Jump to content

C-Mod reklamacije

mislav

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

.. i ja se slažem s Urošom. Kada prodam nešto jeftino, kupci traže dlaku u jajetu, a ako su to istu stvar platili 3x više onda taj proizvod stvarno treba biti takav. Sve je u psihi kupca.

Respect Svenu i njegovom pjeskarenju, lakiranju i ljepljenju originalne naljepnice na rezervni kotač, al da si picajzla - stvarno jesi. Ne bih volio u tvoj G3 ući u blatnim cipelama, mislim da bi poginuo na licu mjesta :D

Smatram da je C-mod postupio fer i korektno u tvom slučaju. Nije lijepo od tebe što blatiš čovjeka radi nečega na što nije mogao utjecati, tj. radi hrđe na amortizerima koja je naknadno nastala.

Edited by francuz

.. i ja se slažem s Urošom. Kada prodam nešto jeftino, kupci traže dlaku u jajetu, a ako su to istu stvar platili 3x više onda taj proizvod stvarno treba biti takav. Sve je u psihi kupca.

Respect Svenu i njegovom pjeskarenju, lakiranju i ljepljenju originalne naljepnice na rezervni kotač, al da si picajzla - stvarno jesi. Ne bih volio u tvoj G3 ući u blatnim cipelama, mislim da bi poginuo na licu mjesta :D

Smatram da je C-mod postupio fer i korektno u tvom slučaju. Nije lijepo od tebe što blatiš čovjeka radi nečega na što nije mogao utjecati, tj. radi hrđe na amortizerima koja je naknadno nastala.

Nije točno, ja bih samo pri povratku doma odmah uzeo usisavač i rjesio problem.

Ma C-mod je postupio fer i ja to uopce ne demantiram samo se nije drzalo obecanog roka isporuke to je ono na sto sam imao i imam prigovor NISTA VISE.

Ajde da zatvorimo ovu temu ili bar visei necemo o tome. Ukoliko je potrebno ja cu skinuti ove gewinde i pokloniti ih C-modu i kupiti druge.

A dobro sven, ako sam ja dobro skuzio sve, baš ga pretjeruješ sad ...

Znaći ti si kupio tamo gewinde, non stop su ti na autu, skuzio da su primile malo hrđe, i trazio si nove, i mislav ti je dao nove, i ti si cijelo vrijeme imao na autu gewinde koje su savrseno ispravne, i na kojima se vozis, jedino na oko ne izgledaju dobro ? Pa da si ih čekao i pola godine kašnjenja APSOLUTNO na ništa ti to čekanje nije utjecalo jer imaš istu stvar na autu cijelo vrijeme samo je hrđava.... Ako sam krivo protumacio išta isprike jer nisam baš najpozornije citao...

ma njega jebe sto je morao zamisli 2 puta spur placat.

meni je auto raskopan 37. put zbog promijene iste stvari, pred koju godinu sam u 6 mjeseci bio 4 puta na spuru i covijek mi zadnji puta nije htio ni lovu uzet :)

ako ne zelis stalno raskapat auto il neznam kaj kupi original auto i nista nemoj na njemu radit osim servisa.

ja sam sretan sto sam dobio druge amortizere, a nisam ih trebao dobit, pa bas da su i za Bozic dosli

Ne, ne bi sigurno se našao prozvanim pisati po forumu o odnosu kupca i prodavača jer ovo što sam ja napravio ti GARANTIRANO nitko u Hrvatskoj ne bi napravio.

Mislav, ne pričati bezveze... :lol:

Da znaš kakve samo mi kemije radimo da probamo strankama neke stvari provuči pod garanciju...ako možeš pomoći pomogneš, a ako ne ide hebiga.

U svakom slučaju mislim da si dobro postupio i mislim da su sada u pravilo obje strane zadovoljne.

Mislav' date=' ne pričati bezveze... :lol:

Da znaš kakve samo mi kemije radimo da probamo strankama neke stvari provuči pod garanciju...ako možeš pomoći pomogneš, a ako ne ide hebiga.

U svakom slučaju mislim da si dobro postupio i mislim da su sada u pravilo obje strane zadovoljne.[/quote']

ma sve 5, znam ja to. ali ovo nije išlo na garanciju, nego sam ih ja platio iako nisu pokriveni garancijom na hrđanje, a samo na temelju toga što se radi o čovjeku sa foruma... :thumbsup:

i zbog toga nisam ništa više očekivao od barem jednostavnog hvala. ne sigurno nekakva filozofiranja i pljuvanja po forumu...

a što se tiče povlačenja linija Gabrek - C-Mod, to je Svenovo djelo, meni to ne pada napamet. ti znaš da mi dobro funkcioniramo, u istoj smo branši :thumbsup:

A dobro sven, ako sam ja dobro skuzio sve, baš ga pretjeruješ sad ...

