bravo-ri Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 kome dati u Rijeci auspuh da ga dovede u red? andrić....ideš s kastva prema viškovu ,prođeš gradnja centar i u drugom zavoju na desno jedina kuća tamo ,ispod mu je garaža...ispred su uvjek neka vatrogasna vozila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 evo,doso od laste upravo...super zadovoljan s obavljenim poslom,a i sa cijenom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 EDIT: itko iskustva sa Bernardićem ? Prije oho-ho godina sam bio kod njega i kroz priču mi se činio dobar majstor http://www.bernardic.com/ on je Blade-u slago ispuh prije gro godina na brava pa ce ti on vise znat ,znam da je bila neka smijesna cijena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Bernardic je kao Lasta nesto mislim. Imao je (ili jos ima) i njegov "program". Samo su cijene bile manje. I usluga je jako dobra. Samo u ista dublje s njima ici (kemije neke, teorija i slicno) bas i nema smisla Npr., pitam ja jednom za granu 4-1 (jer ju imam na autu) kao jel moze slozit mi bolji prelaz taj 4u1. A on meni kao ne moze 4u1, grana mora bit 4-2-1 i tako to Pa mi je jos dodao kao da moze i slozit recimo 4 u 2 pa izvuc 2 cijevi od grane do kraja. Pitam ja, jel bi onda promjer tih cijevi bio manji nego sto je ova jedna sad? A on ovako :huh: Ali u svakom slucaju moja preporuka sto se cijene, posla i usluge opcenito tice za ove "normalne" stvari :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 andrić....ideš s kastva prema viškovu ,prođeš gradnja centar i u drugom zavoju na desno jedina kuća tamo ,ispod mu je garaža...ispred su uvjek neka vatrogasna vozila... kod njega sam prije isao, zatvorio je, zato trazim novog.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Jel bi neko od tih auto auspuhara znao/htio otvorit malo auspuh sa beverlya il to moram ic kod serdarevica/shacala i ostalih za motore? Samo bi malo prosirio rupu na izlazu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Lasta aaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Kaj, jednostavno da mi izreze vecu rupu na ovom unutarnjem dijelu i gotovo jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Samo mala opaska glede isapa...Ne znam kako rade auspuhe, nisam probao, ali sa dizalicom očito ne znaju baratati..Da nisam tamo stajao sad bi imao prekrasne rascvjetane pragove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Prastari topic ali da ne otvaram novi... Dakle trazim auspuh majstora u Zg (idealno zapad) koji radi popodne! Koliko vidim sad svi imaju ovo gospodsko radno vrijeme za koje moras uzeti dan godisnjeg da obavis nekaj. Kaze mi moj meho da je otisla gibljiva cijev na Cliachu, cuje se ko avion ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 2 minutes ago, MoschuS said: Prastari topic ali da ne otvaram novi... Dakle trazim auspuh majstora u Zg (idealno zapad) koji radi popodne! Koliko vidim sad svi imaju ovo gospodsko radno vrijeme za koje moras uzeti dan godisnjeg da obavis nekaj. Kaze mi moj meho da je otisla gibljiva cijev na Cliachu, cuje se ko avion ? ja sam popodne bio odradio u sanispuhu u cementari, a jel sad jos dela tak ne znam, provjeri... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 (edited) @MoschuS nije baš zagreb zapad al nije ni na kraju svemira - na Vrhovcu je majstor koji doma radi i može se s njim dogovoriti, i ne dere sa cijenama https://www.njuskalo.hr/servisi-vozila/auspuh-servis-oglas-2905172 možeš se na mene pozvati (josip kekić) Edited September 22, 2020 by JosipZG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 1 hour ago, riceburner said: ja sam popodne bio odradio u sanispuhu u cementari, a jel sad jos dela tak ne znam, provjeri... Jesi zadovoljan? Ne treba mi nista ekstra tako da se ne brinem previse ali nisam bas cuo puno pohvala o njima. Isap je prije radio i popodne, znam jer smo kod njih isli par puta ali sada su 8-16 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 30 minutes ago, MoschuS said: Jesi zadovoljan? Ne treba mi nista ekstra tako da se ne brinem previse ali nisam bas cuo puno pohvala o njima. Isap je prije radio i popodne, znam jer smo kod njih isli par puta ali sada su 8-16 ? nemam neke zamjerke, uzeo sam komplet bosal od grana do kraja za fabiu, bolje se cuje nego original ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Samo mali update, ni San Ispuh ne radi popodne! ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now