Lonewolf Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Kad sam kupio auto,vlasnik je rekao da OBC ne radi,pa sam malo prokopao po oglasnicima i nasao polovni za 350kn,i jucer idem za svaki slucaj pogledat kakvo je stanje prije nego narucim drugi OBC,i skuzim da ovaj uopce nije ustekan :doh::doh::doh::doh: Izvadio sam OBC,onaj pretinac ispod njega,i kontrole od klime,i nigdje ne mogu nac konektor za OBC,e sad ne znam jel gledam na krivom mjestu(otkuda dolazi,da znam gdje trazit tocno?) ili mozda imam konektor za neku drugu vrstu OBC-a?:blink::blink: Ovo je comp,i vidi se kakav bi konektor trebao biti... A ovo su jedina dva slobodna konektora sto sam nasao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 :lol: Čini mi se da će netko tražiti sheme po netu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Borg se nemoze asimilirati u tvoju vrstu bmw-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Nasao sam sheme samo za konverziju s obicnog OBC-a,s ovim jednim konektorom,na veliki obc,s masu opcija,koji ima dva ovakva konektora...inace nista :doh::doh: A sto se BORG-a tice,i meni palo na pamet :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Mogu ti ja slikat kako izgleda konektor ali ne možeš fulat'. U svakom slučaju jedino šta mi pada na pamet, ako već ne možeš nać žice/jack tamo unutra da je netko samo ubacio BC ovako bezveze unutra bez da je prije bio uopće.. Provjeri po VIN kodu (pošalji u tomić/baumgartner) pa će ti odgovorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now