alfa_vd Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Fitestone SZ90,sve san prova i radin ka vulkanizer,ali ova se jako dobro pokazala,jedino pilot exalto je bolji po meni,ali skupljii:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alessio Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Fitestone SZ90,sve san prova i radin ka vulkanizer,ali ova se jako dobro pokazala,jedino pilot exalto je bolji po meni,ali skupljii:thumbsup: jel pod ovim mislis samo na laksa auta ili?? sta bi za 145 QV preporucija u toj dimenziji?? znas i sam koliko ima kila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 pa ljudi moji kak vi uspijete sastavit 25k km sa jednim gumama? ja tolko uspijem ak zamjenim zadnje napred pa sve zbrojim De ti sebi špur daj složit jer ti jede gume previše, ja sam na duji GTI toliko napravio s rabljenim Falkenom koje sam kupio sa skasenog za 500kn sve 4. Inace moja Preporuka F1 Eagle...meni odlično drže cestu, čak i na niskim temperaturama+mokar asfalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Fitestone SZ90,sve san prova i radin ka vulkanizer,ali ova se jako dobro pokazala,jedino pilot exalto je bolji po meni,ali skupljii:thumbsup: Daj reci ima li to u 185/60 R14, i koja bi bila cijena? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Jel zna netko možda gdje bi nabavio novu JEDNU Pirelli P5000 Drago u 195/50 15"? nazovi kusteca, mislim da ti on josh ima(iako nisam ziher) a ako nemaju vici pa cu ti provjerit u ah dal ima koja josh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prpa Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 GY Eagle F1 u Pneumatiku ispod 500kn komad sa montažom. Godinama se vozim na njima i prezadovoljan ja se isto godinama vozim na tvojim F1:lol: i prezadovoljan sam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Skoro pa slucajno mi uletile fulde carat exelero u mrvicu nizoj dimenziji tj. 195/45R15, (mislim da je u 50 profilu nije ni bilo) i mogu rec samo da takvu gumu nikad prije nisam vozio. Nisam probao pilotke, ali ova guma je bila brutalna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 ja se isto godinama vozim na tvojim F1:lol: i prezadovoljan sam:) Tebi su gume kao i vino što stariji DOT to bolje, tako da ti vjerujem da su ove moje mila majka :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ja iman ovaj SZ90 na mazdi 6,vozimo je na mazdi 3MPS,na par punta turba i to složenih 200ks,na hondi vti,svi su super zadovoljni,znači i na težim i na lakšim autama,jedino je MPS zbog jake snage ubila dosta brzo prednje gume:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi555 Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Ja uzeo Michelin Pilot Exalto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Ja uzeo Michelin Pilot Exalto... gdje? koliko novčića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Skoro pa slucajno mi uletile fulde carat exelero u mrvicu nizoj dimenziji tj. 195/45R15, (mislim da je u 50 profilu nije ni bilo) i mogu rec samo da takvu gumu nikad prije nisam vozio. Nisam probao pilotke, ali ova guma je bila brutalna... ove gume i ovu dimenziju sam imao ja na polu i odlicna je guma... na 195/50 sam probao turanzu i ona mi je bila najbolje na mokrom... GY F1 mi je takodjer odlicna guma ali samo po suhom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi555 Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 gdje? koliko novčića? Na kraju uzeo Fuldu Carat Exelero staru 2mj. od frenda za 800kn sve 4. Gume nove. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 GY Eagle F1 made in germany, 400kn/kom kod mog švercera Link to comment Share on other sites More sharing options...
boko Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 jel ima ko iskustva sa uniroyal rainsport2 ? koliko vidim dosta se hvali pilot exalto 2,i da ne izlazim na stazu najverovatnije bi se za nju odlucio,al posto je uniroyal dosta jeftinija,nekako mi ona zapala za oko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Puno,puno mekša guma,ako češ na stazu,nestat če u 10 krugova,ne misli se stavi michelin,ili provaj nači ovaj sz90,kod mene je 48kn s montažom,a jako dobra guma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now