Jump to content

check engine

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Čekaj da ti rikne auto :lol: pa buš vidio onda kako je fin!!!

Filip

da danas mi je guma izdusila pa sam ga zvao da zelim lovu natrag

hocu ja zvat FK AUTOMOTIVE i ejbat im mater jer sam zbog njihovih coilovera sjeba karter?ne,sam sam riskirao.

o cemu pricamo?

o kvarovima?

kvarovi su normalna pojava kod svakoga auta,bio on chipan ili serijski.

moj auto ima 115k km i ocekujem od njega tu i tamo koji kvar,ukljucuci turbo i zamasnjak.

opet ako cu ga mazit kad i dosada nece bit problema.opet u svakom slucaju necu tuzit chipera iuli cu srat po njemu nego po vw opcenito.k

evo sada moje iskustvo.

prijatelj iz splita kupi NOVOG mk5 2.0tdi.

nakon 15k km stavi oc.t na njega.

odemo do zadra zajedno turbina BOK.

nazad u servis ,auto pod jamstvom,OC.T se ogradio od toga.

stavljen je novi turbo na racun garancije vw-a.

nakon tjedan dana ISTA STVAR!!!

oc.t koji slovi za bogove u chip tuning poslu.

chip tuning je osobna stvar i donosi sa sobom odredenu dozu rizika ako ce se auto izlagat extremnim rezima rada.

ja sam overclockao komp i spalio maticnu.

na svoju odgovornost i rizik sam to radio.

samo zelim kazat da chiper ne odgovara za tvoj motor,za ecu da.

tako je sa razvikanim firmama tipa oc.t ,pa i sa svim ostalima.

oces vise snage?tvoj problem,tvoj osobni rizik.

eod od mene

Edited by Mexx

mozda i vrati, nebi htio o tome ovako bez njega, sutra ili prekosutra idem k njemu, tako smo se dogovorili, iako 350 eura nije malo, ja za to radim, klinac je kod kuce a i druge stvari da bi se samo tako odrekao 350 eura, a ima nesto i u principu.

Mex razmljivo je sve sto pricas osim jednog dijela, a to je da mi se auto nakon remapa 3-4 dana zblesirao sav, dijagnostika to potvrdila sa preko 10 gresaka i premalim pritiskom u turbini preko 4000 okretaja, greska je napravljena na 4412 km od 12 - 12,30 sati, znaci koliko je trajao remap i na toj kilometrazi, auto je gresku izbacio na 5 000 km, znaci nakon nepunih 600 km, Citusa sam kontaktirao, rekao je da dodjem u ZG pa cemo vratit moju mapu i vidjet kako se onda ponasa, ja sam sve dogovorio i sa servisom da se nakon vracanja moje mape auto i tamo pregleda, novce bi bilo ok da mi se vrate jer platit 350 eura da bi se vozio 3 dana na necijoj mapi... nema sanse, iznajmit cu si cupru onda 3 dana pa se vozit a ne u ovom mom socijalnom sa 125 ks, sve ce to bit dobro ako je sve ostalo u redu s autom i ako je stvar samo u mapi, opet ako je i greska kod Citiusa i on to prizna, vrati mi prvobitno stanje i novce sve ce bit u redu, jer i kirurgu umre covjek na stolu, ljudi smo i grijesimo, samo svaljivat krivnju na sve zivo i trazit gresku di je nema ipak nije u redu, ja sam te svoje novce zaradio i stedio za taj remap, a sad da cemo tako razgovarat, e necemo jer kako sam rekao nek mi se vrati moje i sve 5.

Mex razmljivo je sve sto pricas osim jednog dijela, a to je da mi se auto nakon remapa 3-4 dana zblesirao sav, dijagnostika to potvrdila sa preko 10 gresaka i premalim pritiskom u turbini preko 4000 okretaja, greska je napravljena na 4412 km od 12 - 12,30 sati, znaci koliko je trajao remap i na toj kilometrazi, auto je gresku izbacio na 5 000 km, znaci nakon nepunih 600 km, Citusa sam kontaktirao, rekao je da dodjem u ZG pa cemo vratit moju mapu i vidjet kako se onda ponasa, ja sam sve dogovorio i sa servisom da se nakon vracanja moje mape auto i tamo pregleda, novce bi bilo ok da mi se vrate jer platit 350 eura da bi se vozio 3 dana na necijoj mapi... nema sanse, iznajmit cu si cupru onda 3 dana pa se vozit a ne u ovom mom socijalnom sa 125 ks, sve ce to bit dobro ako je sve ostalo u redu s autom i ako je stvar samo u mapi, opet ako je i greska kod Citiusa i on to prizna, vrati mi prvobitno stanje i novce sve ce bit u redu, jer i kirurgu umre covjek na stolu, ljudi smo i grijesimo, samo svaljivat krivnju na sve zivo i trazit gresku di je nema ipak nije u redu, ja sam te svoje novce zaradio i stedio za taj remap, a sad da cemo tako razgovarat, e necemo jer kako sam rekao nek mi se vrati moje i sve 5.

necu ulazit u vas dogovor vjerujem da ce sve ispast dobro.

:thumbsup:

necu ulazit u vas dogovor vjerujem da ce sve ispast dobro.

