SVEN Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Da, baš sam nestašan Mislave sto si odgovorio kad sam te pitao u nekoliko navrata ( u početku ) kada ce gewinde ? Odgovor je bio '' boli me kurac za tebe i gewinde '' , ok neka i je to bilo u sali ( pretpostavljam da je ) ali to nije način na koji se mozemo razgovarati koliko god se mi poznamo. Meni kao stranci takav odgovor stvara dojam kako tebe cisto boli ona stvar zato sto ju nisam zasluzio tako i onako nego ide zbog tvoje dobre volje. Onda na čisto reci nema gewindi ili ako ce biti ne na taj način. Meni osobno način na koji si se ti postavljao cijelo ovo vrijeme nikako nije nesto sto bi mogao uzeti kao primjer drugima ( pritom mislim isključivo na komunikaciju ) ne na samu dobru volju. Znači li to ako ja nesto dobijem zbog dobre volje neke osobe da to ako bude nakon godine dana ja zapravo moram uopce bti sretan sto je to doslo ? A recimo neki noramalan rok je 1 mjesec za isporuku ? Mozda....samo ja to negledam tako. Nakon godine dana ja prodam i razbijem auto 17 puta ...
mislav Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 OK, ovo nisam htio spominjati jer sam smatrao da to ne moraju svi znati. Ali, OK. Kad si kupovao gewinde došao si u dućan i pitao jel može na 3 rate da doneseš pare... Znači na đemdo. I dao sam ti tako, dobio si gewinde odmah a 3 mjeseca si nosio pare na rate. I onda tu sereš o rokovima i bezobrazan si do bola. To je normalan odnos kupca jel tako? To je tebi normalno, tako ideš i kod Zubaka po dijelove? Daj dođi sebi malo i poklopi se ušima.
Hic Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 3mj=90dana cekao nove 107 dana ustvari, cekao samo 17 dana! ako se uracunaju kamate na 90 dana, jos treba i platiti dodatno!
mislav Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 3mj=90dana cekao nove 107 dana ustvari, cekao samo 17 dana! ako se uracunaju kamate na 90 dana, jos treba i platiti dodatno! hahaha, drito :thumbsup: a da ne spominjemo popust koji je dobio još :doh: ma ne možeš ti to vjerovat...
SVEN Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 OK, ovo nisam htio spominjati jer sam smatrao da to ne moraju svi znati. Ali, OK. Kad si kupovao gewinde došao si u dućan i pitao jel može na 3 rate da doneseš pare... Znači na đemdo. I dao sam ti tako, dobio si gewinde odmah a 3 mjeseca si nosio pare na rate. I onda tu sereš o rokovima i bezobrazan si do bola. To je normalan odnos kupca jel tako? To je tebi normalno, tako ideš i kod Zubaka po dijelove? Daj dođi sebi malo i poklopi se ušima. zabvoravio si napomenuti da je između prve i druge rate proslo ravno 2 tjedna. Znaci manje od ikakvih rata amerikena i ostalih gluposti. Kad netko uzme na 12 rata nevidis lovu cjele godine ˇ@hic - mogu ja platiti, samo neka mislav kaze koliko treba. cisto da racuni budu cisti posto ocito po njemu ovako nisu
mislav Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 ajde ne seri bezveze. poanta priče je da si dobio novo i da ne jedeš govna sad o odnosima kupac-prodavač, nego budeš kulturan i kažeš hvala.
c2h5oh Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 .....nego budeš kulturan i kažeš hvala. jebat ga za ovo treba imati malo kucnog odgoja isto
Cici_OPC Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Znaci manje od ikakvih rata amerikena i ostalih gluposti. Kad netko uzme na 12 rata nevidis lovu cjele godine od kud ti to? kaj ti živiš u 1996? AMEX npr. c-modu odmah plati cijeli iznos(-njihov postotak cca 5-8%), a tebi ispostavlja taj iznos u 12 rata U konačnici, ti njemu:"Hvala Mislav", a on tebi:"hbg sori kaj si čekao, zajebali su me u prijevozu ili nečem 3.", a ti onda sretan jer si dobio ĐABE NOVE gewinde odmah na forum: "mislav je super, c-mod mi je isposlovao da dobijem nove gewinde, stvarno svaka im čast(i tu ubaciš jedan "hvala Mislav")" i amen, svi sretni i zadovoljni.. :cice:
golfijaner Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 + kreditna kartica je garancija naplate dok "mogu li na 3 rate. donijet ću ti novac" nije nikakva garancija.
