Jump to content

Recommended Posts

Posted
Zadnjih 6 utrka!

ALONZO - 43 APOENA

MASA - 33 APOENA

HEMILTON - 28 APOENA

SISAJTE GA MANEKENI!!!

Ali moras uzet u obzir da Alonso ima daleko najbolji bolid :cheer:

• Replies 511
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Ma može se Alonso na trepavice postaviti ako Vettel dođe u Ferrari. Ako ne, onda ima šanse. Osim ako taj isti ne bude raspoložen ko danas i u ovoj momčadi u kojoj je :D

Posted

E alo šabani

Ovaj rasplet me podsjetio na tužnu godinu 1984. kad je sisački sistem Formule 1 oduzeo na jaranski sistem bodovanja naslov tada mladom asu i kralju Formule 1, najvećem Alenu Oprosti.

Imo bi ih 5 a ne 4 da ga nisu zakinuli za POLA BODA lol...

Ta Formula 1 je sisa.

Al ono...di god su velike pare u igri - niš nije čisto.

Osim košarke. NBA je u biti popovska liga, tu je sve na kunem se i majkemi i sve je 100 procentno :D

Posted
Ali moras uzet u obzir da Alonso ima daleko najbolji bolid :cheer:

Specificiraj kako misliš najbolji, dali u ovoj sezoni ili u povijesti vremena?

Jer ja smatram, moje skromno mišljenje, a ja ionako mogu govorit SAMO u svoje ime (čije? - pa svoje!) - ja mislim da je najbolji bolid svih vremena u povijesti vremena, MekLaren Marcedes.

Ja tako mislim a sad, može bit i da krivo mislim...

Posted

Da, usporile su obje, ali isto tako, siguran sam da se Trulli nikome nije micao bez borbe.

Ipak je Timo fini gospodin, pa se nebud lijen i maknuo sa trkaće putanje kako ne bi slučajno kome zasmetao.

Posted

McLaren surprised by Glock's decision

McLaren boss Ron Dennis admitted his team were caught by surprise by Timo Glock's decision to stay on dry weather tyres until the end of the Brazilian Grand Prix.

Toyota's Glock decided to stay on dry tyres despite the heavy rain that hit the Interlagos circuit near the end of the race.

The decision meant Lewis Hamilton, who did pit for wet weather tyres, found himself in sixth place going into the final lap, needing fifth to secure the title.

But Glock struggled in the wet conditions and Hamilton managed to pass him with just a few corners left to secure the crown.

A delighted Dennis admitted Glock's decision was a surprise.

"It's great. It was a really difficult race," said Dennis. "We saw the Ferraris and Alonso go away we just couldn't race... you know we didn't want to race with them. So we had fourth and fifth to play with.

"Who would have thought Glock would stay out on dry tyres? We were just looking at it in the last two laps thinking; 'Do we fight for the position with Vettel, or do we let him go, and how's it going to happen?'

"Boy I tell you that was one hell of a call and we're pleased for the team, but delighted for Lewis."

Dennis also praised Hamilton, who became Formula One's youngest ever champion at 23, saying the Briton deserved the crown.

"We've got a couple of youngsters out there we are looking after, but he is very special you know," he added. "He has not just won a world championship, he is the youngest ever world champion.

"And he has done it so well, every statistic over the last two years, he has beaten. He has still finished this season with more points than any other driver over the last two years, so he deserved to win the world championship."

www.autosport.com

Posted

a kaj tebi znaci borba ak si 15-20 sec , kaj je trebao full lijevi i zveknut hambija...

zabrijali ste ljudi, zabrijaliiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Posted
a kaj tebi znaci borba ak si 15-20 sec , kaj je trebao full lijevi i zveknut hambija...

Pa čini se da bi večini ovdje to bilo jako sportski... :huh:

Posted

U zadnjem zavoju, ne micanje s putanje bi mu sačuvalo bar jednu od dvije pozicije koliko je izgubio. Al ipak je to gospodin sa manirama, pa ne bi on nikoga štel ljutiti

Posted
To je s hraweba... ;) Točnije od diabla...

...nick mi je svugdje isti... ;) ...brkaš lončiće...

...očaj?... :haha:

Pa sto ti kopiras njegove postove od tamo (doslovno C/P) i postas ovdje? Sto ti je on neki idol ili sto?

Specificiraj kako misliš najbolji, dali u ovoj sezoni ili u povijesti vremena?

Jer ja smatram, moje skromno mišljenje, a ja ionako mogu govorit SAMO u svoje ime (čije? - pa svoje!) - ja mislim da je najbolji bolid svih vremena u povijesti vremena, MekLaren Marcedes.

Ja tako mislim a sad, može bit i da krivo mislim...

Ne znam, ne bi se slozio. Ja mislim da je Mclaren toliko nadmocan vise zbog svojih vozaca i prvenstveno sefa momcadi, "takticarima" i samim odnosima u momcadi.

Posted

Jasno da ne može kad im se maknuo s trkaće putanje (gdje je gotovo suho) na mokro sastrane. Trulli je taj isti sektor odvozio 3 sekunde brže. dakle tri sekunde u najkraćem sektoru. Hm. da.

