Jump to content

Recommended Posts

Posted

odlucio sam se za ovu gumu u dimenziji 225/40/18 ali bi volio cuti misljenje nekoga tko je probao. dali je to stvarno tako dobro po kisi i istovremeno po suhom?? imam neki osjecaj da ce se jako brzo trosit po suhom,a nisu bas jeftine da kupujem svaka tri mjeseca. zelim njih jer je u rijeci vrijeme kao u londonu vecinu godine:doh:

http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/uniroyal/automobile/themes/02_summertyre/01_rainsport2/rainsport2_en.html

Posted

imam ja 205/45/16 i odlične su mi

po kiši vrhunski drže a po suhom sam isto zadovoljan i ne troše se

čekam ljeto jer na suh hladan asfalt ipak driftam kad naglo stisnem gas :lol:

nakon cca 6000km većinom vožnje po mokrom ali po suhom ih ne štedim još su kao nove :)

Posted

čekam ljeto jer na suh hladan asfalt ipak driftam kad naglo stisnem gas :lol:

e to me mucilo najvise. mislio sam da je ipak malo meksa struktura kad je tako dobra po kisi,pa da ce bit slabija po ljeti iako se vodi kao ljetna guma:thumbsup:

Posted (edited)

ma ja mislim da će kad ugrije asfalt odlično držat a i više se trošit

ljetna je guma a sad hladan asfalt pa nije to to

vidit ćemo

uglavnom dobra je to guma za normalnu vožnju :thumbsup:

Edited by Tihomir
Posted

guma je po svim testovima sasvim solidna, ja je pikiram ubosti na proljece, samo sto ne znam gdje ih ima uopce za kupiti, u bat centru ih vise nema, kod furlana/lasica u sloveniji takodjer.

inace, cijena je bila ispod 50 eur sa DDV-om u sloveniji bez popusta, a u bat centru oko 450 kuna.

Posted

na polu gti 1.8t u 205/45/16 su stvarno OK

suho, mokro uz doobru voznju cist OK guma

po prici bolja od conti sportcontact 2 sta je bila gore...

15k km zadnje su ko nove a prednje na cca pola života, znači ajmo reć durat će nekih 25k km što je pristojno za prednji pogon i 185ks uz dobru vožnju...

ja ih sebi planiram isto za puga uzimati:)

Posted
2 Tomy: Probaj pitati u PNEUMATIKU

Dosta se dobro prodaju, ja sam namontirao dosta komada, ljudi su oduševljeni s njima, još nikad nije bilo nikakvih pritužbi zapravo dosta se njih vrati ponovo po iste! :)

Posted

Baš ta uniroyalka nije kurca valjala,a sad je kao generacija 2,očito se nešto naveliko promijenilo :huh:

Ne bi ju više nikad stavio na auto :no2:

Posted

ja sam imao u 195 45 r16 i po mokrom ko da je suho... jebeno sam bio zadovoljan... nisu se trosile jako.... po suhom je isto bila odlicna

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...