Jump to content

195/50-15 najbolja guma za mali auto

Recommended Posts

Fitestone SZ90,sve san prova i radin ka vulkanizer,ali ova se jako dobro pokazala,jedino pilot exalto je bolji po meni,ali skupljii:thumbsup:

jel pod ovim mislis samo na laksa auta ili??

sta bi za 145 QV preporucija u toj dimenziji?? znas i sam koliko ima kila :D

pa ljudi moji kak vi uspijete sastavit 25k km sa jednim gumama? ja tolko uspijem ak zamjenim zadnje napred pa sve zbrojim

De ti sebi špur daj složit jer ti jede gume previše, ja sam na duji GTI toliko napravio s rabljenim Falkenom koje sam kupio sa skasenog za 500kn sve 4.

Inace moja Preporuka F1 Eagle...meni odlično drže cestu, čak i na niskim temperaturama+mokar asfalt

Jel zna netko možda gdje bi nabavio novu JEDNU Pirelli P5000 Drago u 195/50 15"?

nazovi kusteca, mislim da ti on josh ima(iako nisam ziher) a ako nemaju vici pa cu ti provjerit u ah dal ima koja josh....

Skoro pa slucajno mi uletile fulde carat exelero u mrvicu nizoj dimenziji tj. 195/45R15, (mislim da je u 50 profilu nije ni bilo) i mogu rec samo da takvu gumu nikad prije nisam vozio. Nisam probao pilotke, ali ova guma je bila brutalna...:)

Ja iman ovaj SZ90 na mazdi 6,vozimo je na mazdi 3MPS,na par punta turba i to složenih 200ks,na hondi vti,svi su super zadovoljni,znači i na težim i na lakšim autama,jedino je MPS zbog jake snage ubila dosta brzo prednje gume:thumbsup:

Skoro pa slucajno mi uletile fulde carat exelero u mrvicu nizoj dimenziji tj. 195/45R15, (mislim da je u 50 profilu nije ni bilo) i mogu rec samo da takvu gumu nikad prije nisam vozio. Nisam probao pilotke, ali ova guma je bila brutalna...:)

ove gume i ovu dimenziju sam imao ja na polu i odlicna je guma... na 195/50 sam probao turanzu i ona mi je bila najbolje na mokrom... GY F1 mi je takodjer odlicna guma ali samo po suhom...

jel ima ko iskustva sa uniroyal rainsport2 ?

koliko vidim dosta se hvali pilot exalto 2,i da ne izlazim na stazu najverovatnije bi se za nju odlucio,al posto je uniroyal dosta jeftinija,nekako mi ona zapala za oko...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...