Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ugl, stari je sa Suzikijem SX4 malo glumio buldožera po šumskim putevima i nakupila se fina količina blata po cijelom doljnjem dijelu auta koja nejde dolje u normalnim praonama ni u onim sa podnim pranjem.

Di ima da se auto može dignuti i kak spada oprat odozdola da makneno svo ot kamenje i blato?

Posted

Ja sam neko vrijeme isao u Heinzlovoj prek puta veterine, tam se uđe u dvoriste pa nekam ljevo-desno i bila je vrhunska praona i mislim da su imali bas dizalicu. Al neznam jel to postoji vise uopce...

Posted

Ne kužim to sad dizalocom. tj nikad prije ni čuo a ni vidio slično. To ubacis kovanice pa si sam digneš auto ili netko od zaposlenih time operira?? I koliko onda digne auto u vis???

Posted
Ne kužim to sad dizalocom. tj nikad prije ni čuo a ni vidio slično. To ubacis kovanice pa si sam digneš auto ili netko od zaposlenih time operira?? I koliko onda digne auto u vis???

Ma bilo ko, praona il nekaj slicno, da imaju nekakvu dizalicu da se auto digne dovoljno u zrak da se moze doc ispod njega i prat.

odes na cetke i uzmes podno pranje

Nedovoljno jak mlaz, probali. Na nekim mjestima je bilo po 10 cm blata.

@ BM0021 - kaj nisu oni imali onu rampu na koju se napeljas ak se sjecam? Bum otiso pogledat sutra

@ bajk - kaj ni tma obicna praona...isel sam onuda na faks, al nisam obraco pažnju na to

Posted

Ma neznam vise al nekaj je bilo, cini mi se da je u samoj garazi bila dizalica skroz dignuta pa su aute prali ispod nje... Mislim da i kamione tam peru, al kazem, neznam jel to jos radi uopce, nisam vec par god bio...

Posted

@ bajk - kaj ni tma obicna praona...isel sam onuda na faks, al nisam obraco pažnju na to

a znao sam par puta vidjet u zraku auto, tam u lijevom boxu, prodi i pitaj, nije da ti je na drugom kraju grada :)

Posted

Tam sigurno imaju....

Dignuo auto i peru ga odozdola.... nikakve kovanice, sve radi ekipa iz praonice....

btw. ta praonica je jedna od najstarijih i stvarno dobro odrade posao....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...