Jump to content

check engine

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

taj topic procitao u cijelosti ali tek danas kad sam preko searcha isao trazit tudja iskustva

Mislio sam da nisi vidio pa ti stavljam link.

Međutim, ne vidim razlog zašto ti ne bi vratio novce ako ste se tako dogovorili i ako OK posluje.

Netko ima loša, netko pozitivna iskustva...budeš vidio uostalom...

Inače, ja ne vidim razlog zašto bi ti se javljala ta lampica, posebice ne na OMV100 gorivu. Jedino ako nisi točio loše gorivo, a to onda nema veze sa mapom.

ja mislim da ce normalnim razgovorom sve bit rijeseno, do sad ina eurosuper i na Citiusov prijedlog ulio OMV100 koji mora bit dobar, sutra ujutro cu ga zvat, objasnit problem i trazit svoju mapu nazad i novce, ako pristane idem odmah u ZG to rijesit, a i napisat cu uostalom kako je proslo ili nije proslo

2IvanGS:koliko ja vidim nigdje nisi napisao sta si pricao uopce sa citiusom,dali ste rjesili problem sto ti je on rekao,dali je ponudio neko rjesenje nego si po ''pricama'' ekipe sa foruma promjenia misljenje odmah na to da je citius u kurcu da nevalja a da je hic (ili neki drugi tuner nevazno) je super.ono nekuzim:doh:

nisam rekao da nevalja, rekao sam sad u zadnjem postu da cu se sutra cut s njim, ovdje sam trazio pomoc jel bi netko mozda znao u cem je problem, sad kad sam procitao kompletan topic u kojem se raspravljalo o novcima i Citiusu vidim da mozda niti ja necu vidjet svoje novce, ako je zahebo meni on auto sto jos nismo utvrdili niti ja to tvrdim, htio bi samo da mi vrati staru mapu a bilo bi u redu da mi i novce vrati, nekima je slozio aute kako spada, mozda je i mog ali je problem u necem drugom, napisat cu sto je kad ustanovimo u cem je stvar sutra.

ja ne shvacam ovu vasu poslovnost i odnos prema citiusa... ne znam covjeka (vidio ga jednom na bok i to je to), citao sam sve do sada o iskustvima, ali kako se ovdje razvija poslovna suradnja to mi nije bas jasno...

znaci, ako s nekim sklopis posao (u ovom slusaju remap), i nesto se dogodi, onda prvo (ali prvo) se obracas njemu i s njim rjesavas problem, a ne da ga se razvlaci po forumima (vise njih) bez ikakvih argumenata niti se zna zbog cega je doslo do kvara. na kraju krajeva, citius uopce nije kontaktiran a vec se razvlaci po forumima. covjek mozda uopce nije kriv, a narusava mu se imidz (kakav god bio, nije bitno sada jel vec narusen od prije ili nije) i to je krajnje neprofesionalno i nekorektno jer posljedice ostaju. i vi cete jednog dana raditi (ako vec ne radite) i morati cete garantirati za svoju uslugu pa cete shvatiti ovo sto pisem, a sigurno da se imidz stice velkom mukom, a gubi vrlo lako, pogotovo kada se ovako stranke odnose prema poslodavcu...

tolko od mene i nadam se da ce se sve rijesiti...

Edited by Lovrek

ja ne shvacam ovu vasu poslovnost i odnos prema citiusa... ne znam covjeka (vidio ga jednom na bok i to je to), citao sam sve do sada o iskustvima, ali kako se ovdje razvija poslovna suradnja to mi nije bas jasno...

znaci, ako s nekim sklopis posao (u ovom slusaju remap), i nesto se dogodi, onda prvo (ali prvo) se obracas njemu i s njim rjesavas problem, a ne da ga se razvlaci po forumima (vise njih) bez ikakvih argumenata niti se zna zbog cega je doslo do kvara. na kraju krajeva, citius uopce nije kontaktiran a vec se razvlaci po forumima. covjek mozda uopce nije kriv, a narusava mu se imidz (kakav god bio, nije bitno sada jel vec narusen od prije ili nije) i to je krajnje neprofesionalno i nekorektno jer posljedice ostaju. i vi cete jednog dana raditi (ako vec ne radite) i morati cete garantirati za svoju uslugu pa cete shvatiti ovo sto pisem, a sigurno da se imidz stice velkom mukom, a gubi vrlo lako, pogotovo kada se ovako stranke odnose prema poslodavcu...

tolko od mene i nadam se da ce se sve rijesiti...

