CroDriver Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Kocka mi sad izgleda ovako: ...na limariji i farbanju je... Unutrašnjost je sva raskupusana od mene i prijašnjih vlasnika. Pun k dijelova fali, vjerojatno nema pol kopči itd. Uopće ne znam gdje početi slagati tu unutrašnjost nakon farbanja. Boli me glava od same pomisli traženja svih tih sitnica poslije farbanja jer sam se naj*bo k'o budala za dijelove karoserije koji su mi falili. Hoću da auto izgleda kako spada, unutrašnjost mora biti tip-top pa će ići i na tapeciranje u alcantaru kasnije. Pitanje je dali ima tapecirera koji su dovoljno pedantni i da im se da zajebavat sa starom kockom i nalaženjem dijelova za nju? Ili ja moram gubiti vrijeme s tim pa tek onda dati auto na tapeciranje...? Na ovom nivou bi to trebalo biti: ...a bolje da ne stavljam kako to sad izgleda unutra :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 jaooo....i ja sam se nahebo s tim stvarima ljetos kad sam slagao auto..... naravno da ima ljudi koji ce se zabavit s tim ali ces to posteno i platit...... ps.budem ti ja trazio kopce po gradu naravno u zamjenu za pare..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 rimac ova slika donja je iz Beograda, od one ekipe sa ludim turbakom? prejebeno izgleda mislim da bi ti oni mogli pomoc oko toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 rimac ova slika donja je iz Beograda, od one ekipe sa ludim turbakom? prejebeno izgleda mislim da bi ti oni mogli pomoc oko toga... Je, kontaktiro sam vlasnika ali on ima neku svoju briju. Pre dugo bi to trajalo i bila bi jebačina sa papirologijom oko uvoza/izvoza. I ovako imam dovoljno problema s tim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 nabavi jos jednu kocku samo zbog unutrasnjosti. najlaksa metoda. a onda kreni u uređivanje postojece unutrasnjosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 nabavi jos jednu kocku samo zbog unutrasnjosti. najlaksa metoda. a onda kreni u uređivanje postojece unutrasnjosti... Da, kocki sa urednom unutrašnjosti ima na svakom ćošku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 ak nema kod nas, ima ih u sloveniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Da, kocki sa urednom unutrašnjosti ima na svakom ćošku... Pošto će ta druga kocka biti samo donor dijelova - možeš ju dovesti odakle te volja, nikad neće na regu i papiri nisu bitni. Takvih ima vani...urednih i u ok stanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Koliko tu jos posla ima...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bara Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Saša iz audio koncepta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Znam kako ti je... Ja sam imao sve dijelove pa nije bilo lako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Da, kocki sa urednom unutrašnjosti ima na svakom ćošku... dofuras iz DE za dijelove, tam se bar da nac nes za male pare, a ionako si stalno gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Saša iz audio koncepta... Stranica im u izradi. Daj malo više informacija Koliko tu jos posla ima...... Ima stari, ima. Boli glava a mora za mjesec dana bit spreman :fear2: dofuras iz DE za dijelove, tam se bar da nac nes za male pare, a ionako si stalno gore Već pri samoj pomisli vožnje neke krame iz De mi se odmah ide... Not Nebi kupovao cijeli auto za par plastika, ne pada mi to na pamet. Čisto iz praktičnih razoga. Neda mi se imat još jednu trulu kramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Odi u trgovinu kupi vrećicu onih raznih kopčica što idu. Ako imaš sve plastike i tako ih tapeciraš u kožu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 skoro svi dijelovi su dobavljivi orginal iz BMW-a, preko Tomića. http://www.realoem.com/bmw/select.do ovdje si odabereš auto, ili jednostavno ukucaš VIN pa ti sam izbaci koji auto točno imaš, i svaki, ali svaki jebeni dio možeš