fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 decki moji, morat cete vi jos puuuno puuuno zganaca pojesti i motora skuriti da se naucite neke stvari. 2MR G stay beautiful....cekamo tvoj motor na remontu Fire: meni je smjesa uvijek jednaka stari moj, to se zove KVALITETNA elektronika. Ajde shvati, vems podrzava mjenje BP i ako stavis senzor BP-a i postelas kak treba smijesa ce biti ok. Ali uopce neznam sto se s tobom raspravljam, provo velis da se nece promjeniti, onda da ce se promjeniti. Cisti vrtic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Jebes takav auto i posao na kojem ce ti ispast cijev sa turba ili otvorit/pustat blow Pobuda za wg je najbolje sa kompresora stavit, jer ako i pukne cijev ili nesto trece nebude u toj mjeri prevrtilo turbinu kao kad je sa usisne grane stavljeno. godinama to radi bez ijedne greske, i ne vidim razlog zasto ne bi i dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ma koji ce ti kuki BP senzor?!?!?!? Ocigledno ne razumijes ono bitno kod rada motora tj. elektronike, a to je nacin odredjivanja smjese po parametrima. Zato i imate takve nebuloze u mapama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Jebes takav auto i posao na kojem ce ti ispast cijev sa turba ili otvorit/pustat blow Pobuda za wg je najbolje sa kompresora stavit, jer ako i pukne cijev ili nesto trece nebude u toj mjeri prevrtilo turbinu kao kad je sa usisne grane stavljeno. godinama to radi bez ijedne greske, i ne vidim razlog zasto ne bi i dalje bravo momak..... ili kao ja imas speed senzor na turbini plus exbp itd itd.....realno ne treba, ali je fora slomit 500€ u to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 bravo momak..... ili kao ja imas speed senzor na turbini plus exbp itd itd.....realno ne treba, ali je fora slomit 500€ u to.... po meni; za extreme je i to vrlo potrebno imati, a tvoj auto je show prezentacijski auto i koliko sam vidio iz 2.0 motora 700+ konja a da traje motor dulje od jednog runa na valjcima nije mala stvar i za to je potrebno imati pravu opremu. 95% foruma to ne treba, ali stvarno mislim da nema potrebe za tim jer ne izvlacimo zadnji atom snage iz motora (barem meni ne pada na pamet to radit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Jebes takav auto i posao na kojem ce ti ispast cijev sa turba ili otvorit/pustat blow Pobuda za wg je najbolje sa kompresora stavit, jer ako i pukne cijev ili nesto trece nebude u toj mjeri prevrtilo turbinu kao kad je sa usisne grane stavljeno. godinama to radi bez ijedne greske, i ne vidim razlog zasto ne bi i dalje Pa to je predlozeni pokus kojega znam da nitko nece napraviti nego ce se samo filozofirati, tipicno. Nije sad da lambda padne za 0.2 i auto pocne kao lud trokirati(da se tolko dogada onda bi se vise tome dalo paznje), ali ako zelis imati sve savrseno onda je druga prica. Ali svatko ima drukce ambicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Jebes takav auto i posao na kojem ce ti ispast cijev sa turba ili otvorit/pustat blow Pobuda za wg je najbolje sa kompresora stavit, jer ako i pukne cijev ili nesto trece nebude u toj mjeri prevrtilo turbinu kao kad je sa usisne grane stavljeno. godinama to radi bez ijedne greske, i ne vidim razlog zasto ne bi i dalje To je kad imaš situaciju boost kontrolera na šaraf... No daj shvati da se više na šaraf boost ne može štelati, barem ne na FWD autu sa puno momenta... Boost kontrolira ECU prema tablicama, prema brzinama, prema okretajima, i još prema preddefiniranim boostom za određenu brzinu radi PID korekciju... Znači ECU će pokušati održati isti boost iako si ti probušio