ZaX Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Ili jednostavno traži Bucu...dođe ti na isto! ) E a kaj ti misliš o silikonskom spreju za motorke? Ja ti imam štilericu s kojom idem u šumu kad je snijeg i onda,..... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 E a kaj ti misliš o silikonskom spreju za motorke? Ja ti imam štilericu s kojom idem u šumu kad je snijeg i onda,..... :rofl: WTF...jebote Zax koje ti pilule gutaš? Ma brate ošo si u qrac! :blink::blink::blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 WTF...jebote Zax koje ti pilule gutaš? Ma brate ošo si u qrac! :blink::blink::blink: Ma nekakve male tabletice od kojih sam sretan. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 ajde dođem do tebe po rundu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 to ti imaš neku štelu tamo a? imam. zna General tko mi je štela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 za tebe to ne vrijedi jer si kmet :rofl: to zato kaj si ti ruzan ili?????:dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richi Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nemam reklamaciju... samo 2 pozitivna iskustva :thumbsup: I susretljivost Mislava i njegovog kolege... :thumbsup: Kad bude novaca vidjet će me opet :thumbsup: Možda mu donesem i kofi to go :naughty: Potpisujem ovo,i ja samo odlicna iskustva imam sa Mislavom !!! :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Potpisujem ovo,i ja samo odlicna iskustva imam sa Mislavom !!! :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Bio danas u C-modu prijavit hrđanje amortizera! Amortizeri dolaze sa sljedecom naruđbom, navodno sredinom četvrtog mjeseca! Toplo se nadam da ce to biti tako. Stay tuned Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 nadam se i ja da bi mogli i moji onda doć, vidjet ću što će mislav javiti, nadam se da će mi zamijenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 nadam se i ja da bi mogli i moji onda doć, vidjet ću što će mislav javiti, nadam se da će mi zamijenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 nadam se i ja da bi mogli i moji onda doć, vidjet ću što će mislav javiti, nadam se da će mi zamijenit Kakva je situacija kod tebe glede toga ? Evo sneak peak mojih : Mene jos jedino malo brine sto je i opruga na nekim mjestima pocela hrđati. Neznam da li je samo lakirana ili je plastificirana..ali sudeci po ovom izgleda da je samo lak jer da je plastifikat u igri nebi se to desilo. Evo čeljusti sam plastificirao isto kada sam montirao i amortizere i na njima nema ni traga ostecenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 auto je cijelu zimu u garaži, nemogu vjerovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 dosta sam opruga vidio da su malo počele hrđat.. tj. pukne lak valjda od rupa itd i onda prohrđaju.. bas neki dan na eibach kad smo kod frenda spuštali auto isti slučaj s oprugama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ako vam netrebaju ti stari hrđavi amortizeri dajte meni, ajde barem dva prednja Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 jebiga, tako je to kad nisu od inoxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ma da se razumijemo ja sam prezadovoljan gewindama i do sada sam dao preporuku još 4-ići koji su ga uzeli, al samo da se ovo riješi i sve super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 mislim da ni moje nisu od inoxa, pa su godinu dana gore bez trunke hrde i nisu D2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 jebiga, tako je to kad nisu od inoxa... E pa to, ali mene najvise zivciraju oni fensi šmensi nazivi i spike koje prodaju na svom webu. Ovaj onaj coating, premaz ovim onim, extra turbo neznam sta.. @luky - na frendovom autu pukne plastifikacija i runi se boja kao u listicima ali ispod ne hrđa jer je ocito neka vrst prajmera ili neke zastite tako da kad ovo pukne da nebude hrđe odmah. Uz duzno postovanje prema gewindama s kojima sam S TEHNIČKE strane 85% zadovoljan nadam se da cu se sljedece sezone kotrljati na KW3 pa kud puklo da puklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rura gsi Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Kupite si KW pa nećete morat strugat hrđu:P:P:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 evo i meni narucena 2 amortizera nova....dolaze u 4. mj.....hvala mislav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 evo i meni narucena 2 amortizera nova....dolaze u 4. mj.....hvala mislav... Kakve su tebi opruge ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Sven, jel opet kenjaviš? :rofl: Premazi su gore od sredine prošle godine, ima još 250 auta u HR, SLO i SiCG D2 gore bez ikakve hrđe jer su zaštićeni amortizeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 (edited) Sven, jel opet kenjaviš? :rofl:Premazi su gore od sredine prošle godine, ima još 250 auta u HR, SLO i SiCG D2 gore bez ikakve hrđe jer su zaštićeni amortizeri A kaj sam sad krivo reko? Prikazao sam samo trenutno stanje koje ce vjerujem s novom posiljkom bit bez zamjerke kao svima ostalima koji su ih kupili unatrag 7-8 mjeseci :thumbsup: Ocito mi koji smo prije uzeli nemamo srece.. btw kakvo je stanje s njihovim oprugama ? Edited March 24, 2010 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 bas neki dan na eibach kad smo kod frenda spuštali auto isti slučaj s oprugama.. Ja imam eibach pro kit već neznam 7 godina i nisam primjetio hrđe na njima.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now