Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Nemam reklamaciju... samo 2 pozitivna iskustva :thumbsup:

I susretljivost Mislava i njegovog kolege... :thumbsup:

Kad bude novaca vidjet će me opet :thumbsup:

Možda mu donesem i kofi to go :naughty:

Potpisujem ovo,i ja samo odlicna iskustva imam sa Mislavom !!!

:notworthy::notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

• 2 weeks later...
nadam se i ja da bi mogli i moji onda doć, vidjet ću što će mislav javiti, nadam se da će mi zamijenit

Kakva je situacija kod tebe glede toga ?

Evo sneak peak mojih :

img0661b.jpg

img0662f.jpg

img0663j.jpg

Mene jos jedino malo brine sto je i opruga na nekim mjestima pocela hrđati. Neznam da li je samo lakirana ili je plastificirana..ali sudeci po ovom izgleda da je samo lak jer da je plastifikat u igri nebi se to desilo. Evo čeljusti sam plastificirao isto kada sam montirao i amortizere i na njima nema ni traga ostecenju.

jebiga, tako je to kad nisu od inoxa... :)

E pa to, ali mene najvise zivciraju oni fensi šmensi nazivi i spike koje prodaju na svom webu. Ovaj onaj coating, premaz ovim onim, extra turbo neznam sta..

@luky - na frendovom autu pukne plastifikacija i runi se boja kao u listicima ali ispod ne hrđa jer je ocito neka vrst prajmera ili neke zastite tako da kad ovo pukne da nebude hrđe odmah.

Uz duzno postovanje prema gewindama s kojima sam S TEHNIČKE strane 85% zadovoljan nadam se da cu se sljedece sezone kotrljati na KW3 pa kud puklo da puklo.

Sven, jel opet kenjaviš? :rofl:

Premazi su gore od sredine prošle godine, ima još 250 auta u HR, SLO i SiCG D2 gore bez ikakve hrđe jer su zaštićeni amortizeri

A kaj sam sad krivo reko? Prikazao sam samo trenutno stanje koje ce vjerujem s novom posiljkom bit bez zamjerke kao svima ostalima koji su ih kupili unatrag 7-8 mjeseci :thumbsup:

Ocito mi koji smo prije uzeli nemamo srece..

btw kakvo je stanje s njihovim oprugama ?

Edited by SVEN

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...