crijevo... Zašto je toliko nevjerovatno da se crijevo pokida što od vibracija što od prevelikog tlaka?! Pa jel nije tcodu crijevo eksplodiralo na 1.9bar? Još uz to ako uzmeš vibracije, ili kao kod mene blizinu nosača getribe koji "reže" po crijevu, imaš sranje... Nisam baš previše proučavao, no koliko sam vidio VEMStune ima 5 ili 6 tablica na kojima naštimavaš boost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Pa to je predlozeni pokus kojega znam da nitko nece napraviti nego ce se samo filozofirati, tipicno.Nije sad da lambda padne za 0.2 i auto pocne kao lud trokirati(da se tolko dogada onda bi se vise tome dalo paznje), ali ako zelis imati sve savrseno onda je druga prica. Ali svatko ima drukce ambicije. Sve to stoji, daleko od toga, cak i treba biti perfekcionist u nekim stvarima, ali ja sam opet recimo takav da mi u boostu nije uopce bitna potrosnja auta, ali ono, nimalo. Dok je od cca 0-150 kpa vrlo bitno da malo trosi i moze bez frke raditi od 13-15:1 pa mislim da je i nepotrebno opterecivat procesor sa jos i tom funkcijom. napisi ti taj code slobodno, nema nista losega tu, ali puno ces se namuciti za tih 1dcl manje potrosnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuti Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 admini dajte malo pocistite ovo da se ne zagadi tema jer covjek vise ne zna ko pije a ko placa ovdje Ne da neznam ko pije a ko plaća, nego mi se vrti u glavi od ovh znanstvenih "sranja". A mene je samo zanimalo tko ima kakvog iskustva. I ako pročitam između postova (i to između svakog 40-og otprilike :lol: ) jedini zaključak koji mogu donijet je da u Hrvatskoj postoji samo jedan čovek koji ima iskustva na više od 1-2 auta, ne računajući vlastite. A na forumu su ukupno dva. Što se mene tiče, možete i zatvoriti ovu temu. Saznao sam što me zanimalo. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 To je kad imaš situaciju boost kontrolera na šaraf... No daj shvati da se više na šaraf boost ne može štelati, barem ne na FWD autu sa puno momenta... Boost kontrolira ECU prema tablicama, prema brzinama, prema okretajima, i još prema preddefiniranim boostom za određenu brzinu radi PID korekciju... Znači ECU će pokušati održati isti boost iako si ti probušio crijevo... Zašto je toliko nevjerovatno da se crijevo pokida što od vibracija što od prevelikog tlaka?! Pa jel nije tcodu crijevo eksplodiralo na 1.9bar? Još uz to ako uzmeš vibracije, ili kao kod mene blizinu nosača getribe koji "reže" po crijevu, imaš sranje... Nisam baš previše proučavao, no koliko sam vidio VEMStune ima 5 ili 6 tablica na kojima naštimavaš boost... Ah da, to su ti problemi na FWD Nisam se nikada zamarao previse sa tim jer cu ja punit 2 bara u svim brzinama svejedno mi je Zasto svi fiati turbo imaju tvornicki boost solenoide koji su spojeni na kompresor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja znam da se meni vrijeme do 100 smanjilo više od dvije sekunde otkad startam sa drugom brzinom... A ti ćeš mi sad objasniti kako je to moguće samanji vučnim silama... :drink: objasnjenje je jednostvano zato jer si siledzija i nemas pojma o voznji + sto imas socijalne gume i amortizere od 100kn, al tebi je to sve svejedno da znas krenuti 1.brzinom skinuo bi jos toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 po meni; za extreme je i to vrlo potrebno imati, a tvoj auto je show prezentacijski auto i koliko sam vidio iz 2.0 motora 700+ konja a da traje motor dulje od jednog runa na valjcima nije mala stvar i za to je potrebno imati pravu opremu. 