TomiTraktor Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Mislim da mozes i ti izvaditi sa dna rezervoara ako je isti sitem ko na starijim VWovima... u bunkeru odsarafis poklopac, odsarafis ono gore na pumpu i na cijev povuces moj buraz u A3 tako dvaput nalio u TDIja eurosuper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Meni ovo ne zvuči kao problem sa gorivom kao takvim i čini mi se da radiš buku oko problema sa ECUom koji se "naučio" na 100tku a moglo bi te koštati živaca, novaca i činjenice da češ se osramotiti. :huh::blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Giz > Ne može se ECU naučiti na 100-tku ili 95-icu, pa radi 5 oktana (vjerovatno i manje) da mi ugasi auto ujutro. Vjerovatnije je da mi se u 48 sati sleglo gorivo, pa kada je upalio i potegnuo vodu s dna rezervoara - ugasio se. Nakon toga sam ga zaverglao i upalio se, ali je trokirao na niskim okretajima, a napominjem - nikada prije se to nije dogodilo, a ovo mi je ujedno prvi i zadnji put da točim na Tifonu. eNcode > da se probam malo provozati da se sve promučka, pa izvadim na blef ili... ? TomiTraktor > gledao sam već gepek, ne vidim kako bi mogao doći do pumpe goriva. Pitat ću mehaničara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 2 Frenchmen: Moguče je i to..... Ne tvrdim i nisam odvjetnik Tifona samo me čudi situacija u koju si upao. Velim, ni na MSu mapiranom na 100 oktana nisam imao takvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 igor > ti doneses uzorak a on se pripremi i analizira ako mislis da je bolje kad je zmuckano ili kad odstoji ti odlucis doneses i onda imas ispis kaj je sve u gorivu cak mozes i birat na kojem instumentu zelis analizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Evo dobio sam od njih i obrazac za prijavu nekvalitetnog goriva. Tko želi neka si pogleda. http://www.zagria.hr/upload/TIFON.pdf http://www.zagria.hr/upload/TIFON_0001.pdf Nikola > koja je minimalna količina koju trebaš? Donio bih ti promućkano, a i ono koje je malo odstajalo. Može u bocama 0.5l od Coca Cole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 (edited) dovoljan mi i 1mikrolitar jer i tako za analizu se koristi 1 kap Edited April 12, 2010 by eNcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 A da pogledaš svijećice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Joj ti Marina, gdje je onaj smajlić s čekićem... :bangin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ajde sada priznaj, koliko litara goriva si dobio od OMV-a za ovu antireklamu Tiffon-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Tcode, dabogda ti turbina spoolala tek na 7 hiljada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Joj ti Marina, gdje je onaj smajlić s čekićem... :bangin: Ma zajebajem .... :rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ma zajebajem .... :rofl::rofl::rofl::rofl: Sva si vražja, samo ti je glava.. .. BTW uskoro 666 post, aaaaa ? (admine, gdje je vražji smajlić :cice: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Tcode, dabogda ti turbina spoolala tek na 7 hiljada Uh, to mi je ipak malo prekasno. Daj bar na 5 'iljada :doh: . I nek to bude na Tffon-ovoj vodici, ovaj, benzinu :rofl:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ovo što su mi napravili u Tifonu zapravo je Water injection sistem, obogaćen mješavinom 95 oktanskog goriva... baš za street race. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 Joj ti Marina, gdje je onaj smajlić s čekićem... :bangin: pa ja sam isto mislio zadnje vrijeme da mi je gorivo jer mi je cukao pri jacem gasu i brzini, trokirao i radio missfire... pa su mi rekli lamela... pa smo stavili nove boschove spor'cke svjecice i sad auto radi kao sat... jeli ti sad bolje kad si vratio omv 100-ku? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 jeli ti sad bolje kad si vratio omv 100-ku? . još crnčim na poslu... kažu mi iz tifona da ispunim one papire i odvezem auto do ovl. servisa... i onda možeš si mislit priče... a) to nije naše gorivo b) mješali ste gorivo c) imali ste već smeća u rezervoaru d) da krivi smo, vratit ćemo vam pare za gorivo i platiti radne sate servisa za čišćenje rezervoara, promjenu filtera goriva i ren-a-car Mislim da bi na kladionici koeficijent za a/b/c bio 1 : 5000000 ispusti ću gorivo sutra ujutro prije posla i natočit omv 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 natocio bio neki dan taj carrera 100 i mogu reci da nikad vise... auto trokira na dodavanju gasa, sad ulio nazad 95 pa cekam da se to ispere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 kakvi su vam to auti kad im smeta benzin, ja da se popisam u svoga on ce ic i osvajat sampionate Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 kakvi su vam to auti kad im smeta benzin, ja da se popisam u svoga on ce ic i osvajat sampionate Novi? :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Evo istočio Tiffon 95, zamjenio filter, natočio na kanister OMV 100 i nakon toga ga natočio punog OMV100 i auto ide skoro ko Lanos ST. Nikad više Tifon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 daj samo javite rezultate testiranja koje ti je encode ponudio.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 daj obavezno rezultate analize jerbo ja isključivo tifon class 95 točim. al uvijek točim na istoj pumpi i nikad nemam problema, tak da možda i to treba uzet u obzir:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Meni E46 M3 apsolutno ide isto i radi isto i na tifon i na OMV 100, 99% vremena je unutra OMV 100, ali nekad mi se zna desit da moram ulit nešto drugo i to bude tifon class 95BS i nikakvih promjena u ničemu.... Filter goriva kad sam izvadio nikakvih stranih tjela u njemu nije bilo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Vjerovatno je problem do Tifona Ivanja Reka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now