Jump to content

195/50-15 najbolja guma za mali auto

Recommended Posts

Da li je itko probao onaj novi Proxes R-1R?

Izgleda mi interesantna, pa ako ima iskustava nek podjeli s nama. ;)

R1R je mekana guma kao i R888 , rekao bi da su smjese vrlo slicne jel imam i jednu i drugu...

Guma drzi super... Ali se i trosi jako brzo...

Za razliku od R888 ima dosta mekse bocnice, i puno je bolja kroz lokve zbog vise kanala...

Ko ne radi previse kilometara, definitivno guma za razmisliti i njoj, i nije preskupa

GY Eagle F1 u Pneumatiku ispod 500kn komad sa montažom. Godinama se vozim na njima i prezadovoljan ;)

jedna mala obavijest ako niste znali GY Eagle F1 GSD3 se prestao proizvodit :bye1:

tako ako negdje jos naletite na tu gumu to je zadnja zaliha....

jedna mala obavijest ako niste znali GY Eagle F1 GSD3 se prestao proizvodit :bye1:

tako ako negdje jos naletite na tu gumu to je zadnja zaliha....

Nemoj zezati, jel znaš možda što dolazi umjesto nje?

Imao sam F1 i nema mi veceg smeca od tog goodyeara. stavio sam u 12. mjesecu bridgestone turanzu i ovih par toplijih dana sta su bili, prezadovoljan, po kisi odlicno drze, neusporedivo su bolje od F1. inace vozim pola koji ima 950kg. Cijena im je oko 450kn/kom.

ja imam yokahama paradu u toj dimenziji i guma je jebena, ali 15-17kkm i smece...

kod mene duale 20-22k km odlicno i na 28k km ih bacio...

prezadovoljan bio:thumbsup:

ja bi iso ili na yokohamu, ili na michelin...:thumbsup:

iako govore i da je dunlop sp sport fastresponse jako dobra:)

ja sam gledao za yokohamu po hrv, i kod Ico-e s foruma je najjeftinija:thumbsup:

pa ljudi moji kak vi uspijete sastavit 25k km sa jednim gumama? ja tolko uspijem ak zamjenim zadnje napred pa sve zbrojim

a nego kako drugacije?

mjenjam ih napred-nazad

cca 2 puta

ako stavim nove ljetne sad npr, onda u 11mj stavljam zimulje a na proljeće kad vraćam stavljam ove od iza naprijed i obratno...:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...