medostc Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 kapario sam danas 328ci e46 iz poreca,pa me zanima sad auto ima plin, ali nije dugo raden servis na instalaciji,instalacija je gore nekih 3 godine! mislio sam napravit servis plina,ocistit dizne i te sitnice,instalacija je landi renzo,pa me zanima di sve to napraviti i kolko je to okvirno para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Landi renzo koliko ja znam ugrađuje Auto Tim, pa najbolje kod njih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minga Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 da, auto tim koliko si platia auto ? jel spustia išta ispod 9000€? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 da, auto tim koliko si platia auto ? jel spustia išta ispod 9000€? dao sam danas kaparu,a po auto cu otici u narednih tjedan,dva! spustio je ispod,jer ima neke sitnice za napravit od ovog sevisa,i prije mjesec dana je pokupio lisicu pa mu je puknuo kiler klime pa moram i to sredit! a jel zna netko za dizne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minga Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 ako auto mirno radi i lipo prima gas mislin da nema potrebe za čiščenjem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 sto za dizne od plina ili auta? da auto tim je za landi tamo i mi servisiramo, al ako te zanima neka sitnica koja se meni dogodila pm-aj Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 ma nekako mi slabo auto ide,a mislim da je to zbog diizni,jer je decko rekao da nije 3 godine nista radio na plinu,decko je 100% invalid u kolicima pa nije bas da zna sve o autu! mislio sam za svaki slucaj te dizne rijesit i napravit servis plina! jel zna netko okvirno cijenu tih usluga? evo slika auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minga Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Čišćenje dizni ti je svugdi 100kn komad e sad bolje ce ti rec momci iz zg-a kod koga da ih odneseš ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Lipo izgleda, ako je ispod 9k zaista odlična kupnja. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 i pretpostavljam da će mu ostat invalidska nalja, dakle džabe parking i autoceste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Jooojjj ja bi puko,neznam kak možeš bit smiren....kupiš auto i odmah neš nevalja :drink::drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 i pretpostavljam da će mu ostat invalidska nalja, dakle džabe parking i autoceste ne znači mu nalja ništa bez priloženog rješenja na šajbi...:thumbsup: čestitam na kupnji, super autić :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 i pretpostavljam da će mu ostat invalidska nalja, dakle džabe parking i autoceste Da, i s tim da je iskaznica na osobu (slika na iskaznici) pa u pravilu ne možeš dobit besplatnu cestarinu na autoputu ako osoba ne vozi ili nije u autu. A parking se veže također na osobu i ona kartica je prenosiva. Al nebitno. Čestitam ti na kupnji, izgleda super. Što se tiče dizni, čini mi se da sam ja platio 400tinjak kn čiščenje (doduše benzinskih) dizni ali baš kod tipa koji radi to u fušu, a inače radi instalacije plina pa vjerojatno može čistit i plinske dizne. Mogu ti dat njegov kontakt (to je Krunin frend) pa će ti on znat bolje reć. PMaj me :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now