Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam sebi isto gledao (nisam probao) neke gume za lagani auto (swift ima 800tinjak kila) i navodno je Toyo Proxes dobra guma za lagane aute (mekana, na tezim autima se brzo trosi itd...).

Posted
Da li je itko probao onaj novi Proxes R-1R?

Izgleda mi interesantna, pa ako ima iskustava nek podjeli s nama. ;)

R1R je mekana guma kao i R888 , rekao bi da su smjese vrlo slicne jel imam i jednu i drugu...

Guma drzi super... Ali se i trosi jako brzo...

Za razliku od R888 ima dosta mekse bocnice, i puno je bolja kroz lokve zbog vise kanala...

Ko ne radi previse kilometara, definitivno guma za razmisliti i njoj, i nije preskupa

Posted

ja imao 2 michelin pilot exalto na puntu, stare su bili 5 godina i skroz poderane, a drzale fantasticno s obzirom na starost i stanje i ako ih nadem za ok cijenu uzet cu sve 4

Posted
GY Eagle F1 u Pneumatiku ispod 500kn komad sa montažom. Godinama se vozim na njima i prezadovoljan ;)

jedna mala obavijest ako niste znali GY Eagle F1 GSD3 se prestao proizvodit :bye1:

tako ako negdje jos naletite na tu gumu to je zadnja zaliha....

Posted

imao na Polu pilot exalto 2 i zbilja odlična guma...ljetne su F1 i drže ok al dok se zagriju...i nisu tolko mekane ko toyo

uglavnom bilo koja mekanija guma na lagani auto

Posted
jedna mala obavijest ako niste znali GY Eagle F1 GSD3 se prestao proizvodit :bye1:

tako ako negdje jos naletite na tu gumu to je zadnja zaliha....

Nemoj zezati, jel znaš možda što dolazi umjesto nje?

Posted

Imao sam F1 i nema mi veceg smeca od tog goodyeara. stavio sam u 12. mjesecu bridgestone turanzu i ovih par toplijih dana sta su bili, prezadovoljan, po kisi odlicno drze, neusporedivo su bolje od F1. inace vozim pola koji ima 950kg. Cijena im je oko 450kn/kom.

Posted
ja imam yokahama paradu u toj dimenziji i guma je jebena, ali 15-17kkm i smece...

kod mene duale 20-22k km odlicno i na 28k km ih bacio...

prezadovoljan bio:thumbsup:

ja bi iso ili na yokohamu, ili na michelin...:thumbsup:

iako govore i da je dunlop sp sport fastresponse jako dobra:)

ja sam gledao za yokohamu po hrv, i kod Ico-e s foruma je najjeftinija:thumbsup:

Posted

pa ljudi moji kak vi uspijete sastavit 25k km sa jednim gumama? ja tolko uspijem ak zamjenim zadnje napred pa sve zbrojim

Posted
pa ljudi moji kak vi uspijete sastavit 25k km sa jednim gumama? ja tolko uspijem ak zamjenim zadnje napred pa sve zbrojim

a nego kako drugacije?

mjenjam ih napred-nazad

cca 2 puta

ako stavim nove ljetne sad npr, onda u 11mj stavljam zimulje a na proljeće kad vraćam stavljam ove od iza naprijed i obratno...:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...