Jump to content

Merc 160 CDI i loža? Ide li to? :-P

Recommended Posts

Trebam u Split sutra, a malo đubre guta 7-8 litara.

NDa.. da skratim.. budući da od 200D W123 libanonca, a da ne spominjem repaše i /8 modele postoji sprega mercedesovog dizla i lože na našim prostorima, upit je nadasve jednostavan:

Će da bude belaja ako turim ložu u 160CDI ?

a koliko te košta diesel za tih 800km? mislim bezveze stavljat ložu unutra, sigurno da za taj kratki period neće ništa biti (ali može :thumbsup:), ajde da se voziš cijelu godinu na to pa ušparaš nekaj, al ovak po mom nema smisla..i da da ne kažu da spamam topic, neće ništa biti 800km kak god okreneš

sta netko tko ima brabusa ne smije traziti svaki moguci nacin da ustedi nesto love?

po meni, tako se i dolazi do brabusa...

on topic...ja nebi riskirao s lozom, mislim da su novi motori ipak malo osjetljiviji na te stvari od onih prije. a i nije ti to tako kriticno velika potrosnja da bi riskirao...

sta netko tko ima brabusa ne smije traziti svaki moguci nacin da ustedi nesto love?

po meni, tako se i dolazi do brabusa...

on topic...ja nebi riskirao s lozom, mislim da su novi motori ipak malo osjetljiviji na te stvari od onih prije. a i nije ti to tako kriticno velika potrosnja da bi riskirao...

gle ziher se do brabusa ne dolazi uštedom na gorivu. TOČKA

potpis, neko kurčenje s mercedesima brabusi ovo ono. .a nema ili je škrt za 2 mjerice dizela

Kao prvo; mogao sam ne reći išta već samo pitati, ali dobro; podijelio sam svoje viđenje situacije.

Kao drugo; tko se to kurči brabusom točno...? I gdje? Brabus nije moj; ćaćin je.

Ja nemam love da vozim taj auto kad god bih htio jer svakako ne želim tankati 50 kn takvu vrstu auta. Kao neki.

Ako i postoje neke pare negdje, nisu moje. Isto tako i tuđi status i / ili ugled.

Kao treće; moda serem puno, ali ne serem novac. Stvar je samo u tome da imam 60L lož ulja u garaži, stoji jer je djedu ostalo, a nemam gdje s njime. Apsolutno nigdje; mogu ga samo spaliti. Dakle ušteda je svakako 60L bilo čega, a ako bih mogao izbjeći plaćanje dodatnih 500 kn za gorivo uz 250 kn cestarine, zašto ne bih?

Četvrto; ne i zadnje -- lijepo je da imam dušebrižnika za vratom. Ne poznajemo se, ali je i bolje, vjerujem :cool: Ključ uspjeha je komunikacija, a mogao si pričekati što imam za reći pa nebi ispao jalna panjina.

Peto - i -- HOP .. HOP .. HOP

Pusa

BTW slobodno lokot na ovo; valjda moderatori nisu Grci danas.

Edited by Stepp

Kao prvo; mogao sam ne reći išta već samo pitati, ali dobro; podijelio sam svoje viđenje situacije.

Kao drugo; tko se to kurči brabusom točno...? I gdje? Brabus nije moj; ćaćin je.

Ja nemam love da vozim taj auto kad god bih htio jer svakako ne želim tankati 50 kn takvu vrstu auta. Kao neki.

Ako i postoje neke pare negdje, nisu moje. Isto tako i tuđi status i / ili ugled.

Kao treće; moda serem puno, ali ne serem novac. Stvar je samo u tome da imam 60L lož ulja u garaži, stoji jer je djedu ostalo, a nemam gdje s njime. Apsolutno nigdje; mogu ga samo spaliti. Dakle ušteda je svakako 60L bilo čega, a ako bih mogao izbjeći plaćanje dodatnih 500 kn za gorivo uz 250 kn cestarine, zašto ne bih?

Četvrto; ne i zadnje -- lijepo je da imam dušebrižnika za vratom. Ne poznajemo se, ali je i bolje, vjerujem :cool: Ključ uspjeha je komunikacija, a mogao si pričekati što imam za reći pa nebi ispao jalna panjina.

Peto - i -- HOP .. HOP .. HOP

Pusa

Odgovorio sam ti ja na pitanje.

No vidim da ne kupujes vec ga imas doma u karnisteru (pretpostavljam).

Samo ga procijedi kroz gazu kad ga tocis u auto.

Za tih 60 litara koje ces potrositi nece mu nista biti.

Samo ga dobro ganjaj jer loza ima vise necistoca i sumpora u sebi pa da ti se bas EGR ventil ne zastopa. No,sumnjam da bi se to dogodilo.

Josipe, uz dužno poštovanje, ne mogu vjerovati da tip kojem u potpisu stoji SL600 Brabus se žali na potrošnju od 7-8 litara dizela i javno raspravlja o točenju lož ulja...

A to je, kao, sramota..? :huh: Sram me je i što sam ugradio plin u jeep. *NOT*

LOL ljudi pa svaka čast onome tko ne gleda na potrošnju, ali radije ću izvesti curu na večeru za taj novac nego ga spaliti ako ne moram.

I naravno; opet jedna klasična myhraweb diskusija.

Edited by Stepp

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...