TheBIG Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ima li igdje kod nas kupit coilover kit ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 tesko ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitti Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Moze ti napraviti Birt kao I svima nama sa Hyundama 2753880 Meni je savrseno Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 Moze ti napraviti Birt kao I svima nama sa Hyundama2753880 Meni je savrseno pojasni malo ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 javi se birtu na pm, covjek je susretljiv na pm, sve ce ti objasnit. cijene odlicne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitti Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Pa kaj treba objasnjavati, covjek radi barem jedan set mjesecno. I to izuzetno kvalitetno ako mogu dodati. Cijene mrak. Imas broj I trazi Damira ili mu jednostavno sibni PM tu na forumu, nick Maverick Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Koji je red veličine za prednji set? mislim cijena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitti Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 PM Mavericku, kaj je to toliko teško? Dečko je pravi car i svakome izlazi u susret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 to otprilike ovako izgleda; http://img232.imageshack.us/i/12ui8.jpg/ Cijena zavisi od dosta faktora tj. želja, dali treba složiti samo navoj za podešavanje visine, dali treba Koni-e staviti (žute Konije smo koristili za ovu varijantu) itd, itd... tako da se sve skupa vrti od 500kn za samo navoje do 1500kn/kom za komplet. Federe jedino mi ne rješavamo i federe nam treba donjeti kakvi budu išli gore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 ovi bi mene moglo zanimat.... neznam nista o tome pa cu pitat glupa pitanja... kako se to radi, otpili amortizer pa se ubaci navoj, ili se samo navoj napravi? ja imam opruge -30 mm i trebam jaci amortizer od serijskog da ne lupa, ne rikne itd... znaci to bi mi posluzilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Tako je... ako ide komplet drugi amortizer od tvojeg ovjesa iskoristi se samo prihvat za rukavac (jer njega ne možemo napraviti) i cijeli gornji dio se novi napravi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 (edited) ok, kolika je okvirna cijena toga i da li trebam "donirat" sadasnje amortizere ili se to radi od drugih? neznam nista o tome, samo mi je bitno da je amortizer "jaci" od serijskog, da kad ga spustim 30mm da ne lupa i naravno da je trajno rjesenje, da ne propisa kao serijski Edited February 7, 2010 by Drag_steer Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 to otprilike ovako izgleda; http://img232.imageshack.us/i/12ui8.jpg/ Cijena zavisi od dosta faktora tj. želja, dali treba složiti samo navoj za podešavanje visine, dali treba Koni-e staviti (žute Konije smo koristili za ovu varijantu) itd, itd... tako da se sve skupa vrti od 500kn za samo navoje do 1500kn/kom za komplet. Federe jedino mi ne rješavamo i federe nam treba donjeti kakvi budu išli gore! To je prihvatljivo... Znači opruga ostaje ona velikog polumjera? Hoće li biti deranja opruge po kotaču ako se dodatno spusti? Znači ja bih htio +-15mm... Tako da se može još malo spustiti ljeti, a dići malo zimi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Da, to se može složiti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 S obzirom da nemogu otvoriti sliku, jel moze jos neko zaljepit neku i malo objasnjenje od cega se radi coilover tj. jel to negdje testirano ili samo narezan navoj pa šta bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 To je prihvatljivo... Znači opruga ostaje ona velikog polumjera? Hoće li biti deranja opruge po kotaču ako se dodatno spusti? Znači ja bih htio +-15mm... Tako da se može još malo spustiti ljeti, a dići malo zimi... +/- 15mm ti ništa neznači zima/ljeto. Što se tiče ovih orig širokih opruga i čašica donjih, na dosta automobila na kojima sam gledao nema šanse da to spustiš a da ti ne udari u gumu, jednostavno preeeširoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Zato baš i pitam. Ne sjećam se koliko ja imam lufta, no siguran sam da ima 20mm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitti Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Interesantno, meni nije greblo na hyundi a isao je dole -5 cm. Valjda na krampu ima puno mjesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now