Renda Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 od kud ti to? kaj ti živiš u 1996? AMEX npr. c-modu odmah plati cijeli iznos(-njihov postotak cca 5-8%), a tebi ispostavlja taj iznos u 12 rata Baš sam to htio napisat... :thumbsup: Al kaj nije mjesec dana nakon kupnje? Eventualno tražit raniji otkup?
Cici_OPC Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Baš sam to htio napisat... :thumbsup: Al kaj nije mjesec dana nakon kupnje? Eventualno tražit raniji otkup? Meni je nakon par dana, al nije point u tome, već da plate cijeli iznos, dal odmah il za mjesec dana je manje bitno(nije da ne vidiš lovu cijele godine)
mislav Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 može se tražiti prijevremena isplata i to košta još 1.5% na onih 5% standardnih. inače ako ide na 12 rata, PBZ meni plaća 12 rata :rofl: jbg nije mi to matična banka
papa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 pohvala mislavu...stigle opruge za mustanga...jucer ih namontirao...dojmovi jucer testiranja odlicni...sad je nizi taman koliko treba i voznja puno zanimljivija--- sta jos imas za mustanga u katalogu... :cheer:
Kegalj Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mislav trebao si od Svena tražit da ti argumentira zašto mu trebaju gewinde odmah :lol: ili da ti da dobar argument zašto da mu ne spiliš gewinde po pola fleksom:doh: tako je i on Renea argumente tražio jel. ccc sven konjino
GT Boca Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 SVEN ak imaš imalo srama ili obraza nečeš više ništa u ovoj temi napisati, osim eventualno napokon čovjeku reći hvala......IMHO
mislav Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 pohvala mislavu...stigle opruge za mustanga...jucer ih namontirao...dojmovi jucer testiranja odlicni...sad je nizi taman koliko treba i voznja puno zanimljivija--- sta jos imas za mustanga u katalogu... :cheer: :naughty: baš me zanima kak se ponaša sad auto, obavezno navratite :thumbsup:
papa Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 a gibamo u petak u novalju nakon posla...a doci ce drugi tjedan... sad je meni puno vise po gustu...s auspuhom je dobio onaj grrrrr zvuk...sad je to skoro to... ali sto se tice nateravanja i skretanja je sad puno bolje...jos sutra spur
Cici_OPC Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mislav trebao si od Svena tražit da ti argumentira zašto mu trebaju gewinde odmah :lol:ili da ti da dobar argument zašto da mu ne spiliš gewinde po pola fleksom:doh: jebeno! :thumbsup: i ako ti ne da dobar argument jednostavno mu ne daš gewinde i staviš video kako juriš sa hrđavim gewindama u 24sata :naughty:
mislav Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 jebeno! :thumbsup: i ako ti ne da dobar argument jednostavno mu ne daš gewinde i staviš video kako juriš sa hrđavim gewindama u 24sata :naughty: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: pao sam sad sa stolice skoro!!!
jabolchica Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 jebeno! :thumbsup: i ako ti ne da dobar argument jednostavno mu ne daš gewinde i staviš video kako juriš sa hrđavim gewindama u 24sata :naughty: Ahahahahahahahahahaha, kakav car! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Cici_OPC Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:pao sam sad sa stolice skoro!!! pazi da ne uništiš pločice konju, nove su :rofl:
francuz Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ako su rate, trgovac dobiva na rate umanjeno za postotak kartičarske kuće ako je kredit, onda trgovac dobije pare odmah, umanjeno za proviziju kartičarske kuće
mislav Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 pazi da ne uništiš pločice konju, nove su :rofl: :rofl: budalo
Cici_OPC Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ako su rate, trgovac dobiva na rate umanjeno za postotak kartičarske kuće ako je kredit, onda trgovac dobije pare odmah, umanjeno za proviziju kartičarske kuće ok ja sam onda blagoslovljen od strane amexa.. ili možda ne znajući koristim 1,5% prijevremene isplate, nije opće bitno.. AKO NIŠTA DRUGO od amexa si bar ziher da ćeš dobit lovu, dok na "bum ti dofural ostatak na rate" nisi.. al sven je sve platio, tako da ne moramo potezat dalje obročna plaćanja i uvjete istih :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now