Gear Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Osla mi je baterija na ovom kurcu, a nemogu to nikako otvorit, nema nikakvih kopci, serafa, mogu samo strgat, a nejdem u servis jer ih sutnem nogom u guzicu tamo sigurno ste to vec otvarali, pa da ne ucim na svojim greskama. hvala! auto je 2007 god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Otvaraju se pomocu plastcnog odvijaca jer ima negdje skrivena kopca hvatista. Kao klik. metalnim odvijacem moze nanijeti stetu pa nastaju ruzne brazde. Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 imam ja nokte, al neznam kud da uprem, kad nema nikakvih poklopaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 (edited) mozda pomogne... http://www.vfaq.net/mods/keyfob.html . Edited March 6, 2010 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 ma to je to! znao sam ima neka fora. Hvala. :pifouz9: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now