Jump to content

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

A jebemu, fakat steta... Tako sam bio vesel :(

Bio sam sumnjao malo u one rijeci Hamiltona da Senna nije bolji od njega. Ali danas me potpuno razuvjerio svojoj voznjom.

Hamilton, bez sumnje najbolji vozac danasnjice (a i svih vremena). Nije mi jasno samo zasto je Jergovic rekao "vjerojatno" najbolji vozac danasnjice. Jergovic je neobjektivno govno, on ima nesto osobno protiv Hamiltona i Mclarena pa tako sere bezveze. HAMILTON - the best ever

Posted
Hamilton, bez sumnje najbolji vozac danasnjice (a i svih vremena). Nije mi jasno samo zasto je Jergovic rekao "vjerojatno" najbolji vozac danasnjice. Jergovic je neobjektivno govno, on ima nesto osobno protiv Hamiltona i Mclarena pa tako sere bezveze. HAMILTON - the best ever

Hamilton - najbolji vozač jučerašnjice, današnjice i sutrašnjice.

Riječi razuma nakon uzavrelih emocija na kraju trke, konačno dolaze.

Posted

ustvari...kad se bolje razmisli...pa nek je kmica osvojio prvenstvo...

jer u usporedbi s tim naslovom, svih 7 Carevih naslova su cisti kao suza:cool::punk: sta, zabiti se u Hilla u zadnjoj utrci i tako osvojit prvenstvo prsti od časti u usporedbi s Crnim:doh::doh::doh:

ferrarijevim vozacima ne moraju druge momcadi pustat mjesta 3 zavoja do kraja da osvoje prvenstva...

Posted
Hamilton - najbolji vozač jučerašnjice, današnjice i sutrašnjice.

Riječi razuma nakon uzavrelih emocija na kraju trke, konačno dolaze.

E to to :thumbsup:

Mozemo mi srat koliko hocemo, ali decko je danas pokazao kakav je vozac i da nema konkurencije.

Samo sto kad Glock ode u penziju :blink:

Posted

Dali je moguće da netko osvoji prvenstvno sa 180 bodova?

Ja mislim, djeco, da ćemo mi to svjedočit druge godine. Ovo je tek najava, maestralne, genijalne i uzvišene karijere već danas, najboljeg ma nebi reko vozača, reko bi najboljeg PILOTA prijevoznih sredstava u povijesti vremena.

Posted
glock supak, VETTEL KRALJ :D bio je skroz van price a on je vozio kao da NJEMU ovisi naslov.... uglavnom zao mi je masse,zasluzio je :(

Vettela u FERRARI ! - Crnju na lomaču

Posted
Ja sam već nazvo Jocu Amsterdama i Golubovića pa će da mu smestimo jedan skuter pred kuću !

Care :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Posted

Ja mislim, djeco, da ćemo mi to svjedočit druge godine. Ovo je tek najava, maestralne, genijalne i uzvišene karijere već danas, najboljeg ma nebi reko vozača, reko bi najboljeg PILOTA prijevoznih sredstava u povijesti vremena.

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Posted

vettel:notworthy::notworthy::notworthy:

dečko pretekne 2 kruga prije kraja prvenstva vozača koji se bori za naslov samo tako kao da mu to znači najviše na svijetu,a ustvari nema ništa od toga, nego je ovaj bio ispred njega što je značilo da ga treba preteć

ovi iz ferraria bi ga mogli već iduću sezonu zvat ako su pametni, kad već nisu kubicu

Posted
Hehehe...

Sad tek vidite kako je prošle godine bilo McLarenovim navijačima... kad se izgubi dobiveno prvenstvo... ;)

Hmmm ... da, samo sto Kimmi nije morao imati pomoc od nekog u poretku kao neki danas :rolleyes:

Posted

Iskreno se bojim za Massu.

Čovjek bi se mogao propiti.

Predispozicije je već imao i prije.

Loša sreća (Krepvanaje bolida tri kruga prije kraja)

Frustriraući neuspjesi na kiši (mnogo primjera)

Kolega alkoholičar ( Kimi, jelte)

Ako se nakon ovog ne propije, onda je fakat karakter i pol!

Posted

uostalom massa ima više pobijeda od hamiltona, pa kak je to moguće ispred najboljeg vozača na svijetu:huh:

Posted
Hehehe...

Sad tek vidite kako je prošle godine bilo McLarenovim navijačima... kad se izgubi dobiveno prvenstvo... ;)

:rofl::rofl::rofl: Koja usporedba :rofl::rofl::rofl:

Prosle godine Mclaren i cudo prirode za volanom su si potpuno sami uzeli prvenstvo.

Ove godine su to skoro ponovili :lol:

Ali u svakom slucaju, super ti usporedba :lol:

Posted
Hehehe...

Ako se ja dobro sjećam, Hemilton se prošle sezone, u kritičnom trenutku USRO i POSRO, izletio, vozio ko telac, uglavnom - sam se sjebo.

To nije "izgubit dobiveno prvenstvo" - to je bit loš kad je najbitnije.

A Massa je izgubio dobiveno. Jer je Glok dobio momentalno prosvjetljenje i unutarnji poziv za uzvišeni cilj i promjene i odlučio stat i kontemplirat o životu kao takvom u zadnjem zavoju zadnje trke prvenstva. Kako romantično.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...