Jump to content

T: plastičara, limara, lakirera...

-164-

Recommended Posts

Frend treba srediti auto što uključuje lakiranje kompletnog auta, popravak rednjeg i zadnjeg plastičnog branika..

traže se preporuke za vrhunskog limara/lakirera i nekoga tko popravlja plastične branike...

• 4 weeks later...

jel ima neko iskustva sa D&M autolimarijom i lakirnicom iz Dugog sela..dobio sam preporuku da su vrhunski...

isto tako sam dobio preporuku za Auto design Meglaj u sesvetama...

pa ako je netko bio ili čuo nešto o njima neka napiše

Edited by -164-

U Meglaju neš sitno lakirao nije loše, lakiranje ok ali mi se nesviđa završno čiščenje kad poliraju itd., frend je redovita mušterija sa E90, kasko malo malo radi zadovoljan i gore uvijek dobre pile se rade, inače vrhunski lakirer ti je Javor & sin, Samoborska, lakirao i postavljao zadnji spojler i vrhunski odrađeno, dosta skup ali za lakiranje jedan od najboljih, samo lakiranje radi limariju ne, za DM čuo dobre preporuke.

čudno, sa drugih strana samo pohvale za D&M...bio sam s frendom tamo i vrhunski sve izgleda...jedino kaj imaju tolko posla da se dugo čeka da se dođe na red...

frend je dogovorio s njima lakiranje cijelog auta prek kaska pa ću vidjet kak bu to ispalo

• 1 month later...
čudno, sa drugih strana samo pohvale za D&M...bio sam s frendom tamo i vrhunski sve izgleda...jedino kaj imaju tolko posla da se dugo čeka da se dođe na red...

frend je dogovorio s njima lakiranje cijelog auta prek kaska pa ću vidjet kak bu to ispalo

malo dizem topik...

i jesio bio na kraju kod njih ili ne?

naime, meni osiguranje koje ce isplatit stetu isto preporucuje navedenu autolimariju, kao imaju ugovor s njima pa ce bit najbrze gotovo sve skupa s isplatom. e sad, ako se dugo ceka na red, cisto sumnjam da ce mene ubacit brzo samo zato jer je salju iz osiguranja...

malo dizem topik...

i jesio bio na kraju kod njih ili ne?

naime, meni osiguranje koje ce isplatit stetu isto preporucuje navedenu autolimariju, kao imaju ugovor s njima pa ce bit najbrze gotovo sve skupa s isplatom. e sad, ako se dugo ceka na red, cisto sumnjam da ce mene ubacit brzo samo zato jer je salju iz osiguranja...

bio je frend, Citroen C5 Break komplet lakiranje i popravci prednjeg i zadnjeg branika, sve preko kaska..

jako je zadovoljan, odlično je napravljeno, ja nisam vidio niti jednu grešku ili zamjerku...

auto je bio doduše skoro mjesec dana kod njih jer su kasnili neki dijelovi iz citroena ali sve u svemu prezadovoljan je

sada ću i ja Accorda od staraca poslati na komplet lakiranje samo se nadam da neće tak dugo trajati..

bilo bi super kad bi se moglo to riješiti u 2 tjedna max

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...