Mattas Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 1 bobina, 4 injektora ps. zna se desiti da ne zavergla nego kao da anlaser zavrti u prazno???
Mattas Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Jel moguće da zbog toga ima problema s paljenje tj. ureno vergla, ali ne pali???
Hans Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jel moguće da zbog toga ima problema s paljenje tj. ureno vergla, ali ne pali??? Anlaser ti je simptom broj 2,odnosno drugi povremeni problem koji je nevezan uz onaj prvi koji si naveo....
Mattas Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Sad je nešto stvarno puklo jer više uopće neće da upali:D Verglai vergla i vergla, ali upaliti nikako. Čudno mi je da se uopće ne osjeti miris benzine uz toliko verglanja???? Pumpa se čuje da radi???
Mattas Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Ovako...relej pumpe je otišao i to je promjenjeno. stavio sam s Xare. Anlaser je presložen sav nanovo i radi kako treba. Pumpa je bila okrenuta naopako pa je i cupkanje u zavoju kad je ispod 8 litara u rezervaru rješeno. Ostao je problem paljenja i sad ovaj moj frend govori koji je i uzeo sve to raditi da jedino šta je ostalo moguće je SENZOR RADILICE. Slažete se ili ne??? Ja sam također sumnjao da je nešto s kodom na ključu ili bravi, ali on kaže da nije do toga???
Z Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 moguce da je kod, moguce da je senzor radilice, ako kontakt gubi negdje na ove 2 lokacije (moguce kad se zagrije) ecu nece dat da upalis
dvoracek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 moj isto za senzor radilice ajde reci mi podatke pa da ti izvadim koji je broj i cijenu ako ga imam. danas radim zadnji dan prije godisnjeg,
Mattas Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Kupio i montirao senzor radilice u ovlaštenom. Problem i dalje ostaje. Otvoren sam za ideje. Znam da Golfovi imaju neku manu s tim bravama. Koji je lijek??? Promjeniti sve brave na autu, otić u ovlašteni po novi ključ ili nešto treće???
GoranE46 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ovako napamet jedino kristalna kugla pomaže... Odi na tester kod nekoga.... Od nekud treba početi... Da si bliže, rješili bi sigurno, došao bi na tester pa bi znali dalje...
Lonewolf Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Senzor bregaste ima slicne simptome :thumbsup: A da je do kljuca,tj koda,mislim da auto uopce ne bi verglao,bar je tako na bmw-u
Z Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Senzor bregaste ima slicne simptome :thumbsup:A da je do kljuca,tj koda,mislim da auto uopce ne bi verglao,bar je tako na bmw-u meni kad je otiso kod kljuca, verglo je ali nije htio upalit ili upali i crkne za 10 sec i nece upalit tako da ovisi o modulu
Mattas Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Nisam ni ja siguran, ali ako nema još bolje. Da li je moguće da ECU zeza??? Gledao sam malo po netu i navodno zna zezati paljenje kad sistem tj vakum koji upuhuje zrak u usisnu zeza???
WD40 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 pa jel baca iskru ? Sviječice su mokre il suhe? Druga opcija je start sprey il malo na usisnu špricnut benzine.... Tako cesh znat dal je problem u samom ubrizgavanju (dizna)
the-rider Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 to ti je i najbolje napraviti, kad ne palis bacis malo benzine u usis, bar ces znati da li je benzina ili iskra kriva
the-rider Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 pa jednostavno, kad nece upaliti skines filter zraka i bacis malo benzine u usis, ako upali znaci da mu fali goriva, ako ne pali onda mu fali iskre a mozda je i nesto sa motorom
Mattas Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 pa jednostavno, kad nece upaliti skines filter zraka i bacis malo benzine u usis, ako upali znaci da mu fali goriva, ako ne pali onda mu fali iskre a mozda je i nesto sa motorom Ovo mi zvuči malo preopasno:lol::lol::lol: S motorom je sve u redu jer čudnih zvukova nema i u vožnji ne pokazuje nikakve znakove slabosti.
Mattas Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Problem je rješen, ključ je kodiran i nije davao kod kako treba tako da je eliminiran kod od ključa-problem rješen i može lock:thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now