:thumbsup:

ma na to i mislim, i tako nismo nis rijesili, moramo ubacit moju mapu i vidjet sto je s tim, ja sam dogovorio sa servisom pregled iz razloga da vidim sto ce mi rec nakon toga i da vidim oce skuzit prckanje po autu zbog garancije, jer mi nebi jos trebao i gubitak garancije.

da danas mi je guma izdusila pa sam ga zvao da zelim lovu natrag

hocu ja zvat FK AUTOMOTIVE i ejbat im mater jer sam zbog njihovih coilovera sjeba karter?ne,sam sam riskirao.

o cemu pricamo?

o kvarovima?

kvarovi su normalna pojava kod svakoga auta,bio on chipan ili serijski.

moj auto ima 115k km i ocekujem od njega tu i tamo koji kvar,ukljucuci turbo i zamasnjak.

opet ako cu ga mazit kad i dosada nece bit problema.opet u svakom slucaju necu tuzit chipera iuli cu srat po njemu nego po vw opcenito.k

evo sada moje iskustvo.

prijatelj iz splita kupi NOVOG mk5 2.0tdi.

nakon 15k km stavi oc.t na njega.

odemo do zadra zajedno turbina BOK.

nazad u servis ,auto pod jamstvom,OC.T se ogradio od toga.

stavljen je novi turbo na racun garancije vw-a.

nakon tjedan dana ISTA STVAR!!!

oc.t koji slovi za bogove u chip tuning poslu.

chip tuning je osobna stvar i donosi sa sobom odredenu dozu rizika ako ce se auto izlagat extremnim rezima rada.

ja sam overclockao komp i spalio maticnu.

na svoju odgovornost i rizik sam to radio.

samo zelim kazat da chiper ne odgovara za tvoj motor,za ecu da.

tako je sa razvikanim firmama tipa oc.t ,pa i sa svim ostalima.

oces vise snage?tvoj problem,tvoj osobni rizik.

eod od mene

a npr, 1.8t polo s o.cT om stavljen kad je auto imao par soma km, mislim 2000 tako negdje:lol: sad ima 50 i nesto K km i sve super cijelo vrijeme, auto ide kako treba, potrosnja super, sve 5

caddy 1.9tdi 105ks + o.cT isto stavljen na par tisuca km, sad ima vise od 50k km ja mislim, + sto je teretni auto cesto vozi povrca raznorazna i sve, naravno za to služi:D i ide predobro i sve super s autom...

a npr, 1.8t polo s o.cT om stavljen kad je auto imao par soma km, mislim 2000 tako negdje:lol: sad ima 50 i nesto K km i sve super cijelo vrijeme, auto ide kako treba, potrosnja super, sve 5

caddy 1.9tdi 105ks + o.cT isto stavljen na par tisuca km, sad ima vise od 50k km ja mislim, + sto je teretni auto cesto vozi povrca raznorazna i sve, naravno za to služi:D i ide predobro i sve super s autom...

upravo na to zelim ukazat !

da nemogu BAS SVI bit zadovoljni,uvik ce se nac netko nezadovoljan .

nemora znacit ako oct radi dobro 1.8t da su im mape idealne i za 2.0tdi.

• 3 months later...
Imam neku ponudu za ovakvog leona na stolu, pa citam stare topice sa TSIijem

jel se ovo riješilo?

nije.. ivanu se vise nije dalo natezat s njim i to je to..;)

btw. kad cemo rijesit onu majicu? :D

Jedini nacin da se uzmu novci od tog debila je fizicko nasilje,a tih 300-400eura nije vrijedno da bi se s takvim debilom prljalo ruke kad tad cemu se to odbit od glavu al neka ima on tak i tak dovoljno negativne,kad tad sve dođe na svoje!!

Pa mogo je bilo koji ,samo sto bi dobio kasnije org soft gore i povrat love,a ne natezanje i gluposti

s obzirom da sam friski u chip tuning svijetu tj. napravit cu ga tek kad

razradim auto neke stvari su mi poprilicno mutne ali nisam jos nigdje

vidio horor price ko sa tim Grckim mapama jer ovdje je 80% foruma chipano

ali se nigdje ne potezu price o losim SKN-ima ili OCT-ima

cini mi se da je i ovdje koliko para, toliko muzike

s obzirom da sam friski u chip tuning svijetu tj. napravit cu ga tek kad

razradim auto neke stvari su mi poprilicno mutne ali nisam jos nigdje

vidio horor price ko sa tim Grckim mapama jer ovdje je 80% foruma chipano

ali se nigdje ne potezu price o losim SKN-ima ili OCT-ima

cini mi se da je i ovdje koliko para, toliko muzike

ima i loših strana i sa sknom i octom i jos par firmi,ko radi taj i grijesi :)

ali ti problemi se rjesavaju

evo navest cu ti primjer(bez ljutnje ikome)

radi se o 3 razlicita auta ,al je motor isti kod sva tri

moj -ima chip skn i radi vec 50.000 ko urica ,2 grobnika odvozena i nema problema

cupra rađena kod hica isto vozi bez problema svaki dan i SR, isto bila na grobniku

i jos jedan golf koji je bio slozen sa grckim lipicanerima raspo se nakon cca 2000 km,tj grobnik ga je dokrajcio ,dobio je novi motor i nakon toga oct chip i auto radi ko beba vec godinu dana

kolko para tolko muzike : bilo ,upravo , bit ce :)

cek, je problem u grcima i mapi? ili problem u citiusu koji ubacuje tu mapu?

jer u Ri je chipiran jedan 207RC i cini se da je sve super... nema problema niti icega, a kod citiusa cipano, vozac je jako zadovoljan s napravljenim poslom

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...