x3m Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Fali mi par dijelova od straznjih amortizera "koni sport" .. bio u svim mogucim ducanima koji drze auto opremu i u Ferosu sam bio.. i nitko nema nista od dijelova za prodati na komad. Sve sta imaju prodaju u kompletu skupa s amortizerima. I kaj sad ako nesto ode u kuratz il ise izgubi prilikom transporta treba kupiti novi amortizer? Konkretno radi se o ovim dijelovima; sigurnosna shajbica koja ima jedan mali zubac u sredini [ malo veca matica i to izmeđuostalog ide na; Za metale nije neki bed, to moze bilo koji tokar napraviti a kaj sa gumenim dijelovima, di njih nabaviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaki Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 javim ti sutra,ak u međuvremenu ne nađeš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 mozes doc do dijelova ili neka druga kombinacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 hmmm, ovo gumeno je bump-stop? jer imam na lageru bump-stopove od KW-a i zaštite od prašine koji bi pasali... A ovu piksu i podlošku ti mogu napraviti - kolko komada trebaš? Javi mi se na mob - 091/523-1440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 Hvala, ali nekako sam se snasao Ali dobro je znati kome se ubuduće obratiti :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now