Jump to content

Recommended Posts

Posted

Napravio sam cca 70t km, zadnih par tisuća km se osjeti da na plin nema dobar protok plina (ne može razvrtit recimo treću pun gas i prebaci na benzin itd).

Da skratim, trebam očistit plinske injektore. Plin je tartarini ugrađen u PCZu. Gdje najbolje očistit dizne? "Garancija" mi je istekla tako da ne moram u "ovlaštenom" servisu to obavit, ima tko kakvu preporuku gdje ih odfurat?

Hvala :thumbsup:

Posted
Zašto nećeš kod njih,pa nisu tako skupi!

btw plin se treba servisirati bar svakih 30tkm!

čak i manje s obzirom da je često zamazan plin kod nas

2 brklja: ja to servisim u auto silvio tamo u svetoj nedjelji blizu krune. Ok je covjek i razumije se u plinske sustave, te mi ga dobro naštela uvijek

http://www.auto-silvio.hr/k_kinf.html

nazoves covjeka i pitas jelo radi taj tartanini...

Meni je za moj plin servis bio 700kn sa rebuildom svi injektora, filterom, ekotestom itd...

bez rebuilda bi bio oko 500

Posted

Servis plina ti je svugdje isti, razlika je oko 50kn, a ako ti dijagnosticiraju zaštopane dizne očistiš ih gdje očeš.

Radije odi do njih da ti naprave servis jer ako nisi nikad radio više bi reko da je do filtera plina ;)

Posted

Radio sam servis u ovih 70 000km već 3 puta, svakih 20 000km i uvijek se mijenjao samo filter.

Sad bi očito trebalo taj "veći" servis što uključuje čiščenje dizni, nešto na isparivaču ili šta već..?

Posted
Radio sam servis u ovih 70 000km već 3 puta, svakih 20 000km i uvijek se mijenjao samo filter.

Sad bi očito trebalo taj "veći" servis što uključuje čiščenje dizni, nešto na isparivaču ili šta već..?

da isparivac ima isto svoj filter.

Posted
IMHO dizne od plina se nemogu cistiti, samo nove.

Moze se cistiti samo gornji filter.

Pa da.....nema se kaj čistit kad je to obična mesingana rupa...ko na frgib bar je kod mene tak. Radi se reparacija elektromagnetskih dijelova. Mijenjaju se gumice, opruge i sl. To košta oko 200 kn za 4 komada i nema veze sa zaštopavanjem

Posted

Bio u PCZu, kaže on da se kao ima šta čistit :/

Ugl cca 650kn ako se ne dira isparivač, 950kn ako se i ispravič "servisira". U četvrtak idem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...