95% foruma to ne treba, ali stvarno mislim da nema potrebe za tim jer ne izvlacimo zadnji atom snage iz motora (barem meni ne pada na pamet to radit) za sada: http://i45.tinypic.com/2n6dwew.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Sve to stoji, daleko od toga, cak i treba biti perfekcionist u nekim stvarima, ali ja sam opet recimo takav da mi u boostu nije uopce bitna potrosnja auta, ali ono, nimalo.Dok je od cca 0-150 kpa vrlo bitno da malo trosi i moze bez frke raditi od 13-15:1 pa mislim da je i nepotrebno opterecivat procesor sa jos i tom funkcijom. napisi ti taj code slobodno, nema nista losega tu, ali puno ces se namuciti za tih 1dcl manje potrosnje Nije to nist zbog potrosnje, nego zbog cim boljih preformansa. Istina da se na guzicu to bas i nece osjetiti(osim ako na granici trokiranja), ali za sigurnost motora i preformanse je dobro motor drzati tam di treba biti(smjesa,paljenje....). A ne +-10% od toga ovisno o raznim uvjetima. I to je vec sve napisano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 za sada: http://i45.tinypic.com/2n6dwew.jpg Sta je izmedu 5500rpm i 6500rpm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Nije to nist zbog potrosnje, nego zbog cim boljih preformansa. Istina da se na guzicu to bas i nece osjetiti(osim ako na granici trokiranja), ali za sigurnost motora i preformanse je dobro motor drzati tam di treba biti(smjesa,paljenje....). A ne +-10% od toga ovisno o raznim uvjetima.I to je vec sve napisano. 10% je puno previse naravno, ali opet dolazis na situaciju di nije isto da ces meni naprimjer slozit vems ili klošaru koji ne bi skužio ni sa mu je otpalo krilce sa turbine nego samo gas :D jednostavno nisu svi ljudi za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Sta je izmedu 5500rpm i 6500rpm? vjerojatno neizmapirano do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ok, vidim da nema svrhe, kao da se s djetetom razgovaram. Bitno da se nesto sere bilo sto. Uskoro ces poceti 1353245g spominjati jer ti je ocito dosadno. ne, nego je bitno da nisi procitao niti 1 knjigu o motorosportu ili slicnoj temi, jer ti je u prvih 5 stranica svake knjige objasnjeno da cestovna guma moze podnijeti 0,8g bez problema da nema wikipedije mislim da ti ne bi nista niti znao, bas me zanima kakv si uzivo, 7.razred ili nesto vise, kad nemas internet a s druge strane da znas postaviti sile na automobil bilo bi ti sve puno jasnije al posto ste vas dvojca inzenjeri i vjerovatno bili bolesni kad se to ucilo, sad vas sve jebe u zivotu najbolje vam je GO TO 1.godina pa ispocetka :lol::lol:, jel samo to razumijete, jer s motorima cete jos to godinama raditi, ajd ispocetka, nesto je puklo, napravili smo 399m :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 vjerojatno neizmapirano do kraja upravo tako, 14deg paljenje na 1.6b i 10-5:1 kompresiju, da ga ne mucim dok ne otvorim na 2.4b pogledaj kako raste kasnije a tlak 1.35 do 8000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ne, nego je bitno da nisi procitao niti 1 knjigu o motorosportu ili slicnoj temi, jer ti je u prvih 5 stranica svake knjige objasnjeno da cestovna guma moze podnijeti 0,8g bez problema da nema wikipedije mislim da ti ne bi nista niti znao, bas me zanima kakv si uzivo, 7.razred ili nesto vise, kad nemas internet a s druge strane da znas postaviti sile na automobil bilo bi ti sve puno jasnije al posto ste vas dvojca inzenjeri i vjerovatno bili bolesni kad se to ucilo, sad vas sve jebe u zivotu najbolje vam je GO TO 1.godina pa ispocetka :lol::lol:, jel samo to razumijete, jer s motorima cete jos to godinama raditi, ajd ispocetka, nesto je puklo, napravili smo 399m :lol: Procitao dosta