:thumbsup:

pa dajte ljudi koji vam je isus.

bez ikakkvih dokaza ,cinjenica odma dolazite do zakljucka .

stvarno ste babetine koje samo cekaju da se spomene citius da ga mozete blatit.

nije u redu da se ovakve stvari pisu.

@ivangs-treba si prvo dogovort sve sa citiusom,siguran sam da bi ti izasa u susret i da bi rjesili problem....

Edited by Mexx

decki nije mi bila namjera uopce optuzit Citiusa, da je odmah bi napisao da je on kriv, ali posto nisam bio na dijagnostici, dosao sinoc s puta i zatrazio sam misljenje na forumu da vidim jeli to moze bit od drgog goriva, ja ni sad ne krivim Citiusa, na dijagnostici jos nisam bio, trazim di mi najblize ima ali mislim da cu poslje podne morat u Zadar otic vidjet sto je, ja sam se inoc preko poruke ispricao Citiusu i rekao da mi je zao sto je ispalo da je njegova mapa kriva a da za to nemam dokaze, i sad ponavljam, zao mi je sto je ovako ispalo jer mi nije bila namjera nikog optuzivat, sad me brine samo da rijesim svoj problem s autom i da nije kakav veci kvar, nadam se da nije nista i da je do goriva kako sam odmah i rekao.

Oni koji znaju kako Citko posluje,znaju koji je redosljed dešavalja tako da ti 100% kažem novčeke nebuš vidio nažalost :(:(:(

Jesi dobio možda račun za to sve???

ma jeli?

eto ja sam dobio racun za chipanje od njega i dao mi je mapu za 1200 kn .

covik je stvarno ispa fer i dapace toliko mi se svidio njegov moto i nacin razmisljanja da mu saljem sve redom a i pocninjem radit za njega na podrucju dalmacije.

cijeli dan je bio u splitu ,pokazao mi sve,izasao u susret maksimalno i cak mi je opremu posudio .

novac za chipanje je uzeo TEK nakon sta sam ja auto probao i rekao da je to ok.

siguran sam da ako je musterija nezadovoljna i lipo na normalan nacin citiusu to kaze da ce covik vratit novce .

ponekad ljudi nakon remapa ocekuju cudesa.

konkretno u ovoj slucaju pokretaca topika,mislim da se sve moglo lakse odigrat ,ali ovo je ipak myhraweb.citiusa ste jednom razapeli na kriz,ajmo jos jednom.

btw paljenje check engine lampice je jako cesto zog loseg goriva kod tsi/tfsi.al nek se jave strucniji,moze bit jos svasta,ali opet mislim da ce se rjesit bezbolno bez OGOVARANJA sa citiusom ako je do njegove mape

Edited by Mexx

Oni koji znaju kako Citko posluje,znaju koji je redosljed dešavalja tako da ti 100% kažem novčeke nebuš vidio nažalost :(:(:(

Jesi dobio možda račun za to sve???

citko, novceke...ti si bas obrazovan

i nekulturan si, "citko" je stariji od tebe ohoho:thumbsup:

I check engine kod TSI je u 99% zbog goriva. Motori su ultra osjetljivi i onda dolazi do ovoga

Ili 2 solucija, update softwera,

ja mislim da je vlasnik danas bio na dijagnostici pa ce valjda rec sto mu je pokazalo..

dobro kazete, necemo ga blatit, ja sam napisao da je bilo lose iskustvo s njim, i to me odbija od njega da mu nikad nebi otisao.. no to je samo moje misljenje.. 100 ljudi 100 ćudi..