Posted

a kaj bi sa tim nemicanjem postigao kad nemre krenut sa mjesta, cim je na izlasku sa tog zavoja poklopio gas pocelo ga je vrtit, tak i tak je ciljna ravnina dosta dugacka i opet bi ga hambi oderao...

Posted
Pa sto ti kopiras njegove postove od tamo (doslovno C/P) i postas ovdje? Sto ti je on neki idol ili sto?

Nisam bio nigdje drugdje nego na hawebu... čovjek je to tamo kopirao, sa spomenutog foruma, ja naznačio da je kopirano i u čemu je problem, ni on sam to nije pisao... :huh: Isto je kopirano i ovo vrijeme zadnji krug... isto quote... tražio sam na F1 stranici, ali se trenutno nije otvarala da kopiram sa live timinga... ;) A ti odmah dolaziš do revolucionalnih zaključaka... :rofl:

Jasno da ne može kad im se maknuo s trkaće putanje (gdje je gotovo suho) na mokro sastrane. Trulli je taj isti sektor odvozio 3 sekunde brže. dakle tri sekunde u najkraćem sektoru. Hm. da.

Hm... ne vjeruješ valjda da je Glock stao sam od sebe i čekao Lewisa, a dobro znamo kakve su izjave pljuštale nakon Monze... A i moraš znati da je Glock odvozio puno više krugova na tim gumama od Trullija...

Posted

Kad sam se vec dotaknuo briljantnom uma aka moRona, bome je imao pravo... Stvarno je sva ekipa ispred bila na 3 pita i oni su svakako bili konkurentni :rofl::rofl::rofl:

Jel moguce da je netko tko recimo samo prati F1 toliko glup? Ali ne, on je sef momcadi koja ima prvaka :doh:

A ova provala "mi nismo znali s kim se utrkujemo" da ne komentiram :rofl:

Vjerojatno je ona mala iz "sugacubsa" tokom utrke objasnjavala cijeloj ekipi kako stvari stoje, tko je na kojem mjestu, na kojoj strategiji i tako to :rofl::rofl::cice:

Posted

2 outlaw: Pih sve okrećeš na šalu... :rofl::rofl::rofl: I kako onda s tobom za ozbiljno... :D:P

A od svega najjači je bio Ferrarijev boks... :haha: Pogled u nevjerici... :haha:

Posted

Hm... ne vjeruješ valjda da je Glock stao sam od sebe i čekao Lewisa, a dobro znamo kakve su izjave pljuštale nakon Monze... A i moraš znati da je Glock odvozio puno više krugova na tim gumama od Trullija...

nemam što vjerovati.

gospon rajko je to najbolje objasnio.

gospon timo je čuo neki unutarnji glas koji je rekao, TIMO, USPORI, KUDA ŽURIŠ, MLAD SI CIJELI ŽIVOT JE PRED TOBOM...

a kad je vidio ovu dvojicu u retrovizoru, pomislio je VID BUDALE KAKO JURE, PA UBIT ĆE SE... BOLJE DA SE JA MAKNEM...

Posted

MA...nema ŠANSE da druge godine osvoji

ZGAZIT će ga masa, a dok se oni dva budu borili, Alonzo će hitat na bodove.

I opet sve po starom...kvragu

Posted (edited)

Jao ljudi... čemu sve to...

Tako dramatično je bilo i prošle sezone...

9 godina zaredom smo gubili, mislim da smo se već i navikli... sad malo vježbajte vi... :P

BTW, sljedeća sezona... Hmmm, to nitko nezna kako će izgledati... drugačija aerodinamika i gume, dok je tu još i KERS... u svakom slučaju bit će zanimljivo... :happy:

gospon timo je čuo neki unutarnji glas koji je rekao, TIMO, USPORI, KUDA ŽURIŠ, MLAD SI CIJELI ŽIVOT JE PRED TOBOM...

Da, Toyota je poznata po jaaako dobrim odnosima s McLarenom... vremena sve pokazuju... krive su Glockove gume... a sad hoćete li se s time složiti ili ne vaš problem... činjenice govore dovoljno za sebe... ;)

The Brazilian Grand Prix

Interlagos, Sao Paulo, Brazil;

71 laps; 305.909km;

Weather: Wet and dry.

Classified:

Pos Driver Team Time

1. Massa Ferrari 1h34:11:435

2. Alonso Renault + 13.298

3. Raikkonen Ferrari + 16.235

4. Vettel Toro Rosso-Ferrari + 38.011

5. Hamilton McLaren-Mercedes + 38.907

6. Glock Toyota + 44.368

7. Kovalainen McLaren-Mercedes + 55.074

8. Trulli Toyota + 1:08.433

9. Webber Red Bull-Renault + 1:19.666

10. Heidfeld BMW Sauber + 1 lap

11. Kubica BMW Sauber + 1 lap

12. Rosberg Williams-Toyota + 1 lap

13. Button Honda + 1 lap

14. Bourdais Toro Rosso-Ferrari + 1 lap

15. Barrichello Honda + 1 lap

16. Sutil Force India-Ferrari + 2 laps

17. Nakajima Williams-Toyota + 2 laps

18. Fisichella Force India-Ferrari ( + 2 laps

Fastest lap: Massa, 1:13.376

Not classified/retirements:

