SVEN Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) Ok, provjereno u tvornici i jučer kod Svena (swift) na autu:Upravo zbog ovih problema sa hrđanjem navoja na nekim autima, sredinom 2009. D2 je prešao na sistem zaštite kompletnog tijela amortizera bojom, pa teflonom. Gewinde za Svena i Svena (LOL) su došle u pošiljkama taman prije, jbg Teflon se naravno skine nakon nekog vremena, pa bi trebalo barem jednom godišnje našpricati ga ponovno po cijelom amortizeru. Dakle, svi amortizeri sad izgledaju ovako, crni su: Hm..da ovo sa slike izgleda puno bolje i ozbiljnije. Ocito su skuzili gdje dolazi do problema a onaj gornji dio koji je tako i tako pod gumenom kapom i nije toliko izlozen hrđanju pa to nisu ni dirali - logično. E sad..mene zanima, posto mi je jasno ko dan da nema ''opoziva'' amortizera niti ičeg sličnog svi mi koji smo ih kupili prije nego li su oni poceli sa tom dodatnom zastitom sto da radimo ? Uzivamo u hrđi svojih amortizera i svakih tjedan dana ih spricamo nebi li napravili sto ? Zavarali sami sebe da nece dalje nastaviti hrđati ? Svi znamo da kad nesto krene hrđat nece tu napravit 2-3 pikice i ostati na tome nego se prosirigi komplet svugdje gdje god moze. A zaustavit hrđu...e da postoji lijek za to svi od nas bi imali nove pragove i blatobrane i sve ostalo na autu..i pun grad bi bio jugića i golfa jedinica u tvorničkom stanju. Kako rješiti ovaj problem ? Garancija još uvijek teče.. ( bar meni ) Edited March 10, 2010 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Prodavac ti mora to zamijeniti u garantnom roku .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 I točno to ćemo napraviti iako nam baš i nisu zbog toga dali rezervne amortizere :thumbsup: Sven - kad dolaziš slijedeći put javi dan prije i Kruno će ti to promjenit :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Svaka Čast.... Ovakve stvari se dese na puno skupljim ovjesima i nema garancije na to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 2 J.J. ti ne jebi po tavanu 5x112 slabo Rota ima, ali ima zato Tenzo http://www.tenzoracingsports.com/main.php?page=wheels Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ma to je zato jer nas Mislav voli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Ma to je zato jer nas Mislav voli.... Ljubica zubica :wub: Kad ćeš do nas malo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 ajd napisi cca cijenu za type m v1, 8x18 5x112 ET45. tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Tenzo R 18" 1.900 kn -10% :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 tnx. kolko se cca cekaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 tnx. kolko se cca cekaju? za 30 dana ćemo imati kompletan asortiman, poslije toga 15 dana max od narudžbe :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ljubica zubica :wub: Kad ćeš do nas malo? A nikak da doletim ...imam jos ovih daljinskih za dopeljat ti kaj imam doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 mislav,znaci ova promjena amortizera se odnosi i na mene????ja bi u petak doso da mi kruno to promjeni..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 daj kad dolaziš slijedeći put mi ponesi 2 kom :thumbsup: ak zaboraviš, ideš nazad po to i LOL na avatar :rofl: Gdje mi je iTrader? Da bi riječ reko, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 I točno to ćemo napraviti iako nam baš i nisu zbog toga dali rezervne amortizere :thumbsup: Sven - kad dolaziš slijedeći put javi dan prije i Kruno će ti to promjenit :thumbsup: U petak ( prekosutra ) mi auto dolazi od limara pa mogu navratiti cisto da vidis stanje ili me bar sad predbiljezi za izmjenu a to cemo odradit kad se s krunom dogovorim zbog termina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 što je sa sprayem na silikonskoj bazi kojim se štiti lanac za bicikle? bump! Gdje mi je iTrader? Da bi riječ reko, a? koliko bi ja onda trebao imat bodova?! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 koliko bi ja onda trebao imat bodova?! :lol: Ne znam, nisam još radio sa tobom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 samo neka svatko tko je bio kod Laste ili kupio Fuchs Silkolene stisne po bod i mogao bi ih prodavat po 10lp i imao bi soma kuna. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 samo neka svatko tko je bio kod Laste ili kupio Fuchs Silkolene stisne po bod i mogao bi ih prodavat po 10lp i imao bi soma kuna. LOL Uh da je meni bar svaka 2 osoba koja je uzela nešto od mene odradila iTrade imao bih sada barem oko 150. A da ne pričam o tome da većina uzima više puta ali ostavi samo 1 iTrade od npr. prve transakcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Joj kaj si tak naporan sa Itraderom ko da je to bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Joj kaj si tak naporan sa Itraderom ko da je to bitno. Lijepo izgleda. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Lijepo izgleda. :rofl: Zgledam i ja lepo pa nisam naporan.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 samo neka svatko tko je bio kod Laste ili kupio Fuchs Silkolene stisne po bod i mogao bi ih prodavat po 10lp i imao bi soma kuna. LOL to ti imaš neku štelu tamo a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 mislav,znaci ova promjena amortizera se odnosi i na mene????ja bi u petak doso da mi kruno to promjeni..... za tebe to ne vrijedi jer si kmet :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Znam. :-)0916767171 Tražiš pazi sad - Kenana :-) Moš reć da sam te poslo. Wurth ti nema maloprodaju nego dilaju po radionama te neke posebne stvari. Lp ZaX Ili jednostavno traži Bucu...dođe ti na isto! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now