Jump to content

Skidanje smole sa autolaka


Recommended Posts

Nitro razrđivač ti je skine ko niš. Samo nesmiješ jako stiskat i jako trljat, jer ti moze malo izmatirat. Ali to možeš rjepit s polirkom. Naneseš nitro na krpicu i lagano trljaš i ide odmah, i ne ostaju tragovi. Mislim da ti je to najdjelotvornije srestvo. Ja sam probai par tih preparata baš za smolu(Pevec, Metro i sl) Skine ali treba trljat ko konj.

Link to comment
Share on other sites

Cuj ja nitrom nebi..pa cak ni uljnim razredjivacem..jer ipak..to je razrjedjivac..i da, skida i lak i boju...--

 

Ne skida nitro lak. Skida lak od 1 dana starosti (tj, friški lak) Ja na poslu sa nitrom smolu čistim i nikad problema. Opet kažem ne trljat ko konj jer nije potrebno samo lagano i odmah odnese. Bez brige. To je bio problem sa starim 2K bojama. Ali baza-lak nema problema.

Link to comment
Share on other sites

celi doktorat oko smole....daj odi uzmi krpu i malo nitra i to operi....meni nove grede u garaži,i procurilo po mojoj novoj astri na 2 mesta i po rođinoj vectri....uzeo nitro i oprao...kao da ništa nije ni bilo....i ništa nije matiralo...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ja sam imao srecu da mi se pored auta ili provezla karavana kamiona s asfaltom:wallbash::wallbash: ......ili je neki debil kurio stare gume:censored::censored: .......ili nest slicno i cijeli auto mi je pu nekih crnih tockica koja nikako skinut dole......tockice su promjera oko 1mm...ili manje....idu dole ako noktom ko budala zagrebem....al brate ima ih milijun na autu.....:ljut:

 

any sugestions?????

Link to comment
Share on other sites

možda si se vouio po novom asfaltu..

 

ima sredstava za skidanje smole, katrana i tih gluposti na banzinskim postajama ili dućanima koji drže auto opremu, uglavnom dobro rade, nakon toga oprati auto šamponom da ne bude masan i sve 5..

 

može dolje i s benzinom, uljnim razrjeđivačem, jestivim uljem, wd40, nekad i alkoholom, samo nemojte biti pregrubi prema laku kad to skidate, ne koristit nitro i aceton.. ;)

Edited by killuminati
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...