c2h5oh Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 javim nema frke. samo ako dozivim dolazak tog paketa vec mi se ruke tresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Meni jučer došao blic za DSLR, nakon što je od 20.08 kod njih na carini. Dobra stvar što je išlo preko 2 invoicea, oni obračunali carinu samo na jedan. Neko se zajebao Usput, jučer i danas pokušavam ući u trag paketu iz Njemačke za koji po trackingu vidim da je već 5 dana u Splitu. Nakon bar 12 različitih telefonskih brojeva u našoj ažurnoj splitskoj pošti, gdje su me uvjeravali da taj tracking number ne postoji itd itd konačno došao do nekog tko je uspio otkriti gdje je paket. Živila naša pošta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaki Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 kako se mozgu izracunavat dodatna davanja na cijenu od 250kn ? Nasao sam KN Apollo filter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Danas sam bio u zg branimirova i nemoze se doc tamo odma da se carini plati i nosi kak se prije moglo. 27.8 paket doso na carinu 28.8 mi je doso poziv doma u bj da dostavim racun poslo odma drugi dan ujutro mailom I jos nista ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Kao neka im gužva, godišnji ovo ono...moj je došao 20.08, ocarinjen 01.09. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Cijeli 8 mjesec su na godisnjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 i 9 i 10 a onda počinju zimski godišnji...nećeš dobit paket do Uskrsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now