Raptor6767 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 za ovoga kojeg sam ti ja rekao samo da ti kežem vozni park koji je bio na popravku kad sam ja bio tamo....mercedes s,bmw x5,jaguar s type....da ne nabrajam nove megane,astre i sl....gledao sam x5 kako izgleda....a pošto vidim svaku glupost kad je auto obojan,prvi put sam pitao šta je bojano na autu.... ali ti moraš shvatiti jednu stvar....NI JEDAN POSAO SE NE MOŽE NAPRAVITI SAVRŠENO.... Ma, znam, kažem to figurativno. Želim da mi posao bude maksimalno korektno napravljen inače neću preuzeti vozilo. Ne želim da mi se fuša na novom autom starom 5 mjeseci, garažiranom, zaštićenom Carnauba voskom (polirao sam ga prije zime da ga lakše perem), nikada pranom na četkama, samo rukom i uvijek sam ga ja prao.
schlatka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A gle, ja s tim imam iskustva. Jednostavno dođeš tamo i kažeš da ne želiš preuzeti auto, da to nije dobro napravljeno i tražiš ponovo. Zloćesto je, ali jedini način. I to odmah u startu kažeš kad dođeš na dogovor, prije nego oni preuzmu auto. Tak da znaju da si picajzla i da se više potrude. A baš sam htjela pitati šta taj Imprić nije u Klari, već sam mislila da sam pukla jer mi je to pola km od kuće.
Kegalj Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Impric radi savrseno dosta auti sam vozio kod njega i nikad nisam imao prigovora ima lakirnicu i u Klari potpis:thumbsup:
vjeko Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 D&M Autolimarija :thumbsup: odnosno mislis M&D u hrvatskom leskovcu? inace Marko i Darko Iviček.. no oni samo limariju imaju, a na lakiranje furaju kod Imprića...
GoranE46 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 D&M Dugo Selo, Hrustić, Javor&Sin, Gabrek(Tamo se moj sad kompletno radi), Iviček... Mislim da sa bilokojim od tih nećeš pogriješiti....
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now