puki Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 dali mi neko moze pojasniti na sto tocno djeluje ta ukruta na autu? tj koliko se isplati , dali se osjeti nesto uopce.. http://www.showoffimports.nl/product.php?productid=33183&cat=321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 poboljsava stabilnost i manje naginjanje auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 poboljsava stabilnost i manje naginjanje auta npr. jel pozeljno uz to onda jos imat i anti-roll prednji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi555 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Pa koji auto nema prednji anti-roll? Prvo stavi ARB, a onda ovo jer ti se ARB više osjeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Pa koji auto nema prednji anti-roll?Prvo stavi ARB, a onda ovo jer ti se ARB više osjeti. mislio sam na deblji anti-roll.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Anti roll bar, iliti stabilizator djeluje na ovjes, dok strut brace djeluje na šasiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Anti roll bar, iliti stabilizator djeluje na ovjes, dok strut brace djeluje na šasiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 ja sam jednom iz zajebancije spigo okruglu suplju cijev i zaserafio na tipu da vidim kako to radi, auto se malo naginjao onda sam umjesto amortizera zavario komad cijevi i bilo je jebeno ko karting :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 (edited) Kako vam Rocky kaze, razlicite su skroz stvari.. i ne poboljsava nikakvo mutavo naginjanje auta Puki, osjetiti ces na svom FWD Turbo kolima. Ne bas jako niti znacajno, ali nesto sitno vecu "sigurnost" pri pocetku ulaska u zavoj. Iskreno ne isplati ti se u to ulagati, Mitsu je tvoj novi auto, dovoljno je krut. Puno bitniji je to update za starije malo kantice. Radje gledaj ako vec nemas u smijeru strut bar front/rear i swaybar front/rear upgrade Edited March 19, 2010 by meshin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 ja sam jednom iz zajebancije spigo okruglu suplju cijev i zaserafio na tipu da vidim kako to radi, auto se malo naginjao onda sam umjesto amortizera zavario komad cijevi i bilo je jebeno ko karting :D Što je najgore nisam se nimalo iznenadio kad sam pročitao...ni najmanje :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Ovako H brace izgleda kod mene: Auto je doista nešto krući, no ne značajno. Razlika u vožnji postoji ali nije dramatična. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Na 400+ konja, a na modernijem autu projektiranom za snagu koju proizvodi mislim da nema nikakve razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 Kako vam Rocky kaze, razlicite su skroz stvari.. i ne poboljsava nikakvo mutavo naginjanje auta Puki, osjetiti ces na svom FWD Turbo kolima. Ne bas jako niti znacajno, ali nesto sitno vecu "sigurnost" pri pocetku ulaska u zavoj. Iskreno ne isplati ti se u to ulagati, Mitsu je tvoj novi auto, dovoljno je krut. Puno bitniji je to update za starije malo kantice. Radje gledaj ako vec nemas u smijeru strut bar front/rear i swaybar front/rear upgrade ma tak sam si i mislio... strut i sway imam naprijed .... za iza ima samo za kupit sway... i to sam jedino u nizozemskoj nasao.... brijem da bum to piknuo... i na kraju gewinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davor Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 imam to i ja... jako lepo struze po lezecima Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 imam to i ja... jako lepo struze po lezecima brijem da upatosiram auto da bi se drito ostao klackat negdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now