Rajmond Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Smola se skida mlazom vode!!! Bas me zanima koje to stablo sada pusta smolu...a jeste ljencine Katran skines sa benzinom. Sa nitrom se ne bih igrao, a mislim da ni aceton nije dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Ja sam smolo skidao sa polir pastama...i to onim najjeftinijim. Trljaš dvije minute i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Smola se skida mlazom vode!!! ja probao s miniwashom, kasnije imao posla da počistim krov jer se sve raskeljilo, tako da.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 ja probao s miniwashom, kasnije imao posla da počistim krov jer se sve raskeljilo, tako da.. :drink: Nemoguće...pa to radimo svaki dan...u proljeće naravno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Smolu sam skinuo sa čistilom za silikon.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Dižem topic iz prašine, al kaj je najbolje od svega kaj ste napisali? Nije da baš imam vremena isprobavat sve po redu, pa mi treba nekaj provjereno. Točila auto na Valbiski na OMV-u i pištolji su im u raspadnom stanju, curi na sve strane, uzmem papir da obrišem benzin s blatobrana (samo sam prošla onim papirnatim ručnikom, nikakvo nasilno trljanje), a kad ono - papir pun crvenog laka, tak da benzin ne dolazi u obzir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Dižem topic iz prašine, al kaj je najbolje od svega kaj ste napisali? Nije da baš imam vremena isprobavat sve po redu, pa mi treba nekaj provjereno. Točila auto na Valbiski na OMV-u i pištolji su im u raspadnom stanju, curi na sve strane, uzmem papir da obrišem benzin s blatobrana (samo sam prošla onim papirnatim ručnikom, nikakvo nasilno trljanje), a kad ono - papir pun crvenog laka, tak da benzin ne dolazi u obzir. Nivea krema za ruke s tim ide bez problema!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 ja skidam s maslinovim uljem i to mi je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 ja sam skidao sa acetonom i alkoholom, a navodno ide i sa majonezom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Budem se danas pozabavila s tim, pa ću vidjeti rezultate. Javim. Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Antisilikon od Wurtha ili neke druge marke. Inače se koristi za čišćenje površine prije lakiranja. Ne nagriza podlogu (bilo koju) i skida sve (smola , masnoća , katran itd. ) Kupi se u colorshopovima 80 kn dodje limenka od litre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 antisilikon je zakon za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorawac Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 nikad nemoj s nitrom ja sam to napravio pa sjebo lak kupi taj sprej i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Nisam se još išla s tim zafrkavat, jer je toliko vruće da nemam volje za živjet, a kamoli skidat smolu s auta. Ak neće ić s Niveom, onda si kupim taj sprej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 ne znam dali ima u maloprodaji...Ali Bog Isus za skidanje smole ljepila i sličnog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now