Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Evo samo to nista vise. Zelim izbjeci da moram 2 puta raditi istu stvar i gubit cjeli dan kod krune u radioni..

That's all

A kaj je Kruno možda Crnogorac kad mu treba cijeli dan za promijenit amortizere na Golfu?

A kaj je Kruno možda Crnogorac kad mu treba cijeli dan za promijenit amortizere na Golfu?

A gle...uvijek se nađe 2-3 majmuna koji su u radioni i zajebavaju i posao se neradi ako kad si sam. Dođe 12 i onda je gablec... :lol:

@Mislav - e vidis to sam cekao da mi kazes 26.3 kad sam ono bio kod tebe. Sad bar znam da prije 1.5 nemam kaj trazit ..

A gle...uvijek se nađe 2-3 majmuna koji su u radioni i zajebavaju i posao se neradi ako kad si sam. Dođe 12 i onda je gablec... :lol:

ovo je fakat istina, tu nemam kaj reći. ali i ti mu tak stojiš tam cijeli dan :D

• 2 weeks later...

Evo samo da probudim topic iz pepela i usput se ispričam mislavu i svima koje sam mozda osudio prerano, naime osim sto je u aviokompanije unjela metež, vulkanska prašina je također na noge bacila C-Mod kao glavnog uvoznika za D2. Drugim rječima za nedolazak gewindi nije kriv Mislav nego vulkan na Islandu :lol:

Gewinde su vrlo vjerovatno negdje zapele u glavnom gradu Taiwana pa ce krenuti na prekooceanski put dok se malo ove prašine smire kako bi cjelokupni teret prosao bez poteskoca.

Nadamo se skoroj pošiljci i uspješnom poslovanju,

Vaši kupci

dsc04953x.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...