robi Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Znači primjetio sam sad kad je toplije da mi okretaji na autu( punto 1.2 8v, 2002god.) ne padnu kad stisnem kuplung, nego ostanu nekih desetak sekundi, i tek onda padnu... To mi se ne događa uvijek nego samo iznad 3500 okretaja.... E to mene užasno živcira, a i volim da je sve tip-top na autu, pa bi molio savjet za nekog OK mehaničara, u Zagrebu ili bližoj okolici... Normalno ne ovlaštene servise Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 alfaluđak..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 tnx... Bude vidio ovaj thread valjda, a ak ne onda cu mu poslat pm... Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 ajd nek netkoo kaže što bi to moglo biti, čini mi se da imam sličan problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 da ti se nije zaglavio tepih pod gasom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 mozda ti kuplung ne odvaja dovoljno pa vrti i motor malo inace na nekim autima je normalno da motoric lera drzi gas radi lakseg prebacivanja 10 sekundi je malo ipak previse, max cca 3 sekunde Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 prva stvar očistiti čađu na leptiru gasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 da ti se nije zaglavio tepih pod gasom nije to... to sam prvo gledo :lol: mozda ti kuplung ne odvaja dovoljno pa vrti i motor malo inace na nekim autima je normalno da motoric lera drzi gas radi lakseg prebacivanja 10 sekundi je malo ipak previse, max cca 3 sekunde nebi reko da je kuplung... barem meni kao laiku ne djeluje tako.... prva stvar očistiti čađu na leptiru gasa nije ni to.... frend mehaničar mi je maloprije to napravio, ali i dalje isto :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 lupi cekicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Evo video toga kaj se dešava... Ne vidi se baš dobro i još sam ja kreten zaboravio radit ugasit, al da se skužit....Od 28 s. se dobro vidi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 meni je to na puntu sluzbenom isto, ali drzi max 3 sec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now