Jump to content

bmw e46 328ci??

Recommended Posts

kapario sam danas 328ci e46 iz poreca,pa me zanima sad auto ima plin,

ali nije dugo raden servis na instalaciji,instalacija je gore nekih 3 godine!

mislio sam napravit servis plina,ocistit dizne i te sitnice,instalacija je landi renzo,pa me zanima di sve to napraviti i kolko je to okvirno para?

da, auto tim ;) koliko si platia auto ? jel spustia išta ispod 9000€?

dao sam danas kaparu,a po auto cu otici u narednih tjedan,dva!

spustio je ispod,jer ima neke sitnice za napravit od ovog sevisa,i prije mjesec dana je pokupio lisicu pa mu je puknuo kiler klime pa moram i to sredit!

a jel zna netko za dizne?

ma nekako mi slabo auto ide,a mislim da je to zbog diizni,jer je decko rekao da nije 3 godine nista radio na plinu,decko je 100% invalid u kolicima pa nije bas da zna sve o autu!

mislio sam za svaki slucaj te dizne rijesit i napravit servis plina!

jel zna netko okvirno cijenu tih usluga?

evo slika auta

2e5f8451.jpg

i pretpostavljam da će mu ostat invalidska nalja, dakle džabe parking i autoceste

ne znači mu nalja ništa bez priloženog rješenja na šajbi...:thumbsup:

čestitam na kupnji, super autić :thumbsup:

i pretpostavljam da će mu ostat invalidska nalja, dakle džabe parking i autoceste

Da, i s tim da je iskaznica na osobu (slika na iskaznici) pa u pravilu ne možeš dobit besplatnu cestarinu na autoputu ako osoba ne vozi ili nije u autu. A parking se veže također na osobu i ona kartica je prenosiva.

Al nebitno.

Čestitam ti na kupnji, izgleda super. Što se tiče dizni, čini mi se da sam ja platio 400tinjak kn čiščenje (doduše benzinskih) dizni ali baš kod tipa koji radi to u fušu, a inače radi instalacije plina pa vjerojatno može čistit i plinske dizne. Mogu ti dat njegov kontakt (to je Krunin frend) pa će ti on znat bolje reć. PMaj me :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...