel od mjeraca tlaka u usisnoj je bio puknut u donjem dijelu... TO NIKAD NE BIH NASAO.. platio sam 450 kn... ali rijesio misteriji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 na kraju sam izgubio zivce i dao ga u autopar... i elektricar je nasao kvar nakon 20 min ... kabel od mjeraca tlaka u usisnoj je bio puknut u donjem dijelu... TO NIKAD NE BIH NASAO.. platio sam 450 kn... ali rijesio misteriji... Imao si problema s paljenjem zbog ovog??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipani Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 evo ovako isti kvar sam imao i ja na 106 koji vozi moja kćer auto hladan pali kao mina , ali kad ga vrućeg ugasiš opet pali ,kad odstoji pol sata onda pali jedino s upaljačem nakod 15 minuta verglanja zapali kvar je bio u dizni za gorivo kad se ugrije više neće upaliti,moj je mono ajnšpric tu diznu promijeni i nema frke mi smo išli sistemom eliminacije,nabavili još jednog potpuno ispravnog i mijenjali smo dijelove milion posto da ti je dizna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 (edited) Meni problem postoji nebitno o temperaturi, ali istina da je puno izraženije kad je toplo. Trebao bi na čiščenje injektora??? Edited February 6, 2010 by Mattas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Pumpa je mjenjana nedavno Su i prije toga bili ti problemi ili nakon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 I prije toga. Problem s paljenjem traje preko tri godine. Auto trokira kad je manje od 8 litara unutra jer je pumpa promjenjena, ali nije orginal pa je vjerojatnoi muči pritisak. Uglavnom prijašnji vlasnik je lijevao neki aditiv unutra pa je rezervar sam blatan. To ću morati očistiti, ali paljenje je odkad je auto kod nje problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 glupo je ovako pričat šta može bit jer može bit x stvari...odfuraj auto u servis kod nekog i nek ti to pogleda i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 Auto najurednije radi kad god mu se električar približi:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardak Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Pa daj reci nama laicima za Peugeot koji motor imaš jrl imaš frgu, mono injection, 4 dizne, na ugljen kakvo paljenje, 1 bobinu, 4 bobine, frtjler, frtajler sa platinama itd. Pa ti MOŽDA možemo pomoći ovak preko compa (saumnjam):thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now