Rajmond Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Smola se skida mlazom vode!!! Bas me zanima koje to stablo sada pusta smolu...a jeste ljencine Katran skines sa benzinom. Sa nitrom se ne bih igrao, a mislim da ni aceton nije dobar
Mattas Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja sam smolo skidao sa polir pastama...i to onim najjeftinijim. Trljaš dvije minute i gotovo
killuminati Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Smola se skida mlazom vode!!! ja probao s miniwashom, kasnije imao posla da počistim krov jer se sve raskeljilo, tako da.. :drink:
Rajmond Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ja probao s miniwashom, kasnije imao posla da počistim krov jer se sve raskeljilo, tako da.. :drink: Nemoguće...pa to radimo svaki dan...u proljeće naravno:)
entuzijast Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Smolu sam skinuo sa čistilom za silikon....
jabolchica Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dižem topic iz prašine, al kaj je najbolje od svega kaj ste napisali? Nije da baš imam vremena isprobavat sve po redu, pa mi treba nekaj provjereno. Točila auto na Valbiski na OMV-u i pištolji su im u raspadnom stanju, curi na sve strane, uzmem papir da obrišem benzin s blatobrana (samo sam prošla onim papirnatim ručnikom, nikakvo nasilno trljanje), a kad ono - papir pun crvenog laka, tak da benzin ne dolazi u obzir.
buby_FR Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dižem topic iz prašine, al kaj je najbolje od svega kaj ste napisali? Nije da baš imam vremena isprobavat sve po redu, pa mi treba nekaj provjereno. Točila auto na Valbiski na OMV-u i pištolji su im u raspadnom stanju, curi na sve strane, uzmem papir da obrišem benzin s blatobrana (samo sam prošla onim papirnatim ručnikom, nikakvo nasilno trljanje), a kad ono - papir pun crvenog laka, tak da benzin ne dolazi u obzir. Nivea krema za ruke s tim ide bez problema!!!
-164- Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ja sam skidao sa acetonom i alkoholom, a navodno ide i sa majonezom
jabolchica Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Budem se danas pozabavila s tim, pa ću vidjeti rezultate. Javim. Thanks!
Rallye VR6 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Antisilikon od Wurtha ili neke druge marke. Inače se koristi za čišćenje površine prije lakiranja. Ne nagriza podlogu (bilo koju) i skida sve (smola , masnoća , katran itd. ) Kupi se u colorshopovima 80 kn dodje limenka od litre.
chorawac Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 nikad nemoj s nitrom ja sam to napravio pa sjebo lak kupi taj sprej i gotovo
jabolchica Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Nisam se još išla s tim zafrkavat, jer je toliko vruće da nemam volje za živjet, a kamoli skidat smolu s auta. Ak neće ić s Niveom, onda si kupim taj sprej.
Lepi Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 ne znam dali ima u maloprodaji...Ali Bog Isus za skidanje smole ljepila i sličnog!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now