knjiga, sve koje si dao i jos kaj ovi prof s fsb-a dali i jos neke. Ali nemoj me jebati da moj auto s prednjim pogonom moze ubrzavati 0.8g na cestovnim gumama na cesti. Znaci dok skupim snagu i dobru kontrolu idem 3.525s do 100km/h. A necu zamisliti kolko bi isao da stavim slikove, slozim ovjes i omjer mase kak treba i otidem na neku stazu. Ma sigurno preko 5g. Bolji grip od top fuel dragstera bi imao. Je postoji auto ispod 300konja s prednjim pogonom da moze prokliziti po tvome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 upravo tako, 14deg paljenje na 1.6b i 10-5:1 kompresiju, da ga ne mucim dok ne otvorim na 2.4b pogledaj kako raste kasnije a tlak 1.35 do 8000 :notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 za sada: http://i45.tinypic.com/2n6dwew.jpg Lijepo .. Blagi OT; Do koliko ono drzi getribischen i centralni diff (na cestovnim gumama)? Negdje si na granici diffa, jel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Procitao dosta knjiga, sve koje si dao i jos kaj ovi prof s fsb-a dali i jos neke.Ali nemoj me jebati da moj auto s prednjim pogonom moze ubrzavati 0.8g na cestovnim gumama na cesti. Znaci dok skupim snagu i dobru kontrolu idem 3.525s do 100km/h. A necu zamisliti kolko bi isao da stavim slikove, slozim ovjes i omjer mase kak treba i otidem na neku stazu. Ma sigurno preko 5g. Bolji grip od top fuel dragstera bi imao. Je postoji auto ispod 300konja s prednjim pogonom da moze prokliziti po tvome? Dominik stvarno u nekim stvarima priča bajke... :rofl::drink: Ja znam da sam smanjivanjem momenta na startu (drugom brzinom) dobio gotovo savršene starteve za gume koje imam... Prije se vrtilo oko 8 do 100, a sad ide ispod 6... Na istim gumama! :drink::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Prije se vrtilo oko 8 do 100, a sad ide ispod 6... Na istim gumama! :drink::drink: A dominik ti hoce reci da jos slozis špur, amortizere, naučiš pumpati gume, startati i šaltati da bi skinuo na 5sek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 A dominik ti hoce reci da jos slozis špur, amortizere, naučiš pumpati gume, startati i šaltati da bi skinuo na 5sek. To stoji... Ići će on ispod 5 do 100... Trebam još složiti LC, soft blokadu, TCM, nosače motora... I naravno kupiti neke bolje gume... :drink: Uglavnom, totalno me iznenadio kako ubrzava do 100. Ja sam mislio da je to nemoguće na prednjem pogonu sa turbinom... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Procitao dosta knjiga, sve koje si dao i jos kaj ovi prof s fsb-a dali i jos neke.Ali nemoj me jebati da moj auto s prednjim pogonom moze ubrzavati 0.8g na cestovnim gumama na cesti. Znaci dok skupim snagu i dobru kontrolu idem 3.525s do 100km/h. A necu zamisliti kolko bi isao da stavim slikove, slozim ovjes i omjer mase kak treba i otidem na neku stazu. Ma sigurno preko 5g. Bolji grip od top fuel dragstera bi imao. Je postoji auto ispod 300konja s prednjim pogonom da moze prokliziti po tvome? inace knjige o motrima ne pisu bas o gumama, mjenjacima, ovjesu, eto pa sad i to znas normalno da bi mogao 0,8, al frajeru nemas ni blizu snage za to odrzati do 100, stvarno ti je logika u tezem k ...... a koliko bi imao kad bi sve slozio, lako vidis jednostavnim crtezom vozila i postavljenim silama na isti, ALI TI TO NE ZNAS, zato i bubas nebuloze koje ipak ne pisu na wikipediji fire nema tu po mome, po mome je MAJKA FIZIKA, a i 300ks ne klize kad ga ja slozim ni po ravnom ni po zavoju upravo to meshin, "PO MOM" mr.G ima slozen auto da ide -1,32s do 100km/h ako ne i brze kad krene iz 4. :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now