Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :rofl::rofl::rofl: Koja usporedba :rofl::rofl::rofl: Prosle godine Mclaren i cudo prirode za volanom su si potpuno sami uzeli prvenstvo. Ove godine su to skoro ponovili :lol: Ali u svakom slucaju, super ti usporedba :lol: Pa ti isto kurca ne kuzis vidim, pa propustili su Kimmia prosle sezone, pa nesjecas se kad je to Hamilton napravio?? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 uostalom massa ima više pobijeda od hamiltona, pa kak je to moguće ispred najboljeg vozača na svijetu:huh: Ufff.....tu se već upliću masoni i iluminati te teorije zavjere, stvari o kojima nebi olako pisao na forumu jer bi nas mogao progutati mrak...pssst!
brba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hmmm ... da, samo sto Kimmi nije morao imati pomoc od nekog u poretku kao neki danas al je zato massa ove sezone imao pomoc od fia-e , tog se sad odjednom nitko ne sjeca... kat d krep... jel je hambi osvojio 99 bodova u sezoni, je, znači bio je bolji i točka :thumbsup:
alex Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 kakva frka za ništa.....pa shumi je u svoje vreme pravio sranja na 70% trka,i nikad ni kažnjen nije bio....tako da neznam čemu ovolika prašina....hebat ga....iako,više volim i crnac nego opet ferari....u biti volio bi da je bmw!!!
Josey Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ovi meklarenovci su smešni, rajko obrisi slinu e fkt kad jos malo pogledan onu snimku glok se skroz maka sa staze i pustija ove napred. zasto? pa utrkiva se s njima, moga in je smetat tih 150 metara mozda covik mislija da ga stizu za cili krug loool
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ma Hamilton osvojio naslov, al ostao bez cure. Kad je vidla kolko ga Timo voli, puknula od ljubomore i ode veza u ku***
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 uostalom massa ima više pobijeda od hamiltona, pa kak je to moguće ispred najboljeg vozača na svijetu:huh: To ti je zato jer su svi protiv Mclarena i Cuda od prirode za volanom i stalo ih jebu. :lol::lol::lol::lol::lol: Recimo ovo djubre od Vetela je 100% namjerno isao proci Cudo prirode za volanom rakete najbolje momcadi. Samo da ga sjebe :lol::lol:
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 al je zato massa ove sezone imao pomoc od fia-e , tog se sad odjednom nitko ne sjeca... kat d krep... jel je hambi osvojio 99 bodova u sezoni, je, znači bio je bolji i točka :thumbsup: Ma dajte te teorije zavjere posaljite admiralu Domazetu Losi da uvrsti u najnoviju knjigu "Poredak, protokol, naredba, urota - prica o Formuli 1 2008." Bio je bolji, vidim ... nesjecam se da je imao vise pobjeda?
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Pa nadam se da dobro pratite F1 i da ste do sad vidjeli kako se bolid s potrošenim gumama za suho ponaša po mokrome... Čemu čuđenje? Jest da su navijači Ferrarija i Masse ogorčeni, ali... Najjači mi je bio Ferrarijev boks... :P
Lacko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ovako sam se zadnji put osjećao nakon Hrvatska - Turska. Al ovdje je preokret došao još brže i još nepravednije. Strašno E to ti je dobra paralela - S tim da ono boli još i sad
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ma brba, sreća pa je Hamilton bio svetac cijel sezonu. Baš me zanima, da je slučajno Kimi naguzio crnčugu ko što je ovaj njega tamo u Kanadi ak me pamćenje služi, bil Hamilton isto tako rekao da je to 'trkaći incident i da se to dešava'
Noci_jr Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 vidi momak.. ako se 5 krugova ponasa isto sto nebi i sesti
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 f1-hr Put u Brazil - 200€ Karta za Interlagos - 500€ Gledati Ferrarijevce kako pate - NEPROCJENIVO! Za sve ostalo tu je Timo Glock! :rofl::rofl::rofl: vidi momak.. ako se 5 krugova ponasa isto sto nebi i sesti To je i razlog zašto su ga stigli vozači na intermedijima... bili su puno brži...
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pa ti isto kurca ne kuzis vidim, pa propustili su Kimmia prosle sezone, pa nesjecas se kad je to Hamilton napravio?? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: A jebiga, nisam to ni skuzio, Cudo od prirode za volanom je prebrzo za moje oko :blink: Danas je isto osvojio naslov tako brzom voznjom da ga nitko nije ni zamjetio. Ekipa mislila da pretice za par krugova, samo se micali. Vetel ga je presao valjda jer je mislio da se vraca u isti krug s njim :blink: Jedino je Kubica uvijek u istom krugu s bilo kim :lol::lol:
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Naslov na jednom portalu: OH MY GLOCK!!!! HAMILTON IS THE CHAMP !?!?!?
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 f1-hr Ti mora da si MP4don tamo. Primjetio sam da odnedavno i tamo siris mudrost :lol:
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 OVAKO VI MEKLARENOVCI MASA JE IZGUBIO ČASNO - kako - pobjedio. Došo je na trku - cijeli vikend mu je nad glavom visilo da MORA pobjedit. I šta je Masa napravio? Šta šta, kako molim? Pa pobijedio je. A ako se dobro sjećam, ISTA SITUACIJA prošle sezone, Luiz Hemolton, malo bježi bolid, malo izlećem, malo sam van staze... SISAČ. Teški. A masa kralj. On je danas kralj Brazila i guzit će do početka slijedeće sezone po cijeloj Kopakabani, a Hemilton će ionako bit razapet na križ već naredne sezone kad pokaže koliko nije dobar i kad ne obrani naslov. Jer ga neće obranit. Jer ga u utrci kojoj ovisi mu prvenstvno ga guzio Fetel. A kad te guzi Fetel a tebi ovisi naslov onda znaš koliko si dobar.
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 O, pa ti znaš biti i ozbiljan Nije zabavno to
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Khm ... Formula 1 je sport u kojem se natjecu 22 bolida podjednakih karakteristika, a uvijek pobjeduje Ferrari Ovo me podsjeca nekako na kraj crtica Cars kad onaj zeleni auto pobjedi, slicna scena
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 (edited) Ti mora da si MP4don tamo. Primjetio sam da odnedavno i tamo siris mudrost :lol: To je s hraweba... Točnije od diabla... ...nick mi je svugdje isti... ...brkaš lončiće... ...očaj?... :haha: Edited November 2, 2008 by Don-0007
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Zadnjih 6 utrka! ALONZO - 43 APOENA MASA - 33 APOENA HEMILTON - 28 APOENA SISAJTE GA MANEKENI!!!
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 U biti, kako je netko već konstatirao svi navijači Schumahera trebali bi biti sretni nakon ovog. Jer u usporedbi sa ovim , Schumacher je svetac.
KA2001MR Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 pa je mislim da je vettel vrlo dobar vozač i ako uskoro dođe u ferrari mogo bi neko hebat majko,jedino što mi je žao masse, nikad mi nije bio posebno drag, ali nakon toliko nesreće ove sezone stvarno mi ga je žao. ja sam osobno navijao za ferrari, a ne ni za kimia ni massu i ferrari je svoje napravio- osvojio 1. mjesto ja zadovoljan. zamislite si kak je massi bilo stat na najvišu stepenicu podija u svom gradu, a najradije bi plakao negdje u mraku
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 E onak da, tko je ono osvojio naslov momcadskog prvaka? Hmmm ... da? Glasnije ... moze? FERARI! E prema tome, meni dovoljno. Necu ni poceti o tome ko ima vise pobjeda, da se ne sramote navijaci McLarena pretjerano ))
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now