Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

Ok, provjereno u tvornici i jučer kod Svena (swift) na autu:

Upravo zbog ovih problema sa hrđanjem navoja na nekim autima, sredinom 2009. D2 je prešao na sistem zaštite kompletnog tijela amortizera bojom, pa teflonom. Gewinde za Svena i Svena (LOL) su došle u pošiljkama taman prije, jbg :D

Teflon se naravno skine nakon nekog vremena, pa bi trebalo barem jednom godišnje našpricati ga ponovno po cijelom amortizeru.

Dakle, svi amortizeri sad izgledaju ovako, crni su:

slika0140.th.jpg

Hm..da ovo sa slike izgleda puno bolje i ozbiljnije. Ocito su skuzili gdje dolazi do problema a onaj gornji dio koji je tako i tako pod gumenom kapom i nije toliko izlozen hrđanju pa to nisu ni dirali - logično.

E sad..mene zanima, posto mi je jasno ko dan da nema ''opoziva'' amortizera niti ičeg sličnog svi mi koji smo ih kupili prije nego li su oni poceli sa tom dodatnom zastitom sto da radimo ? Uzivamo u hrđi svojih amortizera i svakih tjedan dana ih spricamo nebi li napravili sto ? Zavarali sami sebe da nece dalje nastaviti hrđati ?

Svi znamo da kad nesto krene hrđat nece tu napravit 2-3 pikice i ostati na tome nego se prosirigi komplet svugdje gdje god moze. A zaustavit hrđu...e da postoji lijek za to svi od nas bi imali nove pragove i blatobrane i sve ostalo na autu..i pun grad bi bio jugića i golfa jedinica u tvorničkom stanju.

Kako rješiti ovaj problem ? Garancija još uvijek teče.. ( bar meni )

Edited by SVEN

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

I točno to ćemo napraviti iako nam baš i nisu zbog toga dali rezervne amortizere :thumbsup:

Sven - kad dolaziš slijedeći put javi dan prije i Kruno će ti to promjenit :thumbsup:

U petak ( prekosutra ) mi auto dolazi od limara pa mogu navratiti cisto da vidis stanje ili me bar sad predbiljezi za izmjenu a to cemo odradit kad se s krunom dogovorim zbog termina.

samo neka svatko tko je bio kod Laste ili kupio Fuchs Silkolene stisne po bod i mogao bi ih prodavat po 10lp i imao bi soma kuna. LOL

Uh da je meni bar svaka 2 osoba koja je uzela nešto od mene odradila iTrade imao bih sada barem oko 150. A da ne pričam o tome da većina uzima više puta ali ostavi samo 1 iTrade od npr. prve transakcije. :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...