Driver Team On lap

Piquet Renault 1

Coulthard Red Bull-Renault 1

World Championship standings, round 18:

Drivers:

1. Hamilton 98

2. Massa 97

3. Raikkonen 75

4. Kubica 75

5. Alonso 61

6. Heidfeld 60

7. Kovalainen 53

8. Vettel 35

9. Trulli 31

10. Glock 25

11. Webber 21

12. Piquet 19

13. Rosberg 17

14. Barrichello 11

15. Nakajima 9

16. Coulthard 8

17. Bourdais 4

18. Button 3

Constructors:

1. Ferrari 172

2. McLaren-Mercedes 151

3. BMW Sauber 135

4. Renault 80

5. Toyota 56

6. Toro Rosso-Ferrari 39

7. Red Bull-Renault 29

8. Williams-Toyota 26

9. Honda 14

Edited by Don-0007
Posted

Je. i Zato, dok trulli koji je imao 13 sekundi zaostatka i 11 sekundi prednosti, dakle nema se s kim boriti i može mirno voziti, napravi 2.2 sekundi bolje vrijeme u zadnjem SEKTORU (ponavljam 2.2 sekunde u NAJKRAĆEM sektoru) , glock odvozi lošije makar se bori za poziciju i bodove. Ne samo to, dapače, on se i džentlmenski makne, nebud lijen

Posted
FERRARI BOG !!!

Je.bem majku svima a prvo potplacenom ciganu u TOYOTI

Fuj ! Crnac se skrumpiro - ZLO MI JE

ovo kao da sam ja napisao,

nemam snage puno pisati, preznojio sam se sav i skoro razbio televizor.

ali jedna kratka, m... MU J.BEM CIGANU GLOCKU :rockon:

Posted (edited)
Je. i Zato, dok trulli koji je imao 13 sekundi zaostatka i 11 sekundi prednosti, dakle nema se s kim boriti i može mirno voziti, napravi 2.2 sekundi bolje vrijeme u zadnjem SEKTORU (ponavljam 2.2 sekunde u NAJKRAĆEM sektoru) , glock odvozi lošije makar se bori za poziciju i bodove. Ne samo to, dapače, on se i džentlmenski makne, nebud lijen

Da i...? Što mi tu možemo? Riješenje bi bilo da se Glock zabio u Hamiltona? Da ga je brutalno išao zatvarati? Pa vidi se po vremenima da ga je do cilja ostavio par sekundi... i da je išao na puštanje sigurno bi kad je Lewis prošao stisnuo gas... ne bi smio biti toliki GAP... ;)

Uopće ne vidim nikakvu vezu po kojoj bi se moglo vidjeti da je Glock puštao? Toyota - Mercedes, Glock - Lewis (a tek riječi koje je izgovorio Glock nakon Monze, da će mu prvom prilikom vratiti...)... :blink:

Glock said car was very hard to drive

Timo Glock said he could do nothing to stop Lewis Hamilton from overtaking him on the final lap of the Brazilian Grand Prix, the German struggling with dry weather tyres.

The Toyota driver decided not to pit when the rain hit Interlagos with just a few laps of the race left, and the decision meant Hamilton found himself in sixth place at the start of the final lap, having been passed by Toro Rosso's Sebastian Vettel.

The Briton needed fifth to secure the crown, and he dully got it when he passed Glock on the final corner.

The German said his car was very hard to drive.

"I was on dry tyres at the end of the race when it was raining quite badly and it was just impossible on the last lap," said Glock. "I was fighting as hard as I could but it was so difficult to just keep the car on the track and I lost positions right at the end of the lap.

"Finishing in the top six is a decent result for me because I'd been struggling with the car earlier in the weekend but we were very close to fourth place so I am a bit disappointed.

"It's the end of my first season with Toyota and I'm happy with it as a whole. It was not easy for me early on but we improved the car a lot and I also improved myself during the year.

"Since Hockenheim it's been positive for me; beating my target of 20 points and finishing on the podium as well is a good achievement. Now we have to work even harder for next year to make another step forward."

Teammate Jarno Trulli finished in eighth position after he was stuck behind Giancarlo Fisichella for several laps after his first pitstop.

"It was an eventful race," said Trulli. "We had a good start and the first laps were pretty good, when I was following Felipe Massa. It started to dry up and we went for dry tyres.

"Unfortunately I got stuck behind Fisichella who was much slower than me. I didn't have the top speed to overtake him so I lost a lot of time over those laps. As soon as I got away from him I was one of the quickest on the track, I was recovering quite a lot and closing the gap to the guys in front but it was not enough.

"When it rained we took the choice to stay on dry tyres and we got a point. Having started second we missed an opportunity but overall we have done a good championship and I am pretty happy with that. Now we are aiming to make even bigger progress for next year."

Edited by Don-0007

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...