PUGI Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 ljudi citajte malo=) http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=17009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Da li imate problema sa kašnjenjem paketa? "Problemi u prispijeću pošiljaka Kašnjenje poštanskih pošiljaka iz SAD-a, Kine i Hong Konga Zagreb, 25. ožujka 2010. – Hrvatska pošta je u zadnje vrijeme zaprimila brojne upite korisnika o razlozima kašnjenja pošiljaka iz Sjedinjenih Američkih Država, Kine i Hong Konga, na što smo mjerodavne poštanske službe tih zemalja i sami već u nekoliko navrata upozoravali. Poštanski operator Sjedinjenih Američkih Država navodi kako kao tranzitnu luku zbog nedovoljnih zrakoplovnih prijevoznih kapaciteta koristi Pariz, gdje se pošiljke zadržavaju te potom kopnenim putem otpremaju za Hrvatsku. Zbog toga dostava pošiljaka našim korisnicima stiže od pet do deset dana kasnije. Iako je Hrvatska pošta poštanskog operatora SAD-a u više navrata upozorila na ovaj problem, on i dalje ustraje na korištenju te zračne luke. Pošiljke iz Kine i Hong Konga se za Hrvatsku otpremaju u otvorenom tranzitu preko poštanske službe Rusije, koja nije u mogućnosti na vrijeme obaviti preusmjeravanje zbog, kako navode, velikog povećanja prometa, na što je znatno utjecala internetska trgovina. Kašnjenja tih pošiljaka kreću se od jednog do dva tjedna, te poštanski operator Rusije moli korisnike za razumijevanje. Hrvatskoj pošti je žao što dolazi do kašnjenja, no riječ je o problemima na koje ona, usprkos svim upozorenjima poslanim poštanskim operatorima SAD-a, Rusije i Kine, ne može utjecati. Nadamo se da će naši inozemni kolege ubrzo naći rješenje za ove probleme kako bismo mogli neometano nastaviti pružati usluge svojim korisnicima." Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Fala T-Code ....sada mi je dosta toga jasnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ma briju, ali činjenica je da paketi kasne u zadnje vrijeme opako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ma briju, ali činjenica je da paketi kasne u zadnje vrijeme opako. Je . Jedan display za clana jednog tu samo cekao jedno mjesec i pol dana. I kada smo taman odustali i htjeli novi naruciti je stigao. LOL A sada cekam masku za mob jednu isto vec preko 3 tjedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Same here.. Jebeni shipping, živce mi jede.. Isto tako već ravno 2 mjeseca čekam moncler jaknu iz italije za staru i ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Je . Jedan display za clana jednog tu samo cekao jedno mjesec i pol dana. I kada smo taman odustali i htjeli novi naruciti je stigao. LOL A sada cekam masku za mob jednu isto vec preko 3 tjedna Meni je jedan head unit, osim što je kasnio skoro 3 tjedna, a koji je išao iz USA preko Pariza, došao potpuno natopljen vodom jer su u Parizu paketi stajali puna dva dana na kiši :drink:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Same here.. Jebeni shipping, živce mi jede.. Isto tako već ravno 2 mjeseca čekam moncler jaknu iz italije za staru i ništa Jebemti ja taj Moncler...cura ima najobicniji suskavac koji kosta 3soma kn onak...HALO 2 Tcode> ja sam morao im nazad slati jedan Handsfree u neko selo u Kinu jer nije delao. haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
walbandon Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 meni jucer doslo pismo s carine, jbte, jedna sam ga procitao, neka skart kopija...pa danas faksirao..mislim da ce baterija kostati nekih 90kn vise nego planirano, pa bumo vidli,m valjda dodje do preksutra .. al unja cni traga ni glasa, jucer sam ig zvao, guzva im je, ta moja baterija sjedila kod njih u vreci od 02.4. ( po tracking nubmeru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 ja narucujem sa ebay-a sve zivo i nemam nikakavih problema , sve mi dode na kucnu adresu bezt carine ako imas necega vise komada , salje mi mu zasebnim paketima i ja zadovoljan... samo ja nekupujem nista iznad 60-70 €... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 ja narucujem sa ebay-a sve zivo i nemam nikakavih problema , sve mi dode na kucnu adresu bezt carine ako imas necega vise komada , salje mi mu zasebnim paketima i ja zadovoljan... samo ja nekupujem nista iznad 60-70 €... Eh ti si sad otkrio Ameriku pa to svi mi radimo...ovdje se raspravlja o stavrima koje kosrtaju preko 100€ i koje se obavezno carine Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 e da pitam...ja sam sebi narucio paket vrijednost 50 eura i sada meni u Gospić dosao poziv na carinu u Zg(Branimirova)...sto se samo carini u zg? da slucajno nisam cesto u zg, imao bi shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
walbandon Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 mozes im faksom/postom poslat racun Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 mozes im faksom/postom poslat racun Hvala na inf :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Same here.. Jebeni shipping, živce mi jede.. Isto tako već ravno 2 mjeseca čekam moncler jaknu iz italije za staru i ništa Zato obavezno nadoplati za DHL/FedEx pa dođe u roku od tjedan dana. I nebaš jebačine sa komunističkom firmom zvanom HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Zato obavezno nadoplati za DHL/FedEx pa dođe u roku od tjedan dana. I nebaš jebačine sa komunističkom firmom zvanom HP Fedex su največi pljačkaši ikad, naručiš nešto od $100 i onda njima još za carinu i njihove troškove špedicije daš 500kn, kad ti to isto dođe emsom na branimirovu platiš 200kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Zato obavezno nadoplati za DHL/FedEx pa dođe u roku od tjedan dana. I nebaš jebačine sa komunističkom firmom zvanom HP Hm samo sto onda imas megahebacinu sa carinom,specijom i jos milijon troskova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 FedEXom mi je stigla jakna vrijednosti 250€ (+slanje 25€) iz Francuske i stigla je u roku 3 dana; trackingom vidiš: "Marseille: tad i tad, Paris: tad i tad, Wien: Tad i tad, Zagreb: tad i tad i onda se unutar RH gubi trag. Uglavnom, carine nije bilo, a došla je u 3 dana ravno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 ima li kakavih iskustava u zadnje vrijeme od kako smo u EU za carinu robe iz Amerike,dakle netko tko je friško imao nešto preko 1000kn za carinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Ja sam uzimao ali manju vrijednost, cca 650 kn, uglavnom u konačnici na to sve još nekih 34% dodatnih troškova (PDV + pizdarije) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 ja iz indije uzeo stvar od 450kn i carinu placao na to+ troskove fedexovih usluga..pa vadio eori broj...satralo me ukratko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 ja iz indije uzeo stvar od 450kn i carinu placao na to+ troskove fedexovih usluga..pa vadio eori broj...satralo me ukratko ne bi da nije već 99999 puta napisano i na forumu i po internetu, koliko deru na carini kod kurirskih službi, pa si se morao sam uvjeriti u to Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Ja sam uzimao ali manju vrijednost, cca 650 kn, uglavnom u konačnici na to sve još nekih 34% dodatnih troškova (PDV + pizdarije) da li se carina obracunava na kompletan iznos (shipping+roba ili samo na vrijednost robe Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Probat ću doma potražiti račun da sad ne izmišljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 da li se carina obracunava na kompletan iznos (shipping+roba ili samo na vrijednost robe na sve jebenih 9 znakova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now