Pale Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 dakle zanima me dali netko zna jel se da naknadno ugradit isofix u auto? konkretno se radi o fordu fiesti 2008g. Da nebi bilo zabune trebaju mi one "kukice" kaj idu u sjedalo, cuo sam da se negdje kod nekih da ugradit, pa me zanima dali se da i na ovome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 kako ne, samo zavaris celicnu sipku izmedju gornjeg i donjeg dijela sica i eto ti isofixa ima kod mene tako slozeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 aj ne zajebaji, znam da se u nekim bez po frke stavi to naknadno, zato sam ovako i pitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 ne zajebavam, budem ti sutra slikao Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 jesi probao pitat AH dal imaju to dodatno za kupit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 zvao sam ih, ali tuljani tam neznaju, reko pa kaj delate tamo ak neznate. uglavnom moram opet danas probat nazvat, navodno to ko postoji kao rezervni dio, e sad .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Pošalji mi broj šasije i model auta na PM pa ti ja pogledam sa svojim dečkima, ako postoji, oni će to nać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 evo tu izmedju sjedala je stanga, ne vidi ju se opce izvana, nije cak ni zasvasana kako sam mislio nego se na sarafe montira, to ti stvarno nije problem dat nekom za napravit funkcionira bez greske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 u principu možeš sam napraviti da šarafiš otraga između naslona i sjedišta u pod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 evo uspio sam rijesit, oso u ford, oni mi dali origigi dio, koji treba mrvicu prilagodit i to je to fala svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now