i naravno ako se slučajno vlasniku ne dopada mapa, obećano je u roku 10 dana povrat novca i serijska mapa..

ako je korektan to će ispoštivat.. ;)

Edited by Luky

bio sam jucer na dijagnostici, nije do goriva, check engine mi se pali zbog premalog tlaka u turbini, tu gresku je izbacilo i jos neke greske s elektronikom od serva, abs-a, centralne brave itd. opet mi je izbacilo gresku nakon ponistavanja iste cim par puta odem preko 4000 okretaja jer je tu taj "manji tlak", s Citiusom sam jucer dogovorio vracanje stare mape pa da vidimo kako ce reagirat na njoj jer kako mi je Citius rekao moze biti ta greska i od neceg drugog.

bio sam jucer na dijagnostici, nije do goriva, check engine mi se pali zbog premalog tlaka u turbini,....... opet mi je izbacilo gresku nakon ponistavanja iste cim par puta odem preko 4000 okretaja jer je tu taj "manji tlak",

to se meni na vektri dogadja xD

82 ks :))

čipana kod hemm nikoga...

doduse kod 3000 okretaja u 3 4 i 5oj

citko, novceke...ti si bas obrazovan

i nekulturan si, "citko" je stariji od tebe ohoho:thumbsup:

I check engine kod TSI je u 99% zbog goriva. Motori su ultra osjetljivi i onda dolazi do ovoga

Ili 2 solucija, update softwera,

Zbog goriva??? :doh:

Na kojim si ti drogama dečko,looll ajde da je stavio lošije gorivo al od boljeg goriva mu nemre bit ništa!!

Prema takvim osobama poput tvog prijatelja Citka treba i bit nekulturan jer se s takvim osobama na fino nemože ništa postić,prevarant ostaje samo prevarant!!!

I hvala znam da sam obrazovan,ak hoćeš skeniram ti sve diplome na uvid ;)

P.S.

Vjerovatno si ti taj preko koga Citko čita sve na ovom forumu,paaaa eto pozdravi ga looolll

Filip :thumbsup:

ma jeli?

eto ja sam dobio racun za chipanje od njega i dao mi je mapu za 1200 kn .

covik je stvarno ispa fer i dapace toliko mi se svidio njegov moto i nacin razmisljanja da mu saljem sve redom a i pocninjem radit za njega na podrucju dalmacije.

cijeli dan je bio u splitu ,pokazao mi sve,izasao u susret maksimalno i cak mi je opremu posudio .

novac za chipanje je uzeo TEK nakon sta sam ja auto probao i rekao da je to ok.

siguran sam da ako je musterija nezadovoljna i lipo na normalan nacin citiusu to kaze da ce covik vratit novce .

ponekad ljudi nakon remapa ocekuju cudesa.

konkretno u ovoj slucaju pokretaca topika,mislim da se sve moglo lakse odigrat ,ali ovo je ipak myhraweb.citiusa ste jednom razapeli na kriz,ajmo jos jednom.

btw paljenje check engine lampice je jako cesto zog loseg goriva kod tsi/tfsi.al nek se jave strucniji,moze bit jos svasta,ali opet mislim da ce se rjesit bezbolno bez OGOVARANJA sa citiusom ako je do njegove mape

Čekaj da ti rikne auto :lol: pa buš vidio onda kako je fin!!!

Filip

Ban zbog korištenja tuđeg accounta? :lol:

nije jedini, tj. vidio sam jos njih da napisu sa tuđeg accounta..

btw. u off smo..

drago mi je da se ivan uspio dogovorit sa citiusom da mu vrati mapu i novce.. to je korektno od citiusa.. jer je i prethodno tako dogovoreno.. ;)

btw. vozio sam se u autu, i ne znam jel ide sitnicu bolje nego serijala.. sa ugašenom check engine lampicom, a kad je upaljena mislim da i slabije..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...