vidjet na skicama, i po serijskom broju ga naručit. čak i ako ne misliš naručivat dijelove od tamo, korisno je baš zbog tih skica na kojima je skoro pa svaki šraf.... tak da znaš točno kaj imaš i kaj ti još treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Stranica im u izradi. Daj malo više informacija Ima stari, ima. Boli glava a mora za mjesec dana bit spreman :fear2: Već pri samoj pomisli vožnje neke krame iz De mi se odmah ide... Not Nebi kupovao cijeli auto za par plastika, ne pada mi to na pamet. Čisto iz praktičnih razoga. Neda mi se imat još jednu trulu kramu Za mjesec dana???:doh::doh: Puno srece frende,puno srece. Otidji do Majka (Javor&sin) u S.Nedjelji,mozda ti on uspije kaj rijesiti ili te uputiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Odi u trgovinu kupi vrećicu onih raznih kopčica što idu. Ako imaš sve plastike i tako ih tapeciraš u kožu... Kakve kopče? skoro svi dijelovi su dobavljivi orginal iz BMW-a, preko Tomića.http://www.realoem.com/bmw/select.do ovdje si odabereš auto, ili jednostavno ukucaš VIN pa ti sam izbaci koji auto točno imaš, i svaki, ali svaki jebeni dio možeš vidjet na skicama, i po serijskom broju ga naručit. čak i ako ne misliš naručivat dijelove od tamo, korisno je baš zbog tih skica na kojima je skoro pa svaki šraf.... tak da znaš točno kaj imaš i kaj ti još treba Da, taj realoem je odlična stvar Za mjesec dana???:doh::doh:Puno srece frende,puno srece. Otidji do Majka (Javor&sin) u S.Nedjelji,mozda ti on uspije kaj rijesiti ili te uputiti. Šta nisu oni samo lakireri? Frend mi već lakira auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Kakve kopče? Da, taj realoem je odlična stvar Šta nisu oni samo lakireri? Frend mi već lakira auto... Jesu lakireri prvenstveno ali su od nedavno 5 stars service. Sta to znaci. Po principu "kljuc u ruke" kazes svoje zelje,dogovorite izvedivost i samo trebas doc po auto kad ti kazu da ce bit gotov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Jesu lakireri prvenstveno ali su od nedavno 5 stars service.Sta to znaci. Po principu "kljuc u ruke" kazes svoje zelje,dogovorite izvedivost i samo trebas doc po auto kad ti kazu da ce bit gotov. Jebiga, šteta što to nisam prije znao... Dao bi ga i lakirat tamo. Drugi put Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Pa kopče koje popucaju na plastikama kad ih skidaš. Ja bi sve kopče na svim plastikama zamijenio... Plastike preskvukao u kožu i lijepo sastavio... Ako su loše i ispucane kopčice onda vole plastike škripati na rupama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Jebiga, šteta što to nisam prije znao... Dao bi ga i lakirat tamo. Drugi put Nisi me razumio u potpunosti. Otidji do njega (usput ti je kad ides s posla) pa ga pitaj za uredjenje unutrasnjosti i dal je to kod njih izvedivo s obzirom na rok koji imas. Imaju i limara i kozara i ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Jedini logični izbor je kupiti cijeli auto pa izvaditi, pretapecirati i staviti u tvoj auto. Kupi cijeli auto, odvezi ga tapetaru, neka oni raskopaju i onda slože u tvoj auto. Druge opcije- nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bara Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Ako treba biti gotov za mjesec dana nemoj računat na Sašu :lol: Inače se bavi autoakustikom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Jedini logični izbor je kupiti cijeli auto pa izvaditi, pretapecirati i staviti u tvoj auto. Kupi cijeli auto, odvezi ga tapetaru, neka oni raskopaju i onda slože u tvoj auto. Druge opcije- nema Upravo to. To sto nije bajna unutrasnjost u autu donoru ne vidim kakve veze ima, obzirom da sve mislis oblaciti u drugi materjal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Ako treba biti gotov za mjesec dana nemoj računat na Sašu :lol:Inače se bavi autoakustikom... Koji je ovo auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now