Znaći ti si kupio tamo gewinde, non stop su ti na autu, skuzio da su primile malo hrđe, i trazio si nove, i mislav ti je dao nove, i ti si cijelo vrijeme imao na autu gewinde koje su savrseno ispravne, i na kojima se vozis, jedino na oko ne izgledaju dobro ? Pa da si ih čekao i pola godine kašnjenja APSOLUTNO na ništa ti to čekanje nije utjecalo jer imaš istu stvar na autu cijelo vrijeme samo je hrđava.... Ako sam krivo protumacio išta isprike jer nisam baš najpozornije citao...

i to je poanta cijele priče :thumbsup:

ma njega jebe sto je morao zamisli 2 puta spur placat.

meni je auto raskopan 37. put zbog promijene iste stvari, pred koju godinu sam u 6 mjeseci bio 4 puta na spuru i covijek mi zadnji puta nije htio ni lovu uzet :)

ako ne zelis stalno raskapat auto il neznam kaj kupi original auto i nista nemoj na njemu radit osim servisa.

ja sam sretan sto sam dobio druge amortizere, a nisam ih trebao dobit, pa bas da su i za Bozic dosli

:thumbsup:

ma sve 5, znam ja to. ali ovo nije išlo na garanciju, nego sam ih ja platio iako nisu pokriveni garancijom na hrđanje, a samo na temelju toga što se radi o čovjeku sa foruma... :thumbsup:

i zbog toga nisam ništa više očekivao od barem jednostavnog hvala. ne sigurno nekakva filozofiranja i pljuvanja po forumu...

a što se tiče povlačenja linija Gabrek - C-Mod, to je Svenovo djelo, meni to ne pada napamet. ti znaš da mi dobro funkcioniramo, u istoj smo branši :thumbsup:

Ma sve super, ja ne povlačim paralele...a i mi smo se naplačali iz svog džepa da bi stranka bila zadovoljna...

Da, baš sam nestašan :D

Mislave sto si odgovorio kad sam te pitao u nekoliko navrata ( u početku ) kada ce gewinde ?

Odgovor je bio '' boli me kurac za tebe i gewinde '' , ok neka i je to bilo u sali ( pretpostavljam da je ) ali to nije način na koji se mozemo razgovarati koliko god se mi poznamo. Meni kao stranci takav odgovor stvara dojam kako tebe cisto boli ona stvar zato sto ju nisam zasluzio tako i onako nego ide zbog tvoje dobre volje.

Onda na čisto reci nema gewindi ili ako ce biti ne na taj način. Meni osobno način na koji si se ti postavljao cijelo ovo vrijeme nikako nije nesto sto bi mogao uzeti kao primjer drugima ( pritom mislim isključivo na komunikaciju ) ne na samu dobru volju.

Znači li to ako ja nesto dobijem zbog dobre volje neke osobe da to ako bude nakon godine dana ja zapravo moram uopce bti sretan sto je to doslo ? A recimo neki noramalan rok je 1 mjesec za isporuku ?

Mozda....samo ja to negledam tako.

Nakon godine dana ja prodam i razbijem auto 17 puta ...

OK, ovo nisam htio spominjati jer sam smatrao da to ne moraju svi znati. Ali, OK. Kad si kupovao gewinde došao si u dućan i pitao jel može na 3 rate da doneseš pare... Znači na đemdo. I dao sam ti tako, dobio si gewinde odmah a 3 mjeseca si nosio pare na rate.

I onda tu sereš o rokovima i bezobrazan si do bola. To je normalan odnos kupca jel tako? To je tebi normalno, tako ideš i kod Zubaka po dijelove? Daj dođi sebi malo i poklopi se ušima.

3mj=90dana

cekao nove 107 dana

ustvari, cekao samo 17 dana!

ako se uracunaju kamate na 90 dana, jos treba i platiti dodatno!

hahaha, drito :thumbsup:

a da ne spominjemo popust koji je dobio još :doh:

ma ne možeš ti to vjerovat...

OK, ovo nisam htio spominjati jer sam smatrao da to ne moraju svi znati. Ali, OK. Kad si kupovao gewinde došao si u dućan i pitao jel može na 3 rate da doneseš pare... Znači na đemdo. I dao sam ti tako, dobio si gewinde odmah a 3 mjeseca si nosio pare na rate.

I onda tu sereš o rokovima i bezobrazan si do bola. To je normalan odnos kupca jel tako? To je tebi normalno, tako ideš i kod Zubaka po dijelove? Daj dođi sebi malo i poklopi se ušima.

zabvoravio si napomenuti da je između prve i druge rate proslo ravno 2 tjedna.

Znaci manje od ikakvih rata amerikena i ostalih gluposti. Kad netko uzme na 12 rata nevidis lovu cjele godine

ˇ@hic - mogu ja platiti, samo neka mislav kaze koliko treba. cisto da racuni budu cisti posto ocito po njemu ovako nisu

Znaci manje od ikakvih rata amerikena i ostalih gluposti. Kad netko uzme na 12 rata nevidis lovu cjele godine

od kud ti to? kaj ti živiš u 1996? AMEX npr. c-modu odmah plati cijeli iznos(-njihov postotak cca 5-8%), a tebi ispostavlja taj iznos u 12 rata ;)

U konačnici, ti njemu:"Hvala Mislav", a on tebi:"hbg sori kaj si čekao, zajebali su me u prijevozu ili nečem 3.", a ti onda sretan jer si dobio ĐABE NOVE gewinde odmah na forum: "mislav je super, c-mod mi je isposlovao da dobijem nove gewinde, stvarno svaka im čast(i tu ubaciš jedan "hvala Mislav")" i amen, svi sretni i zadovoljni.. :cice:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...