Jump to content

coilover kit

TheBIG

Recommended Posts

to otprilike ovako izgleda;

http://img232.imageshack.us/i/12ui8.jpg/

Cijena zavisi od dosta faktora tj. želja, dali treba složiti samo navoj za podešavanje visine, dali treba Koni-e staviti (žute Konije smo koristili za ovu varijantu) itd, itd... tako da se sve skupa vrti od 500kn za samo navoje do 1500kn/kom za komplet.

Federe jedino mi ne rješavamo i federe nam treba donjeti kakvi budu išli gore!

ovi bi mene moglo zanimat.... neznam nista o tome pa cu pitat glupa pitanja... kako se to radi, otpili amortizer pa se ubaci navoj, ili se samo navoj napravi?

ja imam opruge -30 mm i trebam jaci amortizer od serijskog da ne lupa, ne rikne itd... znaci to bi mi posluzilo?

ok, kolika je okvirna cijena toga i da li trebam "donirat" sadasnje amortizere ili se to radi od drugih? neznam nista o tome, samo mi je bitno da je amortizer "jaci" od serijskog, da kad ga spustim 30mm da ne lupa i naravno da je trajno rjesenje, da ne propisa kao serijski

Edited by Drag_steer

to otprilike ovako izgleda;

http://img232.imageshack.us/i/12ui8.jpg/

Cijena zavisi od dosta faktora tj. želja, dali treba složiti samo navoj za podešavanje visine, dali treba Koni-e staviti (žute Konije smo koristili za ovu varijantu) itd, itd... tako da se sve skupa vrti od 500kn za samo navoje do 1500kn/kom za komplet.

Federe jedino mi ne rješavamo i federe nam treba donjeti kakvi budu išli gore!

To je prihvatljivo... Znači opruga ostaje ona velikog polumjera? Hoće li biti deranja opruge po kotaču ako se dodatno spusti?

Znači ja bih htio +-15mm... Tako da se može još malo spustiti ljeti, a dići malo zimi...

To je prihvatljivo... Znači opruga ostaje ona velikog polumjera? Hoće li biti deranja opruge po kotaču ako se dodatno spusti?

Znači ja bih htio +-15mm... Tako da se može još malo spustiti ljeti, a dići malo zimi...

+/- 15mm ti ništa neznači zima/ljeto. Što se tiče ovih orig širokih opruga i čašica donjih, na dosta automobila na kojima sam gledao nema šanse da to spustiš a da ti ne udari u gumu, jednostavno preeeširoko.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...